Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. SütçüimaM

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

En güzeli. Biz simdi bir birimizin agiz kokusunu çekecegiz :D
  2. SütçüimaM

kac hissedar parsel
  3. SütçüimaM

Benim rahat 2 yılım var müteahhit arayışıma. Bizim parselden birisi gelip müteahhit buldum dese bile kibarca yok çekerim 😅
  4. SütçüimaM

Her türlü sonuca açık bir ihale olacagından beklemek ve takip etmek dişında elimizden bir şey gelmez. Tabi paylaşırlarsa sonucunu. Rakamlar çok büyük oldugundan acaba bir dalavere olurmu diye aramızda düşünmeyen yoktur sanıyorum :rolleyes:
  5. SütçüimaM

Ben satış tarihi ile kaç metrekare olduğunu öğrenmek istiyordum. Birde tabiki satış fiyatını :D Düzeltme: mobile bakınca detaylar görünmedi şimdi pcden bakinca notlar var. özurdileyerek paylaşayım kısaca; 3 nolu ilandaki 29965/6 parselin tamamı tek hisse 21.384m² 4 nolu ilandaki 29968/6...
  6. SütçüimaM

Satışla ilgili hiç bir bilgi yok. Büyük ihtimalle 25000 lira verip ihale şartnamesi almak lazım detayları öğrenmek için.
  7. SütçüimaM

Şimdi şöyle anlatmaya çalışayım. Konut+ticaride değişken çok fazla olduğu için tam hesap yapmak zor. Ama sendeki 144 metre arsaya 144 metre ev/işyeri düşmüyor. Emsal 2 olduğu için parselinizide %50’den verdiğinizi varsayıyorum, toplam parsel alanında sizin hisseniz % kaça denk geliyorsa...
  8. SütçüimaM

Kendi kişisel görüşüm ilk parsel için satış fiyatının 300-350 milyon arasında olacağını düşünüyorum. Daha doğrusu ben bu fiyatlara çıkardım ihaleye girseydim. 10 eylüldeymiş ihale bakalım neler olacak.
  9. SütçüimaM

Ufak bir hesap yaptım satılık parsellerle ilgili. İlk parsel 8648m2 101 adet daire çıkıyor. 50si mal sahibine kalsın diyelim. Yukarıda bir tablo paylaşmıştım. Alacaatlı ortalama daire m2 satış fiyatı 1900$, dodurga 1250$ dı. 1250$ dan 150m2 daire doları 41’den alırsak 7.7milyon tl ediyor...
  10. SütçüimaM

Yalnız bu 3 parselde tek hisse. 23600tl/m² fiyattan başlamışlar ama üzerinde bir fiyata çok rahat gider.
  11. SütçüimaM

Hayırlı olsun. şufa yemezsen güzel yatırım
  12. SütçüimaM

Web tapudan isim soyisim ve baba adlarını özel mesaj ile bana gönder. Bulabilirsem msj yazarım. Birde lütfen hissedar sayısı 10 u geçmesin 😂😂😂
  13. SütçüimaM

Dodurga ve alacaatlı'nın son 4 yıllık ev fiyatları (Temmuz 2021- Temmuz 2025) dolar bazlı fiyat degişimi bu şekildeymis sarı siteye göre. Temmuz 2021'de $790 alacaatlı ortalaması. incek'te eklenebilir karsılastırma bakımından.
  14. SütçüimaM

Otel bana pek mantıklı görünmedi. Hem şehire çok uzak hem de bölge turistik değil. Bu bahsedilen otel parseli hangisi tam olarak?
  15. SütçüimaM

Size değil, eğer siz açabiliyorsanız açın. Dava açabilmeniz için max 2 yıl süreniz var satış tarihi itibariyle eğer noter ile bilgilendirmemişse sizi. Bu sizi tehdit eden kişi parselinize sonradan mı geldi? Yoksa imarla mı? Sonradan geldiyse satın alma tarihi nedir? Web tapudan bakabilirsiniz.
  16. SütçüimaM

Yalnız izale-i şuyu davasında dısarı atma olayı yok. Kaç hissedar olursa olsun (genelde çok fazla hissedarlı veya sorunlu yerler olur) parsel komple satılıp 1 kisiye tapu edilir. Bu yukarıdaki davadan farklı olarak m² farketmeksizin eger sorun çikartiyorsam parselde, hakimin tabiki beni atma...
  17. SütçüimaM

Kimse bize gelmedi ki müteahhite verelim diye. Kimseyi tehditte etmedim hatta bu dava olmasaydı benim niyetim o parselden hisse toplamaktı. Bu şekilde mahkeme satar parseli, masrafları duşer, hisseme karşilik geleni gönderir.
  18. SütçüimaM

Bizimki başka bir ilde ismi lazım degil. Hissedar sayısını bilemiyorum tam olarak, 30'dan fazladır kesin. Bizim 17m² bir hissemiz var orada. Bölüne bölüne bu kaldı :cautious:. Daire vs etmez zaten müteahhit %60-70 civari alıyormuş o bölgede. Satılsında paramiz gelsin derdindeyiz mevcutta.
  19. SütçüimaM

Yok. Davayı açarsınız mahkeme gün belirler belli bir fiyattan baslangiç koyup ihale ile satar. Eger hissedarların tamamı kabul ederse ihale hissedarlar arasında olur. 1 kişi bile kabul etmezse halka açık olur. Benim bildigim bu sekilde zira şuan böyle bir davamız var.
  20. SütçüimaM

Şufanın önemini bir kez daha anlıyoruz (tabi arayan sonradan parsele girdiyse). Daha öncede yazdım kendi parselim için. Sonradan yabancılar girmiş ve şufa hakkımı kullanacağım diye. Karşımdaki iyi niyetliyse zararını çıkarmasını isterim ama yok aksi birisi çıkarsa gözünün yaşına bakmam, şansını...
Geri