Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. SütçüimaM

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Buldum kaça aldiklarini...
  2. SütçüimaM

fiyat banada çok dusuk geldi. Bunlar kaça almisti parseli?
  3. SütçüimaM

domain adresi degismis :D
  4. SütçüimaM

2050 2100 bizim için gerçekçi bir tarih değil ama olası bir marmara depremi ankarayı göçe boğar. Bu göçün en büyük nedenlerinden biriside ankaranın deprem riskinin az olması. Evet ilerisi bu yönden parlak ama tek dezavantaj bilemediğimiz tarih. Yinede ben dodurgaya elimden geldiğince yatırıma...
  5. SütçüimaM

Fiyatlar belli mi veya proje? Kaç m2 hangi tip daire yapacaklar?
  6. SütçüimaM

Hayirlisi olsun diyelim o zaman. Ben kendi parselim için brüt 90 100m² civari 2+1 düsunuyordum. Vatandas ferah ferah otursun. :D
  7. SütçüimaM

arsa o zaman 10000m² degil. ben 58 m² netten bile 300 daireyi sigdiramadim. Hadi brutü 65m² olsun. 300x65=19500m² eder.
  8. SütçüimaM

Bu 300 daire banada fazla görundu. 10bin m² 2 emsalden 20bin m² insaat alani eder. Tamami 100m² den 2+1 yapilsa 200 adet çikarki ticaret alani için yer kalmaz. Sadece 200 dairelik proje olur.
  9. SütçüimaM

Resmi gazetedeki değişiklik bu şekilde. Rayiç bedelin belirlenmesine yönelik bir açıklama yok. İşin enteresan tarafı mevcutta devam eden davalar için hakim bir fiyat belirleyip bu bedelin hemen yatırılmasını isteyecek. Maalesef yine haklıyı haksızı ayıramamışlar.
  10. IMG_2361.jpeg

IMG_2361.jpeg

11. SütçüimaM

Şimdi şu var, bilirkişi o zamanın fiyatını mı verecek yoksa bugünün mü onu bilmiyorum. Çok saçma bir şey daha, bu kısım mevcut davalar içinde uygulanabilecekmiş. Yani kanun geçmişe dönük olarak düzenlenmiş. Bu nasıl mümkün olur neye dayanarak cevap vermesi güç. Hani bugünden itibaren kanun...
  12. SütçüimaM

Ben yine davalardan gideceğim. Yeni pakette şufa davasınada el atılmış. 2 sene olan süre 1 seneye düşmüş. Ayrıca tapudaki fiyat değil bilirkişi belirleyecekmiş fiyatı. Bir diğer değişiklikte ücret peşin yatıp dava o zaman başlayacakmış. Detaylarına vakıf olursam yazarım
  13. SütçüimaM

Alt yapi derken su, kanalizasyon, elektrik vs yani bunlarin toplami. Sadece yol demek degil altyapi. Yol asiri elzem degil fakat kanalizasyon ile su olmazsa olmaz.
  14. SütçüimaM

begenmiyorsaniz yatiriminizi saraycıga yönlendirin
  15. SütçüimaM

Yok. Resmi gazeteyi takip etmek lazım
  16. SütçüimaM

Yeri burası mı bilemiyorum ama yeni yargı paketinde ortaklığın giderilmesi davasında artık ilk olarak satış yani ihale ortaklar arasında olacakmış. Fiyatı ne olur nasıl belirlenir bilgim yok. Önceden bildiğiniz gibi herkes girebiliyordu ihaleye şimdi bu böyle olmayacak. Bana göre dezavantajı...
  17. SütçüimaM

Piyasa için söylenecek fazla bir şey yok. Fakat bugün inşaat başlasa 2028 teslim edilir. O zamana kadar da piyasalar umarım düzelir. Gerçi seçime denk geliyor o yıl. Gün ola harman ola. Fiyatlar balon olsada söylemek istediğim şu; incekten yukarı bir konumda olur kesinlikle dodurga. Ben kendim...
  18. SütçüimaM

Bu 1000$ arsa m2si mi? Daire içinse çok düşük çünkü 😄 sarı sitenin kendi istatistiklerini paylaşmıştım bir ara. İnceğin şuan 1500$ civarı m2 fiyatı var ortalama, dodurga normal şartlarda bunun üzerine çıkmalı (mevcutta1250$). Ben ortalama 1700 belki 1800 civarı bekliyorum. Elit projelerde bu...
  19. SütçüimaM

Ben mansurun veto ettiği bir şeyi sosyal medyadan önüme düştüğü kadarıyla görmedim. Ama bu bölge için hoşnut olmadığını biliyorum. Bölgeden kastım beytepe, alacaatlı vs. Verilen yüksek emsaller ile ranta vurgu yapmıştı. Buna istinaden de belki altyapı gecikebilir dedim önceki postlarımda. Onun...
  20. SütçüimaM

konut+ticari için düsük degil mi?
Geri