Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 7
Yasin Efesoy

14 yıl önce - Çrş 29 Ekm 2008, 20:32
Denizli - Buldan - Belediye Hizmet Binası

Buldan Belediyesi Hizmet Binası; 2005 yılında ihale edilmiş olup, 2006 yılında inşaatı tamamlanmıştır. Bina, bodrum dahil 5 kattan oluşmaktadır. Bina içinde sosyal mekanlar, meclis toplantı salonu, çok amaçlı konferans salonu, hizmet büroları, zabıta hizmet noktası ve işyerleri bulunmaktadır.

Belediye Hizmet Binası, Alanyazı Meydanı'nın hemen üst tarafında, Atatürk Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Buldan içinden yaya olarak, Denizli'den de Otogar'dan hareket eden Buldan Koop. otobüsleri ile ulaşmak mümkündür.

(+)

(+)

denyil20
14 yıl önce - Prş 15 Oca 2009, 03:30

(+)

(+)

(+)

(+)

başaran doğu
13 yıl önce - Cmt 13 Hzr 2009, 01:05
Doğudan

Bende geçen yıl araştırma ödevim olan Buldan dokumalarını yerinde incelemek için oradaydım. Dokuma tezgahlarından birkaç fotoğraf koymak istedim. Eğer Buldan dokumalarının tek tek isimlerini, bu dokumaların hazır hale gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğini merak ederseniz ve daha geniş bilgi isterseniz sizlere yardımcı olabilirim.

Makinalaşmanın getirdiği otomatik tezgah, ve İşçi, Emekçi Dayı.

Burada İpek makaralar tezgaha konmadan önce açılıyor. Yani iplikler tezgaha hazırlanıyor.

(+)

Buldan El Sanatları Merkezindeki Dokuma tezgahlarından biri, ve Dokumacı.

(+)

Buda Yarı Gömme tezgah ve İşçi, Emekçi Teyzemiz.

(+)

İzmirden Selamlar.

serdardemirel
13 yıl önce - Prş 08 Ekm 2009, 15:10

kenans70
12 yıl önce - Sal 03 Ağu 2010, 17:11

Buldan daki aşağı park(aslanlı park) yenilenmiş 1 yıldır gidemedim varmı fotoğraflarına sahip arkadaşlar yüklerseniz sevinirim

sayfa 7
« önceki   123 ... 678 ... 141516   sonraki »
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler