sayfa 607  |
 |
bluemet
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 21:32
Emre'nin aciklamasinin ertesi günü palut hoca kovuluyor ne olursa olsun büyük yanlış yaptı Konyaspor ligin en başarılı hocalarından birisini gönderdiler muhtemelen artık düşüşe geçerler
Mevcut kadroyu daha iyi oynayabilecek bir hoca yok
|
 |
Karaman Ahmet
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 21:34
Alıntı: |
Emre'nin aciklamasinin ertesi günü palut hoca kovuluyor ne olursa olsun büyük yanlış yaptı Konyaspor ligin en başarılı hocalarından birisini gönderdiler muhtemelen artık düşüşe geçerler
Mevcut kadroyu daha iyi oynayabilecek bir hoca yok
|
Emrenin lafıyla İlhan Palutu gonderebilecegini sanmıyorum.
Öyle bir şey ihtimal dahilinde olsa bile, vay futbolun haline diyelim, Türk futboluna ağlayalım biz. O zaman Türk futbolunu çeteler yönetiyor demektir.
|
 |
Yavuz Sinop
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 22:50
Konyaspor, Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.
🇷🇸 Sırp hoca son olarak Partizan’da görev almıştı.
Aleksandar Stanojevic’in yardımcıları arasında Konyaspor’un eski oyuncusu Jagos Vukovic’te yer alıyor.
|
 |
Akifizan
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 23:47
Ben konyasporun kimi alip kimi sattigi ne gibi transfer politikasi izledigini siz konya lilar kadar bilemem ancak hayat tecrubem simdikiye kadar bu ulkede yasananlara istinaden bjk mac sonrasi hoca gider dedim peki ne oldu?..ben hakli ciktim ..dogru mu karaman bey?
|
 |
Karaman Ahmet
2 ay önce - Sal 17 Oca 2023, 14:11
Bu haber yapılırken, Konyaspor stadının yanındaki çift başlı kartal heykelinin önünde toplanan yüzlerce Konyaspor taraftarı, çiçeklerle İlhan Palutu uğurladı.
Anlamaya çalışıyorum, fakat anlayamıyorum. Ligde geçen sene takımı şampiyonluk yarışına sokan, 3. yapan, ilk 11 den 6-7 oyuncu kaybetmesine rağmen, bu senede 7. sırada olan ve ligin en az gol yiyen 2. takım yaratan bir teknik ekip, böyle zamansız ve bu şekilde gönderilmemeliydi.
Eksiği varmiydi, vardı tabi, alt yapı futbolcularını takıma kazandırma konusunda bir eksiklik mevcuttu, fakat alt yapının A takım tesislerine geçmesiyle, halledilebilirdi.
İlhan hoca bu şekil gönderilecek bir hoca değildi, tersine, bence Konyasporda 5 yıllık mukavele hak eden bir hocaydı.
İnşallah Konyaspor yönetimi bu kararla Konyaspor futbol takımının ayağına sıkmamıştır.
|
 |
Turhan1903
2 ay önce - Sal 17 Oca 2023, 14:21
Ne yaşandı ne oldu bilemem ama ben sonuca bakarım İlhan Palut asla gönderilmemeliydi çok iyi bir sistem hocasıydı hem hücum hem savunma anlamında yıllardır dengeli bir oyunu vardı Konyaspor'un.
Zaten son senelerde yerli hocalar çok daha başarılı ligde. Yabancı hoca olarak gelip giden bir sürü hoca oldu istikrar sağlayan bir Montella sayılabilir son zamanlarda ki onunda elinde ortalamanın üzerinde bir kadro var.
Bu kararla yönetim kendi pimini de çekmiş oldu şimdi bu Sırp hoca nın olası başarısızlığında yönetim de hocayla birlikte istifa etmek zorunda kalır.
|
 |
Karaman Ahmet
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 16:54
17 yaşında Zelejnikardan Saravodan Konyaspora geldin. Yeri geldi, U19 da, U21de oynadın. Çalıştın, çabaladın, Konyaspor A takımında formayı kaptın.
Konyaspor ile Türkiye Kupasını ve Süper Kupayı kazandın:
Bosnalı Amir Hadiziahmetovic olarak geldin, 8 senede Konyalı Amir Hacıahmetoğlu oldun. Konyaspor'a verdiğin emek için teşekkürler Amir, yolun açık olsun. 
|
 |
Turhan1903
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 21:37
Konyaspor yönetimi saçma sapan işler yapıyor böyle giderse Konya'nın sonu Eskişehir, Bursa, Mersin İdmanyurdu gibi olur yok olur gider.
|
 |
barış cancan
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 21:57
6.haftada lider olan bir şehrin hayallerini çaldılar..
Bugünkü maçta skor 0.1 olunca 70 Yaşlarındaki dedenin "Yeşil Beyaz" diye haykırışı isyanı adama kalp krizi gecirtirecek zannettim , gözü yaşlı bir taraftar dedemin haline öyle bir kahroldumki fotosunu çekip paylaşan duygusuz -hırsız bir adam olmak istemedim..
|
 |
Hüseyin97
1 ay önce - Pts 06 Şub 2023, 17:47
Allah razı olsun. Tüm kulüplerimizden aynı duyarlılığı bekliyoruz

|
 |
sayfa 607  |