1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 606  |
 |
Karaman Ahmet
3 ay önce - Pzr 25 Arl 2022, 14:40
Alıntı: |
Kulübün borcu azaldı açıklaması yapıldı. Borcun azalması önemli. Yalnız bir de kulübün geçen yıl bi arazi satışı olmuştu. O günkü döviz kuruna da bakarak, bunun ne kadar etkisi oldu bunu da göz önünde bulundurmak gerek.
Not : Kulüp yönetiminin başarısını düşürmek için hatırlatmadım. Gerçekçi olması için belirttim.
Şahsi görüşüm kulüp yönetimi genel olarak başarılı.
|
Evet alt yapının kullandığı Tatlıcak tesislerinin bir kısmını satmışlardı, fakat bu satıştan 13 milyon € elde ettiklerini sanmıyorum.
Tatlıcak tesisinin bir kısmını satmalarinin bir sebebide, Konyasporun futbolda artık A takımını ve alt yapıyı aynı tesislerde buluşturma kararı. A takımın kullandığı Kayacık tesislerinde genç futbolcuların kalacağı bir binanın inşaatı yükseliyor ve şu an 4 olan mevcut saha sayısı 8 e yükseltilecek.
Temel 1 sene önce atıldı, bina inşaatının bulabildiğim son görüntüleri.
Hatta bu alana ileride basketbol A takımını ve alt yapısını buluşturacak salon ve kalacak bina planları var.
Borç eritilirken, tesis hamlesininde son gaz ilerlemesi, Konyasporun geleceği adına umut verici.
|
 |
Karaman Ahmet
3 ay önce - Prş 29 Arl 2022, 13:06
Konyasporlu Hukukçular Derneği; TRT Spor’un adaletsiz yayın politikası iddiasıyla RTÜK’e şikayette bulundu. Konyasporlu Hukukçular Derneği:" TRT Spor, Fenerbahçe'ye 266 saat, Galatasaray'a 264 saat, Beşiktaş'a 237 saat zaman ayırmış, Anadolu Kulüplerine 10'ar saat ayırmıştır."
Helal olsun Konyasporlu Hukukçular Derneğine. Haksızlık var, hakkımız yeniyor diye boşuna zırlamak yerine, 3 ay boyunca araştırıp, 3 aylık bir dosyayla, yetkili mevkiye şikayette bulunmuşlar.
TRT halkın vergileri ile ayakta duran bir kamu kuruluşudur. Milletin vergileriyle, üç takımın reklamını yapmaya, diğerlerini yok saymaya hakları yok. Bu davaya diğer 15 takım ortak olmalı ve Konyasporla beraber haklarını aramalı! Ancak bu şekilde, hakkını arayarak bu düzen değişir!
|
 |
Karaman Ahmet
2 ay önce - Cum 30 Arl 2022, 03:18
Konyasporlu Hukukçular Derneği'nin haklı tepkisine, Konyaspor Taraftar Derneği Nalçacılılarlar dan sonra, Kayserispor Taraftar Derneği Kapalı Kale'den de destek geldi.
Anadolu Kulüplerinde Konyasporlu Hukukçular Derneğinin üstlendiği haklı davaya destek çığ gibi büyüyor.
Haydi bakalım, el birliği ile önce spor medyasını, sonrada Türk futbolunu adam etmenin zamanı geldi.
|
 |
Akifizan
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 19:09
Iki gun once yazmistim gerceklesti bencede dogru karar kan degisikligi gerekiyordu
|
 |
Karaman Ahmet
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 20:23
Ne kan değişikliği Allah aşkına?
Adam geçen sene kimsenin beklemediği şekilde, As stoperi Ahmet Çalığın vefatına, Serdar Gurlerin satılmasına rağmen, Konyasporu şampiyonluğa oynattı.
Diğer as stoperi Abdülkerim satıldı, sağ beki Skubic futbolu bıraktı, forveti Cikalleshi, oyun kurucusu Amar Rahmanovic satıldı. Adamın yine gıkı çıkmadı, Konyaspor yine üst sıralara oynuyor.
Gönderilmeyi bırak, 5 yıllık mukaveleyi hak eden İlhan Palutu göndermekle, Konyaspor kendi bacağına sıktı!
En son Karaman Ahmet tarafından Pts 16 Oca 2023, 21:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Karaman Ahmet
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 21:05
Konyaspor'un hedefinde Sırp çalıştırıcı var
İlhan Palut'u gönderen ve yeni teknik adam arayışlarını sürdüren yeşil-beyazlı yönetimin Sırp teknik adamla temasta olduğu iddia edildi
Konyaspor'da şok ayrılık haberi sonrası teknik adam arayışları hızlandı. Bugün öğle saatlerinde genç teknik adam İlhan Palut ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar kritik bir dönemde teknik adam arayışlarına başlarken, listenin başında Sırp bir teknik adamın olduğu bildirildi. Yönetimin yabancı teknik adam arayışlarını doğruladığı ama isim vermekten kaçındığı belirtilirken, görüşme yapılan ismin 49 yaşındaki Sırp çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic olduğu iddia edildi. Teknik adam kariyerine Sırbistan Milli takımı yardımcı antrenörü olarak başlayan daha sonra sırasıyla; Sırbistan U19, DL Aerbin, BJ Guoan, Maccabi Haifa, BJ Enterprises, PAOK, Al-Qadsiah FC, BJ Renhe ve son olarak Partizan takımını çalıştıran Aleksandar Stanojevic bu sezon bir takımla anlaşmamıştı. Konyaspor'un görüşme masasında olduğu iddia edilen Sırp teknik adamın dışında alternatif isimlerle de temasta olduğu belirtildi. |
https://bbnhaber.com.tr/yerel-spor/konyasporun-he ...ar-108319h
Bu karar bir günde alınmış bir karar değil belli. Sabah İlhan Palut hocayla yollar ayrılıyor, akşamına Sırp teknik adam Alexander Stanojevic ile masaya oturuluyor.
Hatta Konyasporun eski stoperi Vukovicta dün Konyaspor formalı fotolarını, bugün ise Türkiye uçak biletini paylaşmış. Yardımcı hoca olacak diyorlar.
Bence zamansız oldu, ama elden bir şey gelmez artık. En azından Balkan ekolüne sadık kaldığımıza sevindim. Hoca ve futbolcular arasında uyum olursa, başarı devam eder.
|
 |
Turhan1903
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 21:17
Yönetim çok büyük hata yaptı bu hata kendi başlarını da yakın zamanda yiyecektir.
Madem hoca gitti Sergen Yalçın Konyaspor'a yakışır
|
 |
Karaman Ahmet
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 21:24
Yönetim çok büyük hata yaptı bu hata kendi başlarını da yakın zamanda yiyecektir.
Madem hoca gitti Sergen Yalçın Konyaspor'a yakışır
|
Bencede büyük yanlış, fakat belli, dünden bugüne alınan bir karar değil. İlhan Palut boşta kalmaz. Bence Konyasporda gayet başarılıydı.
Yerine gelecek hoca ise kesinlikle Sergen olmamalı. Konyaspor sistem değiştirmemeli. İstanbulspor dan ayrılan Osman Zeki Korkmaz, yada şu anda Kickers Offenbach takımını çalıştıran Ersan Parlatan, ikiside Konyasporda yardımcı antrenörlük yaptılar ve takımın sistemini, ortamını, futbolcuları tanıyorlar. Ben şahsen bu iki teknik direktördenntekini isterdim.
Bu ikisi olmazsa, balkanlardan iyi bir hocayı alt yapı ekibiyle beraber getirmekte mantıklı olur. Konyasporda Balkan ekolü gelenek. Balkanlardan bir çok futbolcu var. Aykutun ekibinde balkanlardan yardımcı hocalar vardı. Yanılmıyorsam teki Omerovic olmalı.
|
 |
Cemoli D18
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 21:27
Karaman Ahmet
sitedeyim!
1 saat önce - 20:23 (bugün)
Ne kan değişikliği Allah aşkına?
Adam geçen sene kimsenin beklemediği şekilde, As stoperi Ahmet Çalığın vefatına rağmen, Konyasporu şampiyonluğa oynattı.
Diğer as stoperi Abdülkerim satıldı, sağ beki Skibic futbolu bıraktı, forveti Cikalleshi, oyun kurucusu Amar Rahmanovic satıldı. Adamın yine gıkı çıkmadı, Konyaspor yine üst sıralara oynuyor.
Gönderilmeyi bırak, 5 yıllık mukaveleyi hak eden İlhan Palutu göndermekle, Konyaspor kendi bacağına sıktı! |
+
Serdar Gürler'i devre arasında kaptırdı.
|
 |
Karaman Ahmet
2 ay önce - Pts 16 Oca 2023, 21:31
Sağol Cemoli, Serdar Gürleri unutmuşum.
Ahmet Çalık - vefat
Serdar Gürler - 800.000 €
Skubic - kariyer sonu
Abdülkerim - 2,8 milyon €
Amar Rahmanovic - 800.000 €
Cikalleshi - kiralik
İlk 11 den 6 futbolcu kaybetmesine rağmen, adam gıkını çıkarmadan, işini yaptı. Yukarılara oynamaya devam etti.
|
 |
sayfa 606  |
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|