Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
a.tuna
13 yıl önce - Prş 20 May 2010, 18:06

Alıntı:
Abi bunlari nereden duydun? InshaAllah dogrudur. Link, veya aciklamalar falan varmi? Biz hic bulamiyoruz bir sey.

Ligde oynanan Giresunspor ve Play-off ta oynadığımız Adanaspor maçından önce ve sonra futbolcularımızla telefonda görüştüklerini yöneticiler, Ziya Doğan ve bazı futbolcular röportajlarında söylediler.
Sağlık durumuyla ilgili bilgiyi ise Konyaspor Kulübünü telefonla arayarak öğrendim, Son aldığım bilgi Kollarını oynatabiliyormuş, ancak Bacaklarındaki hissizlik devam ediyormuş, bu belki kötü bir haber ancak oradaki doktorları Poljac'ın yeniden yürüyebileceğini söylemişler.

a.tuna
13 yıl önce - Prş 20 May 2010, 18:19

Konyaspor-Karşıyaka maçı için Konyaspora ayrılan biletlerin tamamının tükendiği açıklanırken, Ali Sami Yen Stadyumuna saat 17:00'den itibaren taraftarların alınmasına başlandı. Bir ara yağmurun etkili olduğu İstanbul'da şu anda güneşli bir hava var. Bu arada Boluspor taraftar grubu 'Yarenler'de Konyaspor'a destek vermek amacıyla İstanbul Ali Sami Yen stadına geldi. Taraftarlar stada yavaş yavaş alınıyor.
Daha Önce Trabzonspor, Beşiktaş, Karabükspor, Sivasspor ve Adana Demirspor taraftarları Konyasporu desteyeceklerini açıklamıştı, Konyaspor taraftarı olarak bu desteklerinden dolayı Bolulu Yarenlere de teşekkür ediyoruz, daha öncede Boluda oynanan ve Konyasporun 1-0 kazandığı maçtan sonra Konyasporlu futbolcuları trübüne çağırarak alkışlamışlardı.

Levent Fidan

13 yıl önce - Prş 20 May 2010, 18:21

Alıntı:
Daha Önce Trabzonspor, Beşiktaş, Karabükspor, Sivasspor ve Adana Demirspor taraftarları Konyasporu desteyeceklerini açıklamıştı

bende bir Kayserispor taraftarı olarak Konyasporu canı gönülden destekliyorum

makifoguz
13 yıl önce - Prş 20 May 2010, 23:40

Haydi Konyam kim tutar bu saatten sonra seni.Yen şu Altayı ve süper lige 3 te 3 yaparak çık.Dualarımız ve gönlümüz Konyasporla

Atila
13 yıl önce - Prş 20 May 2010, 23:55

Alıntı:
Ligde oynanan Giresunspor ve Play-off ta oynadığımız Adanaspor maçından önce ve sonra futbolcularımızla telefonda görüştüklerini yöneticiler, Ziya Doğan ve bazı futbolcular röportajlarında söylediler.
Sağlık durumuyla ilgili bilgiyi ise Konyaspor Kulübünü telefonla arayarak öğrendim, Son aldığım bilgi Kollarını oynatabiliyormuş, ancak Bacaklarındaki hissizlik devam ediyormuş, bu belki kötü bir haber ancak oradaki doktorları Poljac'ın yeniden yürüyebileceğini söylemişler.

InshaAllah dogrudur, ayaga kalkabilecegi haberi, Hurriyet gazetesindenmi?

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14374709.asp - eger buysa, pek inandirici degil.

Fakat bir sorum olacak, sanki Konya Polaj'i unnuttu? Artik hic bir sey yazilmiyor hakkinda, ama temmenin, ayaga kalkip tekrar yürümesi. Her gece onun icin dua ediyorum.

Bu arada, Konya'nin taraftari yok diyen arkadaslar, umarim bugünki maci seyrettiler, ve fikri degirmislerdir. Artik her sey pazartesi'deki final'e kaldi!

a.tuna
13 yıl önce - Prş 20 May 2010, 23:57

Alıntı:
Fakat bir sorum olacak, sanki Konya Polaj'i unnuttu? Artik hic bir sey yazilmiyor hakkinda, ama temmenin, ayaga kalkip tekrar yürümesi. Her gece onun icin dua ediyorum.

Bu gün oynanan maçı seyretmişiniz, Poljac için açılan dev (UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ)pankartı görmediniz mi???

Kulüpten bahsediyorsanız, futbolcuların morali bozulmasın diye çok fazla dillendirmiyor olabilirler

a.tuna
13 yıl önce - Cum 21 May 2010, 00:02

Alıntı:
Bu arada, Konya'nin taraftari yok diyen arkadaslar, umarim bugünki maci seyrettiler, ve fikri degirmislerdir. Artik her sey pazartesi'deki final'e kaldi!

O arkadaşların fikrinin değiştiğini pek sanmıyorum, çünkü onlar Konyadaki 20 bin kişi için 600-700 kişi diyorlardı, Ali Sami Yen'deki 15bin kişi içinde 400-500 kişi vardı derler.

Pazar günü Olimpiyat stadyumuna 2 milyonluk Konya, ve Türkiyede yaşayan 2 buçuk milyon Konyalı sığacak mı acaba?

makifoguz
13 yıl önce - Cum 21 May 2010, 00:08

Alıntı:
O arkadaşların fikrinin değiştiğini pek sanmıyorum, çünkü onlar Konyadaki 20 bin kişi için 600-700 kişi diyorlardı, Ali Sami Yen'deki 15bin kişi içinde 400-500 kişi vardı derler.

Aynen katılıyorum sana tunarda kardeşim.Bunlar sabit fikirleriyle ve at gözlükleriyle daha çok gerçekleri göremezler ve dolayısıyla gerçeklerden kaçarlar.

muratmuratçelik

13 yıl önce - Cum 21 May 2010, 00:12

Eskişehirspor taraftarıyım ama Konyada yaşıyorum. Tabiiki Konyaspor. Konyadaki maçta Altayı rahat yenmişti. Umarım aynı sonuç tekrarlanır. Altayda işi keşke buralara getirmeseydi. Süper lige yakışacak takımlardandı.

Atila
13 yıl önce - Cum 21 May 2010, 00:15

Alıntı:
Bu gün oynanan maçı seyretmişiniz, Poljac için açılan dev (UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ)pankartı görmediniz mi???

Kulüpten bahsediyorsanız, futbolcuların morali bozulmasın diye çok fazla dillendirmiyor olabilirler

Abi, pankarti görmedim, inshaAllah unutulmaz. Ayaga kalkana kadar dua edelim, Konya lig'e ciksin, stadyum yapilsin, artik kalici oluruz.

sayfa 3
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET