sayfa 2  |
 |
BuGRaCaN
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 12:17
Konyaspor'dan taraftara teşekkür
Adanaspor karşılaşmasında kendilerine ayrılan bölümlerin tamamına yakınını dolduran Konyaspor taraftarına kulüpten teşekkür geldi. Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamada "Konyaspor'umuzun 3-1 kazandığı Adanaspor maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nun kendilerine ayrılan bölümlerin tamamına yakınını doldurarak takımımızın yanında olan, Konya'dan giden, İstanbul ve çevre illerden gelen taraftarlarımıza verdikleri muhteşem destekten dolayı teşekkür ediyor, aynı desteğin 20 Mayıs Perşembe günü Ali Sami Yen, 23 Mayıs Pazar günü de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağımız Karşıyaka ve Altay maçlarında daha da artacağına olan inancımızı tekrarlıyoruz" denildi
|
 |
Yusuf Esengül
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 12:20
Bence olimpiyat stadı Ali Sami Yen kadar dolmaz. Çünkü oraya ulaşmak Mecidiyeköy kadar kolay değil. Ama yine de fedakarlık yapmaya değer.
|
 |
neşetyıldız
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 12:21
Konyaspor yılların eskimediği lig takımlarındandır,yine lige dönecektir.
|
 |
m.gurbuz42
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 12:28
Konyaspor Süper lige yakışıyor
|
 |
YÜKSELİR
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 13:15
Dün maçı izledim ve Konya'da yaşayan bir Adanalı olarak Konyaspor'u tebrik ediyorum, iyi oynadılar. Hak ettiler diyebilirim kazanmayı. Eğer Adanaspor çıkamayacaksa Konyaspor'un süper lige çıkmasını isterim.
|
 |
muratmuratçelik
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 13:46
Konyasporun evinde oynadığı hemen hemen her maça gittim. Ancak ligin ikinci yarısı Konyasporu tanıyamaz olmuştuk. Adanaspor maçı ile üzerindeki bu ölü toprağını atmış gibi görünüyor. Aynı performansı diğer iki maçtada gösterebilirse süper lige yükseleceğini düşünüyorum.
|
 |
Atila
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 13:59
Alıntı: |
Konyasporun evinde oynadığı hemen hemen her maça gittim. Ancak ligin ikinci yarısı Konyasporu tanıyamaz olmuştuk. Adanaspor maçı ile üzerindeki bu ölü toprağını atmış gibi görünüyor. Aynı performansı diğer iki maçtada gösterebilirse süper lige yükseleceğini düşünüyorum.
|
Basimiza gelmeyen kalmadi ki, kaleci Recep kaza gecirdi, Poljac felc olud/olacak. Herseye ragmen devam ediyoruz. Bu arada, Poljac´dan haber varmi?
|
 |
a.tuna
12 yıl önce - Çrş 19 May 2010, 20:11
Bence olimpiyat stadı Ali Sami Yen kadar dolmaz. Çünkü oraya ulaşmak Mecidiyeköy kadar kolay değil. Ama yine de fedakarlık yapmaya değer. |
İnşallah son maça kalmaz(dediğim gibi olursa çok komik olur çünkü ligte oynanan altay maçınada Konyaspor A2 takımıyla çıkmıştı, Altay gibi takıma hakaret gibi olur )
Ama eğer kalırsa ben en az 20 bin Konyaspor Olimpiyat stadına gideceğini düşünüyorum, Adanaspor maçında Konyaspora ayrılan trübünlerin tamamının dolduğunu ve 1000 kadar Konyaspor taraftarının da dışarıda kaldığını gördük.
Son maç ŞAmpiyonluk turu atmak üzere bile binlerce taraftar gidecektir, geçenlerde bir başlıkta Türkiye'de İstanbulludan sonra en çok Konyalının yaşadığını söylemiştim http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=97751 bunun neticesinde İzmirden 30 Otobüs Konyaspor taraftarının İstanbula geldiğini gördük.
|
 |
a.tuna
12 yıl önce - Çrş 19 May 2010, 20:17
Basimiza gelmeyen kalmadi ki, kaleci Recep kaza gecirdi, Poljac felc olud/olacak. Herseye ragmen devam ediyoruz. Bu arada, Poljac´dan haber varmi? |
Recep bizim takım için çok önemliydi, son Adanaspor maçının son dakikasında yüreğimiz ağzımıza geldi, Konyasporun Recepten sonra ikinci kalecisi olan Haluk, Adanaspor maçının son dakikasında sakatlık tehlikesi geçirdi ki o sakatlansaydı bizim Play-offtaki şansımız tamamen ortadan kalkardı, 3 kalecimiz olan Eray çok genç ve bu sezon son Altay maçı hariç hiç resmi maç oynamadı. Rakiplerimizin güvenebilecekleri birer ikinci kalecileri varken biz bu konuda eldekiyle yetinmek zorundayız.
Poljac'a gelince; Takımla iletişimi hiç kopmadı sürekli futbolcularımızla görüşmeye ve onları motive etmeye devam ediyor, Şu an felç durumu devam ediyor ancak hızlı bir iyileşme gösterdiği doğrultusunda açıklamalar var.
|
 |
Atila
12 yıl önce - Prş 20 May 2010, 15:01
Poljac'a gelince; Takımla iletişimi hiç kopmadı sürekli futbolcularımızla görüşmeye ve onları motive etmeye devam ediyor, Şu an felç durumu devam ediyor ancak hızlı bir iyileşme gösterdiği doğrultusunda açıklamalar var. |
Abi bunlari nereden duydun? InshaAllah dogrudur. Link, veya aciklamalar falan varmi? Biz hic bulamiyoruz bir sey.
|
 |
sayfa 2  |