Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Güzel fatih

12 yıl önce - Pts 17 May 2010, 22:35
Konyaspor [futbol]

Konyaspor Nereye Koşuyor..?

Birinci Lig de mücadele etmesi açısından hatalarıyla eksileriyle Konyaspor taraftarları ne yapmalı?

fyilmaz
12 yıl önce - Pts 17 May 2010, 22:41

Konyaspor bugün Adanaspor karşısında çok güzel bir maç çıkardı. Çok büyük bir azimle oynadılar, inandılar ve kazandılar. Konyasporumuza süperlig yolunda başarılar dilerim.

onur ç
12 yıl önce - Pts 17 May 2010, 22:43

Konya daha 1 maç kazandı, Oynaması gereken 2 maç daha var hemen Süper Lig havasına girmişsin. Dün görüldüğü gibi herşey son düdükle belli olur. Ayrıca Wowturkey forumlarında ayrı bir spor forumu açılmalı yada spor konuları açmaya kısıtlama getirilmeli. Gittikçe burası taraftar forum sitesi oluyor.

sedat karahallı
12 yıl önce - Pts 17 May 2010, 22:44

Konyasporumuz müthiş bir mücadele ile ilk engeli aştı.
Uzun zamandır hiç bu kadar oyuna hakim olduğumuz bir maç hatırlamıyorum.
Eser'in golü 10 numaraydı...

OMER OZCAN

12 yıl önce - Pts 17 May 2010, 23:07

Adanaspor engelini müthiş bir skorla geçen Konyasporumuz ikinci maçtada aynı futbolunu oynarsa son maç çok daha rahat geçecektir. Yeterki Konyaspor Konyaspor gibi oynasın Şanssızlıkların yakamızı bırakmadığı bu sezonda süper lige çıkmak müthiş olacak. Yoksa seneye daha zor olur. Haydi Konyasporum 90 dakika gitti kaldı 180 dakika.

SERDARR1
12 yıl önce - Pts 17 May 2010, 23:19

Buğün ADana maçını seyrettim 90 dakika güzel oynadılar... 3 gol buldular süper liğe çıkacaklar inşallah

ÖNDER FAHRİ

12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 11:09

Herşey daha yeni başladı. Bu saatten sonra takımın bocalayacağını sanmıyorum. Konyaspor Ziya Doğan'la yeni bir döneme başladı. Takım artık oturmuş durumda. Ayrıca play off'a kadar zaten rolantide geldiği için takım yorulup yıpranmadı. Takım daha yeni doğdu, patlamaya hazır bomba gibi. Bu enerjiyle daha en az 10 maç üstüste kazanır.

Yusuf Esengül
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 11:11

Rehavete kapılmamaları lazım. Adana maçı önemli idi ama İzmir takımları da boş değil. Kartalın temkinli olması lazım.

ÖZTÜRK_Y77
12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 11:19

Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım
Hepimiz Konyaspor'un hızlı başlayıp sonunu getiremediğini çok defalar kez gördük
Konyaspor’un bir şansı varsa oda Ziya Doğandır
Önünde çok önemli maçlar var Konyaspor’un
Maçları tek tek düşünüp ona göre oyun stratejisini Ziya Doğanın belirleyeceğini düşünüyorum
İlk hedef Karşıyaka eğer o maçı alırsak çok iyi bir konuma geliriz
Yalnız çok dikkatli olunmalı ve mücadeleyi son dakikaya kadar bırakmamalıyız
Bank Asya’nın son haftalarında maçlara asılmayıp bütün konsantrasyonumuzu playoflara verdiğimiz görülmekte bari elimiz buradan boş dönmesin Tekrar süper lige çıkalım

ali_berber

12 yıl önce - Sal 18 May 2010, 11:23

Konya-Adana maçını kazananın süper lige çıkacağı kanaatindeydim ve halada bu tezimin arkasındayım Konyasporumuz misafir olduğu bu ligde play off maçlarından sonra hak ettiği süper ligde olacak

sayfa 1
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET