Hakan Bey yine çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmış ..... Peki bu sayfaya video nasıl ekleyebilirim? Konuya yabancıyım da, herhangi bir wowdostum yardımcı olursa sevinirim ....
Demeyi çok isterdim! Malatya'nın şuan ki gelişimi normalin altında bence şöyle bir ifadeyle anlatabilirims anırım. Bir şehin gelişme potansiyeli vardır. Bu potansiyel her şehirde vardır, Malatya' da bunu kullanmış ve şehircilik anlamında bu günlere gelmiştir.. Ancak biz daha çok geliştirme potansiyeli olan insanlar görmeliydik ki bunu Malatya 2 kere yaşamış bana göre (şehrin yöneticisi yani belediye başkanı anlamında).
1. si Hamido ki ne Malatya ya nede Türkiyeye yar etmemişler. ( Malatyaya deniz getireceğim dediğini bilirsiniz demi, halk Hamido delirmiş demiş ve görülmüşki birkaç zaman sonra Karakaya yapılmış.)
2. si Erkal. Ahmet Münir Erkal. Bu mesajı okuyan çoğu kişinin tanıdığı 2 dönem seçilen ancak
er kalamayan Belediye başkanı. Bu adam da şehircilik anlamında değerli işler yapmaya çalıştı ancak kendini hırsızlıkla bitirdi. Malatya o önemde büyümeyi değil de hak ve hukuku gözetti. ve indirdi koltuktan. Bu gün hala oturan Melih veya Özhaseki gibi çalışıdı ama aşırdı cebe.
Videolar sayfasıyla bağlantısı ne bu sözlerinin diyeceksiniz. Hiç işte ne diyeyim dert yanıp içimi boşaltıyorum Hemşehrilerime. 80.000 lik Nevşehire 5-6 senedir 2 tane köprülü kavşak olması ancak Malatyada hala engellere takılması ve olmaması bana dokunuyor. Ve Şehrimin yöneticilerine insaaaaf diyorum. İhale yöneticileri şehrimi seçimde kazanıp seçime kadar "idare" (!) edip başka işlere ihale ediliyorlar. İnsaaaf!
benim çoğunlukla sitemizdeki fotoğraflardan yararlanarak yaptığım bir çalışma umarım beğenirsiniz üniversite tercihleri başlamadan önce üniversitemizle ilgilide bir video yapmayı planlıyorum
harun kardeş beğendiğine sevindim teşekkür ederim elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım ama elimde pek resim olmadığı için siteden bir hayli yararlandım belli olduğu üzere sizlerin yeni resim destekleri ile öncelikle üniversitemizi anlatan bir çalışma yapmak istiyorum