sayfa 666  |
 |
yekzade
2 ay önce - Çrş 08 Mar 2023, 11:49
daha birkaç aylık iş var gibi duruyor. Nisanda açılması planlanıyor deniliyor ama çok zor gibi sanki
|
 |
Sedateser3
2 ay önce - Çrş 08 Mar 2023, 12:40
Seçimden önce, mayısın ilk haftası tam faaliyete geçmese bile bir açılış yapılır bence.
|
 |
Slippin Jimmy
2 ay önce - Çrş 08 Mar 2023, 16:42
Faaliyete geçmeyecek birşeyin açılışı neden yapılsın ki? Sanmam. Bence tamamlanır. Açılır ve hizmete başlar.
|
 |
yekzade
2 ay önce - Çrş 08 Mar 2023, 16:52
Seçime kadar ben de bir açılış yaparlar diye düşünüyorum. Sonuçta hükümet buradan bir pr yapmak isteyecektir. Şirket tamamen tamamlayıp açmak istiyor. Seçime kadar tamamlanamazsa eğer hali hazırda tamamlanan kısmı için bir açılış yapılır sanırım.
|
 |
yekzade
2 ay önce - Cum 10 Mar 2023, 13:21
Linkedinde alüminyum giydirme cephe ve mekanik seramik ve cephe kaplama işleri için alım açmışlar. İnşaat işinde sona doğru geliniyor sanırım
|
 |
hamza07
2 ay önce - Cum 10 Mar 2023, 13:54
Öncelikle bölgeye hayırlı olsun diyelim. Insallah aceleye getirip, işçilikten kacinilmaz.
Slmlar
|
 |
Resul GUL
2 ay önce - Cum 10 Mar 2023, 23:54
Kargılı köyü civarından Havalimanı inşaatı..
Havalimani na komşu olan Yenice - Balatalı - Kargılı- Çiçekli yolu
Yol Havalimanı inşaatından dolayı çok kötüymüş Ama 1-2 ay önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden asfaltlanmış
Bu kısım da Havalimanı - Adana arası yapılan Yolun Baltalı Kavşağı noktası Halen çalışmalar devam ediyor..
Ama burada çok iş var gibi..
Fotoğraflar güncel..
|
 |
Tolga Cigerci
2 ay önce - Cmt 11 Mar 2023, 10:43
Mersin yönü ne durumdaydı Resul Bey o taraftan geçtiyseniz ?
|
 |
Resul GUL
2 ay önce - Cmt 11 Mar 2023, 11:13
Alıntı: |
Mersin yönü ne durumdaydı Resul Bey o taraftan geçtiyseniz ? |
Yok malesef bu tarafta bir işim vardı Oradan geçerken çektim,Buralar Daha çok Yol kenarı olan kısımlar..
Burası Havalimanına 2-3 km mesafede bir kavşak noktası..Geri kalan kısımları ne durumda bilmiyorum..
|
 |
yekzade
|
 |
sayfa 666  |