Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 662
burak t
2 ay önce - Prş 26 Oca 2023, 10:43

7-24 olarak çalışılıyor.bence yaz dönemi haziran sonu gibi biter büyük bir kısmı

yekzade
2 ay önce - Prş 26 Oca 2023, 19:14

Benim düşüncem hükümet seçim öncesi gösteri yapmak için yarım yamalakta olsa havalimanını açacak ama tam olarak hizmet verebilmesi yaz aylarını bulacak gibi

nuri kayseri
1 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 10:47

Sn yekzade hoş geldiniz bizce hükümetin buna ihtiyacı yok bu proje YİD firma ne kadar erken bitirirse o kadar erken para kazanmaya başlayacak dolayısıyla kendileri için prestij olur sn cumhurbaşkanıda tabiki bölge ve ülkemiz için önemli bir eserin hizmete alınışına destek verir ülkesini seven her insan bundan mutlu olur gurur duyar.

mhakan33

1 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 13:40

(+)

(+)

(Alıntıdır)

mhakan33

1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 15:01

(+)

(+)

(+)

(+)

(Alıntıdır)

Ysn tas
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 19:58

Bu resimler yeni ise halen ciddi bir inşaat süreci var gibi havaalanı inşaatından anlayan var nı bilgilendirse sabki daha çok fazla inşaat işi varmış gibi şubat yandayız ben nişanda inşaat biter en azından diye düşünmüştüm ama.

Emir ERTEN
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 20:15

Kaba inşaatı bitmiş gibi. İç dizayn işleri çok uzun sürmez herhalde.

yekzade
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 20:23

açılış tarihi ile ilgili bir tahmin var mı? Her ay farklı bir tarihe erteleniyor gibi )

aykutsan
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 20:30

Espressolab acilacakmis başka ne açılacak?

mafakyanc

1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 22:32

Alıntı:
Kaba inşaatı bitmiş gibi. İç dizayn işleri çok uzun sürmez herhalde.

Bu fotolar güncelse (ya da güncele oldukça yakın tarihli iseler) herseyde önce bunların Terminal'in kaba inşaatına ait olduklarını söyleyebilirim. Ama bundan sonraki "ince işler" (yani elektromekanik sitemler başta olmak üzere yapılacaklar) en en az bugünden sonra 6 ay alacaktır. Üstüne bir de en azından 1 aylık eğitim, alıştırma süreci koyunuz.

Daha önce şu mahut duayen gazetecinin detaylı haberinde terminal içindeki bazı fotolarda bagaj sistemlerine ait konveyörler vb. donanım vardı. Bunların yapılıp önemli ölçüde bitirilmiş olması gayet normal zira bunların çoğunun üzeri kapanacak. Kapanacak yerleri açıp da içeriye yeni ekipman konulması olmayacağına göre bunların varlığı sona çok yaklaşıldığının göstergesi değil...

Tabi herşey terminalle de bitmeyecek. Başta ATC Kulesinin tüm kaba hatta estetik inşaatının bitirilmesinden tutun bunun içinin (önemli ölçüde) DHMİ tarafından donatılması söz konusu. Tabi diğer destek binaları (teknik ve idari) de var. Yakıt çiftliği ve buradan pompalama (hidrant sistem) yani aprona yakıt ikmal sisteminin yer altından getirilmesi var (aslında apron altındaki borulamanın şimdiye kadar bitirilmiş olması da olası...).

Yani bu iş öyle Nisan sonuna falan 7/24 çalışarak bitilriemez bana göre. 7/48 diye de bir takvim yok!

sayfa 662
ANA SAYFA -> ULAŞIM