sayfa 3  |
 |
Özkan Özçınar
10 yıl önce - Pzr 07 Şub 2010, 02:23
Alıntı: |
MANİSA BELEDİYESİ ile İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ arasında bir anlaşma sağlanıp
MANİSA-BORNOVA arasına metro hattı açılması daha mantıklı derim. |
Ben de metro açılmasından yanayım ama tır ve kamyon şöförleri ne yapacak ? Yokuş yukarı 10 km ile tırmanıyorlar ve inerken de aynı şekilde 10 km ile iniyorlar. Bence tünele öncelik verilmeli. Metro yedeğe bırakılmalı ve eğer planlar tutmazsa metro olmalı......
|
 |
H.Bayraklı
10 yıl önce - Pts 08 Şub 2010, 18:53
Alıntı: |
Ben de metro açılmasından yanayım ama tır ve kamyon şöförleri ne yapacak ? Yokuş yukarı 10 km ile tırmanıyorlar ve inerken de aynı şekilde 10 km ile iniyorlar. Bence tünele öncelik verilmeli. Metro yedeğe bırakılmalı ve eğer planlar tutmazsa metro olmalı...... |
tünele birşey demedimki sadece tünel projesine metroyuda dahil etseler güzel olur demek istedim. yapılmışken hepsi bir aradan çıkıversin
|
 |
izmir35
10 yıl önce - Pzr 28 Şub 2010, 20:38
bu projenin inşaatı nezaman başlıcak tarihi bellimi yada projelendirme ne durumda
|
 |
mehmet tevdik
10 yıl önce - Cmt 06 Mar 2010, 19:03
sonunda yapmayı akıl edebildiler. keşke önceki inşaat sırasında yapsalardı. her sene onlarca kaza oluyor burada
|
 |
Hasan M
10 yıl önce - Çrş 31 Mar 2010, 23:45
Manisa çevre yolu bittiğinde yapılması planlanmkata.Manisa çevre yolu ise İzmir-Bursa yolunun Menemen yoluna bağlama çalışmaları devam etmekte,Menemen yolundan şehri çevreleyip İzmir-Bursa yoluna çıkış kısmı bitmek üzere İzmir Bursa yolundan devam edip Turgutlu-Ankara yoluna bağlanacak kısımda çok az bir yapı kısmı kalmış durumda..
|
 |
sayfa 3  |