Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 492
Adnan kapile
4 ay önce - Pts 06 Şub 2023, 10:49

4.5 olan yerlerde planlama içi

Efem21
4 ay önce - Pts 06 Şub 2023, 15:17

Bu rantçı emlakci guruhu ile malzemeden çalan müteahhit hırsızlarının yatacak yerleri var mı acaba?sözüm işini düzgün yapanlara değil. Hırsızlara. Bugün depremin ağır faturasının sorumlusu bu hırsızlardir. Derhal yurtdisi çıkış yasağı ve adli kontrol ile mallarına tedbir konulmalıdır.

Dodurga 32
3 ay önce - Çrş 08 Şub 2023, 19:15

Selam arkadaşlar, size basit bir mantık ile dodurganin kısa bir zaman sonraki değerini açıklayacağım.dodurganin 1km ilerindeki alacatlı beytepe incek arazilerinde 1-1.50 emsal arsaların metrekare fiyatları 16000-23000 TL civarında,dodurganin emsali 1.75- 2.inşaat ruhsatlarına başvurular başladı.kısa bir zaman sonra altyapılarda yapılmaya başlandığında yakınındaki 1-150 emsallerin degeri 16000-23000 ise,. Dodurga 1.75-2 emsallerin degeri bunun çok üzerinde olacaktır net.

Bülentt006
3 ay önce - Cmt 11 Şub 2023, 07:37

Kim başvuru yapmış ruhsata Danıştay kararı ne durumda bilgisi olan varmı

Efem21
3 ay önce - Cmt 11 Şub 2023, 12:25

Yıkılan ve ağır hasar gören binalarda enkaz kaldırma yapılmadan bilirkişi marifetiyle inceleme yapılmalı, beton ve demir numuneleri alınmalı. Deliller kaybolmamalı. İleride adlı, idari ve hukuki süreçte lazım olacak. Ancak bunun yapılmayacağını ve herseyin örtbas edileceğini düşünüyorum. Zira bu yapılırsa ucu siyasi makamlara çıkacaktır. Siyasetçiler de , hep malum vatan kurtarmakla mesguller(!) Olay rantçı emlak sahtekarları, müteahhit ve siyaset üçgeninde odaklanıyor. Ama bunlar mutlak sorumsuz kişilerdir. Dediğim gibi hep vatan kurtarırlar.(!)

Galtan
3 ay önce - Sal 14 Şub 2023, 22:01
Dodurga imar bölgesi için Aski cevabı

Sayın …….., 21.12.2022 12:41 tarihinde açmış olduğunuz 7238488 numaralı başvurunuz ASKİ PROJELER DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından 'ABB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı İmar Planlama Şube Müdürlüğünün yazısı ile; Çankaya İlçesi Dodurga Mahallesi'nde Parselasyon Planı çalışmalarının yapıldığı, arazi ölçümlerinden sonra yol profil çalışmalarının yapılacağı tarafımıza iletilmiştir. Bahsi geçen çalışma tamamlandıktan sonra Aski Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı olarak gerekli incelemeler yapılabilecektir.' şeklinde cevaplanmıştır.

Ahmetbeyy
3 ay önce - Sal 14 Şub 2023, 23:52

Cahilleğime verin bu tam olarak ne demek yani parselasyon planı zaten imarın başında yapılmıyor mu şuan bunun anlamını bilen var mi acaba?

Adnan kapile
3 ay önce - Çrş 15 Şub 2023, 13:36

Yollar zaten kısmen yapılı, yol profilleri ellerinde varki bu yollar kısmen yapıldı. Şimdi bu saçma cevaba ne demeli

Aydın0606
3 ay önce - Çrş 15 Şub 2023, 14:06

Bende anlamadım cvb, plancı verilen payları kesiyor, ortada bı durum yok,..

Merakettim
3 ay önce - Çrş 15 Şub 2023, 20:56

Yeni bir revizyon yapıldığı için bazı parsellerin yeri kaydı. Mesela bizim parsel yer değiştirdi. Bu nedenle az da olsa bir takım değişiklikler olduğunu düşünüyorum. Bu işlemler tamamlandıktan sonra ihale süreci başlayacak diye anladım ben. Yaklaşık 2-3 ay önce bende başvuru yapmıştım ve bana herhangi bir çalışma yok yanıtı vermişlerdi. Demekki geçen bu 2 aylık süreçte ilerleme oldu. Umarım bahar aylarında çalışmalar başlar.

sayfa 492
ANA SAYFA -> ANKARA - Haberler ve Sohbet