Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 490
Adnan kapile
2 ay önce - Cum 27 Oca 2023, 20:22

“Dava hakkı kalmamış” lütfen böyle saçma duyumları yazmayın, adetlemi bu haklar? Heran yeni dava açılabilir

Ahmetbeyy
2 ay önce - Cum 27 Oca 2023, 23:29

6 7 senedir zaten 100 tane dava açtılar adamlar kat yüksekliği konusunda bile alakasız itiraz edip 2 ay akıllarınca oyaladılar şükür artık sonuç ortada belediye ruhsat başvurusu yapana engel yok başvuru yapılabilir durumda diyor darısı alt Yapı yol için

edem1978
2 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 10:11

Vallah benim korkum seçim sonrası olacak eğer akp kayberderse insanın aklına gelmediği olaylar olacak burda bence.
Hiçbir şey olmaz deselerde şimdi arkadaşlar bile adamlar şimdiden intikam peşindeler.
Üstüne bu ara Dodurga iyi prim yaptı oyunu kuranlar şimdi yeni oyun yapacaklarını düşünüyorum zirvede satıb yine uygun fiyata satın alacaklar.
Oyun aynı senaryo başka olacak bana kalırsa.
Ve mahkeme kararı dediğin belge benim anladığım hiç önemi yok önemi olan kim mahkemeye hüküm ediyor.

Adnan kapile
2 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 10:14

Ankararanın diğer bölgelerinide takip ediyorum dodurga iyi prim yapmadı, diğer bölgelere göre enterpole edildiğinde olması gerekenin 1/3 ünde

Köylü1
2 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 18:55
Vergi Iadesi

Vergi iadesinde 6 sene az değildir. Faizi ile ödemeleri gerekmez mi? 2023de hic bisi yapamiyormuyuz yani? Böyle bir saçmalik olur mu?

Ayhan006
2 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 20:23
Dava Dellallığı yapan arkadaşlar dikkatine

Arkadaşlar arayın sorun soruşturun seçimden sonra inşallah yarım Kalan Bulvar açılır altyapı yapılır lütfen algı yapmayalım insanlara mahkeme deyip dişinden tırnağından artırdığı yatırım yapan arkadaşların elinden sinsarlar alıyor akıllı olun derim Ankara'nın en kötü yerlerinde bile m² fiyatları yüksek Dodurga alacatli yeniden fiyatliyor.allah güle güle oturtmayı nasip etsin az kaldı sabır acı meyvesi tatlıdır.

Aydın0606
2 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 22:37

Beyler bu vergi dairesi olayını biraz daha açabilirmisiniz , rica etsem , nereye başvurmak gerekiyor nasıl alınır..mahalle statüsüne geçmesi ödenen vergilerin almakmı, bazen fazla yatan vergiler ilerdeki vergilerden düşebiliyor, belediyelerde, yani geri ödeme yapmıyorlar ama ilerdeki vergilerden düşüm oluyor..

Sezgin12
1 ay önce - Pzr 29 Oca 2023, 01:51

m2 si 10bin liraya kamunun arsası satılıyor dodurgada, siz daha neyi tartışıyorsunuz?

Tetik06
1 ay önce - Pzr 29 Oca 2023, 20:45

Arkadaş m2 fiyatı 10bin diyor bu gerçek mi??

Benim 50lik bulvarda ticari+konut yerim var m2 si 10bini bulsun satacağım dedim..

Bende herkes gibi yoruldum beklemekten arkadaşlar..

Sizlerce satmalıyım mı yoksa 3-5 ay bekleyim yaza kadar fiyatlarda yükselme olur mu??

Ahmetbeyy
1 ay önce - Pzr 29 Oca 2023, 21:47

Ülkenin genel durumuna bi bakın 3 5 ayda yerinde duran birşey var mi ona göre karar verin

sayfa 490
ANA SAYFA -> ANKARA - Haberler ve Sohbet