sayfa 3  |
 |
Barış23
13 yıl önce - Cmt 09 Oca 2010, 01:21
Bir zamanlar Türkiyenin Sayılı klüplerinden Vefa,Hacettepe,Ankaragücü gibi takımların Elazığa gelip maç yaptıklarını duymuştum.O zamanlarda Türkiyede stadyumlar yetersiz olduğundan Elazığ stadyumu (Eski stad) nizami ölçülere göre yapıldığından Büyük takımlar burada maç yaparlarmış..Elazığ bence stad konusunda 30-40 bin kapasiteyi çok tan hak ediyor...Öyle bir sTAD OLMALIKİ Şükrü SARAÇOĞLU modelinde içerisinde A.V.M ler,Elazığspor store lar,mağazalar yer almalı...İnşallah önümüzdeki yıllarda böyle bir projeyi Elazığda görebileceğiz...
|
 |
savaşşentürk
13 yıl önce - Cmt 09 Oca 2010, 03:10
Elazığ'a yeni stad yapılmasını destekliyorum ve Süper lig'e terkar dönmelerini çok istiyorum.
|
 |
atligil
13 yıl önce - Cmt 09 Oca 2010, 03:24
Bir bayan olarak futboldan çok anlamam ama Elazığlı erkek arkadaşlarım mevcut stadın bile Elazığ için yeterli olduğunu konuşuyorlar.Onlara göre Elazığ ahalisi futboldan soğumuş ve Elazığspor kimsenin umrunda değilmiş.
|
 |
Barış23
13 yıl önce - Pzr 10 Oca 2010, 01:45
atligil hanım siz onlara inanmayın.Elazığspor 2.ligde olduğu için doğal olarak herkes maçına gitmiyor...
|
 |
muzaffer SERT
13 yıl önce - Pts 11 Oca 2010, 13:36
Mevcut Stadı bile dolduramıyorlar. Otuz bin kişilik stadı nasıl dolduracaklar
|
 |
Barış23
13 yıl önce - Pts 11 Oca 2010, 17:38
Muzaffer Bey 2.lig 4.grupta son sırada yer alan bir takımın maçına 30 bin kişinin gitmesini beklemek,hayalcilik olur...Hele bir yapılsın,o zaman gör Gakkoşları..
|
 |
umitcoskun
13 yıl önce - Pts 11 Oca 2010, 19:06
ya bence elazığ a 25 bin kişilik stad yapılmalı.ama önmzdeki yılları düşünerek 30 binlik de yapılırsa daha iyi olur.süper ligde olmadıkça iyi bi takımla iddaalı olmadıkça kayseri,bursa,eskişehir bile o kdr dolduramazken elazıg için bu durumu söylemek zor olur tabi..bizim insanmz futbolu sever futbolu kahvede sokakta knşmayı sever.yorumu sever stada gtmez lisanslı ürün almaz öyle bi milletiz biz..elazıg da sokağa çık fenerli galatasarylı formalar cirit atar..fenerium bile açılmış keşke istanbul takımları yerine kendi takımlarına deger verseler..
|
 |
Tolga Dt
13 yıl önce - Çrş 13 Oca 2010, 00:03
Alıntı: |
niye böylekonuşuyosun ki kötü bişey mi dedim bilader ??
elazığ a fenerium açılıyo işte sebep elazığsporun elazıgda degersiz olması |
Bu nasıl mantıkdır.Malatya da açılsa gelişmişlikten Elazığ da açılınca Elazığspor desteklenmediğinden..
Arkadaşlar bırakın bu çifte standart düşünceleri...
Üstüne basa basa söylüyorum bugün Malatyasporun da bulunduğu grupta en fazla seyirciye oynayan takımdır Elazığspor...
(+)
(+)
(+)
(+)
(+)
Elazığspor başarı yakalarsa hangi ligde olursa olsun tribünleri asla boş kalmaz.Kümeye oynarken bile stadın yarısı doluyor..
2008-09 İç Saha Maçları : Biletli Seyirci
1- Elazığspor-Adıyamanspor:4.925
2- Elazığspor-GASKİ:4.123
3- Elazığspor-Ş. Urfa Belediye:6.062
4- Elazığspor-Malatya Belediye:3.197
5- Elazığspor-Ş. Urfaspor:5.160
6- Elazığspor-İskenderun DÇ: Cezalı-Seyircisiz
7- Elazığspor-Mardinspor: 1.004
En son Tolga Dt tarafından Çrş 13 Oca 2010, 10:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
taygun21
13 yıl önce - Çrş 13 Oca 2010, 18:25
elazığspor süper liğde olduğu dönemlerde 15-20 bin kişiye oynuyordu.ayrıca nüfusu da artan ve gelişen bir kent. bence ileriye dönük olarak 30 bin kişilik stat yapılmalı.
|
 |
burak2335
13 yıl önce - Çrş 13 Oca 2010, 18:51
elazığ gibi bir şehire 30 000 kişilik bir stad yapılmalı gakkoşlara da o yakışır
|
 |
sayfa 3  |