Hatta ABD'de 1 tane 68 binlik 2 tane 40 binlik stad yapılıyor. Geri kalanı 5 bine kadar iniyor. Bizim listede 22.500 altı olan Afyon, Turgutlu gibi stadyum inşaatları da hariç. Buradan birileri durmaz ekler belki
Ben kendim 2008 yilinda Kayseri'ye yapilan stadi takip ederken wowTURKEY ile tanismistim ve o günden bugüne kadar sayisiz stad insaatini takip ettim büyük bir heyecanla.
Gecen 7 yillik sürede inanilmaz bir gelisim gösteren stadlarimiz ile birlikte su an insaat halindeki ve yeni yapilacak olan stadlarla ülkemiz müthis tesislere sahip olacak.
Sabirsiz insanlariz ve herseyin hemen aninda olmasini istiyoruz bazen ama amacim bitiremediklerimize takilmak yerine bugüne kadar yapilan ve acilan statlarimiza bir göz atip gurur duymak !
Bugün cok önemli bir kentimizin daha stadi aciliyor.
Sporu ve Futbolu gelisterebilmek icin önemli bir husus olan tesislesmede isterseniz su an geldigimiz noktaya bir göz atalim
Stadyumlari en yüksek kapasiteden en düsügüne göre siraliyorum ve ayrica kullandigim ve kendi arsivimde sakladigim resimler de cogunlukla wowTURKEY kaynaklidir ve alintidir.
Statlarin kapasiteleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi web sitesinden alinmistir.