1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
 |
Haldun Turan
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 01:52
Fenerbahçe'nin Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı
Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu.Ayrıntıları resmi siteden aldım.
Fenerbahçe Futbol Takımımızın 2009-2010 sezonunda giyeceği adidas formaları, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda düzenlenen organizasyonda tanıtıldı.
Gecede formalarla birlikte Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2009/2010 sezonunda kullanacağı ve Fenerium tarafından hazırlanan kamp ve antrenman malzemelerinden oluşan A Takım Koleksiyonu ile Fenerium Sonbahar - Kış Koleksiyonu'nun da tanıtımı yapıldı.
Gecede, Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız ve teknik kadromuz ile birlikte adidas, Avea, Türk Telekom ve Fenerium yöneticileri de hazır bulundu.
Geceye Fenerbahçemizin yeni transferleri Dos Santos ve Oliveira da katılırken gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz yaptı.
Fenerium'dan sorumlu Asbaşkanımız Abdullah Kiğılı, gecede bir konuşma yaptı. Kiğılı konuşmasında, "2009-2010 Fenerium Sonbahar – Kış koleksiyonunun ve formalarımızın tanıtımında çok beğeneceğiniz 3 forma sunacağız. Bu formaların camiamıza şampiyonluklar yaşatmasını diliyorum. Geçtiğimiz aylarda yapılan yönetim kurulu görev dağılımında Fenerium A.Ş'den sorumlu üye olarak yeni görevime başlamış bulunuyorum. Sponsorlarımız adidas, Avea, Türk Telekom ve Ülker'e teşekkür ediyorum" dedi.
Fenerbahçe Futbol Takımı, 2009/2010 futbol sezonunda üç farklı forma ile mücadele edecek.
Çubuklu Forma
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Dünyamız sürekli bir değişim içerisinde. Ancak bu değişimde bazı değerlerin korunması da, değişimi yapan kurumların geleneklerinden kaynaklanıyor. Değişim ne kadar yoğun olsa da bazı şeyler hiç değişmiyor. Çubuklu formada böyle bir şey; Zeki Rıza Sporel'den Lefter Küçükandonyadis'e, Halit Deringör'den Can Bartu'ya, Ogün Altıparmak'tan Cemil Turan'a, Rıdvan Dilmen'den Semih Şentürk'e hep aynı. Terzide dikilen gömleklerden, teknolojik kumaşların kullanıldığı bugünkü formalara kadar bir sürü değişiklik olmasına rağmen hep aynı. Çünkü çubuklu, ruhunu bir sonraki formaya sürekli aktarıyor. Çünkü Fenerbahçe taraftarı çubuklu formayı bayrağı olarak tanıyor, ona gereken özeni gösteriyor. Çubuklu, bazılarının rüyasını süslüyor, bazılarına kabus oluyor. Sloganını kendisi yaratıyor, Kiminin Rüyası Kiminin Kabusu.
Kuruluş 2009 Forma
Yüzüncü yıl sonrasında, yeni yüzyıla başlarken kuruluşun heyecanını yeniden yaşamak adına ilk renklerimiz olan sarı ve beyazı formalarımıza taşımıştık. Gördüğü ilgi ve beğeni karşısında o sezonu takip eden diğer sezonlarda da bu konsept üzerinde devam edilmesi kaçınılmaz bir gerçeklik olarak karşımıza çıktı. Bu sene yüzüncü yılda olduğu gibi çubuklu formatına geri dönen kuruluş formamız lacivert detaylarla daha da zenginleştirilerek yenilendi.
Arma 2009 Forma
Farklı bir renk farklı bir dokunuş. Arma 2009 Forma antrasit rengi ve kumaş üzerinde arka fonda kullanılan Fenerbahçe logosu ile bu sezonun modası olma iddiasıyla yola çıkıyor.
Bu sene kaleci formaları da satışta
Fenerbahçe Futbol A Takım kalecilerinin 2009/2010 futbol sezonunda giyeceği kaleci kazaklarından iki tanesi, Kaleci Arma 2009 Forma ve Kaleci Lacivert 2009 Forma da bu sezon Futbol A Takım formalarıyla aynı anda tüm Fenerium ve adidas satış noktalarında satışa sunuluyor.
adidas'ın 2009 - 2010 sezonunda Fenerbahçe Futbol Takımı için Fenerium' la birlikte özel olarak tasarladığı tüm formalarda farklı kumaşlar ve ClimaCool teknolojileri kullanıldı. İnsan vücut haritası üzerinde çalışarak, spor esnasında en çok ısınan bölgelerin tespit edilmesiyle geliştirilen ClimaCool teknolojisi nem yönetimi ve havalandırma sağlıyor. Fonksiyonel ve nefes alabilir kumaş, futbolcuların maç esnasında vücut ısılarını ideal seviyede tutarak performanslarını arttırmalarına yardımcı oluyor.
Yeni sezona ait Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, tüm Fenerium mağazaları ve adidas satış noktalarında 23 Temmuz 2009 Perşembe gününden itibaren satışa sunulacak.
Kaynak:fenerbahce.org
|
 |
Haldun Turan
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 02:00
Bu fotoğraflarda daha yakından görebiliyoruz yeni formaları.
(+)
(+)
(+)
(+)
Kaynak:antu.com
|
 |
Tan Barış
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 02:36
Geçen seneki formalara benziyor...
|
 |
yigitFB
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 04:22
| Alıntı: |
| Geçen seneki formalara benziyor... |
Katılmıyorum. Geçen seneki formalar kadar güzel formalar ama bana gayet de orjinal geldi.
Öncelikle çubuklu nefis olmuş, avea reklamı çok şık. Çok beğendim.
Ve tabii herkesin söylediği lacivert, yani arma forma. Muhtemelen hiç bir maçta giyilmez (turkuaz gibi ) ama inanılmaz satar. Yakalı olması, renkleri, baya beğendim.
Kuruluş formasında da yakanın değişik renkte olması ilginç bir hava katmış. Diğer ikisi kadar olmasa da bu da gayet güzel.
Kaleci formalarının da satışa çıkacak olması da çok iyi olmuş.
Tek kötü yan ise formanın iyice reklam panosuna dönmesi. Öndeki avea, kolda türk telekom, arkada ülker... Gözü yoruyor, ama ona da alışacağız artık.
|
 |
abdulaziz42
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 09:34
Bir Galatasaraylı olarak bana hiç yeni bir formayı çağrıştırmadı.
Geçen yılki formalara format olarak %90 benziyor.
Sadece sarı-yeşil tonun ağırlıkta olduğu forma yeni gibi geldi.
|
 |
Yavuzdemir Ali
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 09:38
Klasik çubuklu formaya devam.
yeni formalar tanıtıldı ama temelde çok büyük değişiklik yok.
öyle bir forma olmalı ki renk ile bütünleştiği anda uzaktan TVde gördüğünüz an işte bu FENERBAHÇE diyebilmelisiniz.
|
 |
MeteHan!
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 09:54
Geçen seneki formalardan ne farkı var.
Ben fark göremedim.
|
 |
www.sercan.de
|
 |
onurkaya60
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 15:25
Arma forması hariç diğerleri geçen senekilerin hemen hemen aynı versiyonları.
Pek bir fark yaratmamış Adidas.
|
 |
0345 özer er
14 yıl önce - Prş 23 Tem 2009, 16:15
bizim tek favori formamız çubuklu forma.arma güzel iyide satar yanlız maçta giyilmez gibi geldi bana.şahsen pek begenmedim daha degişik daha özgün şeyler bekliyordum abdullah kigılı çok özel şeyler yapacagız demişti fakat ya yetiştiremediler yada işlerine böylesi kolay geldi.
bakalım satış rakamı kaça ulaşacak.
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|