sayfa 3  |
 |
mücahit86
11 yıl önce - Çrş 20 Tem 2011, 11:18
100. yıl önce Arapkir
(+)
|
 |
zulal_aydin
|
 |
Hüseyin_44
11 yıl önce - Cum 14 Ekm 2011, 21:55
bugün malatyaparkta gezinirken arapgir ilçemizi tanıtan resimler gördüm çok hoşuma gitti doğal güzellikler beni adeta büyüledi diyebilirim özellikle kanyon harika tabi bunları resimlerde görebiliyoruz ama ilk fırsatta arapgiri görmek isterim yanı sıra arapgir üzümünden bahsediyorlardı şifa kaynağı
Arapgir Üzümünün Faydaları
Kara Üzüm’ ün Faydaları; Kara Üzüm Tam Anlamıyla Bir Şifa Deposudur. Aspirin gibi kanı sulandırdığı için kronik kalp hastalıklarına karşı koruyucudur. Kabuğunda bazı bileşikler kanser oluşumunun önlenmesinde yardımcı olur. Kansızlık ve bazı karaciğer rahatsızlıklarının tedavisinde etkilidir.
|
 |
levent çlk
11 yıl önce - Cmt 15 Ekm 2011, 13:00
Arapgir ilçesi, Arapgir-Divriği, Arapgir-Keban, Arapgir-Kemaliye güzergahlarında yapılmakta olan yol çalışmaları ile Arapgir-Malatya güzerhaında yapılacak karayolu çalışmaları sonucunda, Doğu, Batı, Güney, Kuzey doğrultusunda 4 çıkışı olan ve şehirlerarası yollar üzerinde olan bir ilçe konumuna geliyor.
Arapgir ilçesi ile ilgili bilimsel çalışmalardan birisini paylaşayım.
http://web.firat.edu.tr/sosyalbil/dergi/arsiv/cil ...85-412.pdf
|
 |
volkany44
11 yıl önce - Pzr 16 Ekm 2011, 22:14
arkadaşlar bu başlıkla ilgili bir bilgi vereyim dün ilçemizde türkiye rekoru kırıldı... bir günde 433 ünite kan bağışı oldugu için daha önceden 410 ünite ile MERSİNDE bulunan rekor ARAPGİR ilçemiz tarafından kırılmıştır...duyarlı halkımıza tşk ediyor bunu tüm TÜRKİYE'YE örnek olmasını istiyorum...
|
 |
sayfa 3  |