Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
MehmetK
18 yıl önce - Cum 16 Tem 2004, 00:30
İstanbul Çevreyolları

Çevre yollarının en geniş yerlerini görüntülemeye çalıştım , kimsenin emniyet şeritlerini ihlal etmediği zamanlarıda bekledim buarada , genede arada kaçanlar oldu , bilmeyenlere İstanbul'daki otoban ağının çapı konusunda bir fikir verecektir...

Saygılar.

(+)

2.Çevreyolu O2 Maslak Katlı Kavşağı

(+)

O2 kollektör yollar İkitelli

(+)

1.Çevreyolu O1 Haliç

(+)

O2

(+)

O2

MehmetK
Kaan+
18 yıl önce - Cum 16 Tem 2004, 22:13

Abi mükemmel bir çalışma olmuş, valla harika yol resimleri çekmişsin tebrikleri...

osman_k
18 yıl önce - Cmt 17 Tem 2004, 01:47

Kavacık'tan Beykoz tarafına giden yeni yoldan bir viyadük (Beykoz Konakları Civarı)
Geri de gözüken 5 blok Acarların yaptığı iş merkezleriymiş.Sol da gözüken villa ise Beykoz Konakları.

(+)

Kaan+
18 yıl önce - Cmt 17 Tem 2004, 22:21

sizlerin çekip foruma koyduğu resimlerden sonra, çalılmadığını düşündüğüm ulaştırma bakanlığı hakkındaki düşüncelerim değişmeye başladı... yola bak breh breh istanbul demi bura şimdi vay anasına beyav

MehmetK
18 yıl önce - Pzr 18 Tem 2004, 00:44

Kaan ulaştırma bakanlıgı iyi calısıyoda hepimizin bildiği gibi maalesef şimdiye kadar bizi bir yerlere hep karayoluyla ulaşmak zorunda bıraktı! Bu dengesizlik oyle bir hal aldı ki şu an Turkıye deki tasımacılıgın %93 ü karayolları ile yapılıyor , gerisi demiryolu deniz ve çok azıda hava yoluyla
Gönül isterdiki 4 hat 6 hat demiryollarımız olsaydıda onların da resimlerini koysaydık buraya , Otobanlarımız güzel ama sırf otoban yetmiyor

Kaan+
18 yıl önce - Pzr 18 Tem 2004, 10:27

evet maalesef bizde taşımacılık karayolu hakim, birçok gelişmiş üklelerde ise umumiyetle toplu taşımacılık demiryolu ile yapılıyor.

gogo
18 yıl önce - Pzr 18 Tem 2004, 15:17

super resimler

Kaan+
18 yıl önce - Pzr 18 Tem 2004, 23:31

Mehmet bey şimdi hatırladım, diyorum bir yer eksik... Haramidere Yolu orasıda ikitelli yolu gibi hem geniş hem 3-4 arter var.

Sarp
18 yıl önce - Sal 20 Tem 2004, 20:32

Viyadugn sol tarafindaki evlerde sanirim Beykoz Konaklari. Gercekten harika evler ama tabii biraz dag basinda.

sayfa 1
ANA SAYFA -> ULAŞIM