Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Gaziantep - Uçaktan ve havadan fotoğraflar
« önceki   1234 ... 525354   sonraki »

ANA SAYFA -> GAZİANTEP
cevap yaz
sayfa 3
Ahmet Özbuluk

12 yıl önce - Cmt 01 May 2010, 22:34

arkadaş daha yeni uygun bir dille özel mesajla uyaralım.

cemalczk
12 yıl önce - Cmt 01 May 2010, 22:42

aslında arkadaşlar, G.Antep in eksiği su olmayışı, doğrusu bir nehir,göl veya deniz olsaymış çok estetik katarmış.. gerçekten de su birçok iyi olmayan şeyi kapatıyor ve güzellikler getiriyor bir şehre..

yok mu belediyenin buna yönelik bir çalışması, mesela büyük yapay bir su kenarı mesela ? bence yapılmalı, hem etraftaki çoraklığa hayat verir ayrıca

Ayhan
12 yıl önce - Cmt 01 May 2010, 22:46

Özel mesajla bildirmedim... Bu tür şeyler için söylemeye gerek yok... Birine ait olmayan birşeyin kaynak gösterilmesi gerektiğini herkes bilir/bilmeli.

Su konusuna katılıyorum, gerçekten çok farkettiriyor. Mesela İstanbul, İzmir, Adana gibi şehirler bu yüzden ön plana çıkıyorlar... Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi şehirler ise sadece bina güzelliği ve yeşil alanları mevcut, başka alternatifleri olamıyor...

Belediyenin su konusunda çalışma yapacağını sanmıyorum. Sadece Alleben Göleti yapıldı bir önceki dönemde ama onu da geliştiremediler, su birikintisi gibi duruyor... Fuar alanı gibi bir yeşilliği satan bir belediyeden çevresel projeler beklemek imkansız...

Ahmet Özbuluk

12 yıl önce - Cmt 01 May 2010, 23:03

Fuar alanı saplantısından kurtulamamışız anlaşılan.
Alleben göletinden bahsetmişsiniz.. Kusura bakmayın ama orda millet sandallarla nostalji yapıyor.. 2 hafta önce pazar günü bir gidelim dedik içeri alamadılar çünkü tıklım tıklım dolu idi.... Geri döndük .. Anladınız umarım.

Ayhan
12 yıl önce - Cmt 01 May 2010, 23:07

Alıntı:
içeri alamadılar çünkü tıklım tıklım dolu idi....

Başka yeni gidecek yer olamayınca kalabalık olması normal...

Fuar alanı konusunu geçiştirmeye gerek yok... Şehre yapılan en büyük yanlışlardan biridir.

sayfa 3
« önceki   1234 ... 525354   sonraki »
ANA SAYFA -> GAZİANTEP