Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1025
Mahmut Göksu
1 ay önce - Sal 31 Oca 2023, 12:38

Alıntı:

Alıntı:
Alıntı:
Her maç yenilen, 54 yıllık tarihinde hiçbir başarısı olmayan takımı izlemeye kim gider ?

Bişeyleri başarsınlar millet zaten gider maça. 😉

Çıkarcı bir bakış açısı İngiltere de tüm takımların maçları full doluyor neden bizde dolmasın futbol keyiftir açı sporudur doğru açıları yakalama sporudur gider izler keyif alırsınız hayatta herşer kazanmak veya kaybetmek değildir

Futbol hiç ilgim değil pek sevmemde amam iki üye de haklı.

Takım ile şehir arasında bağ kurulmazsa şehrin ileri gelenleri ile sözde zenginleri ile sözde bir takım belediye ile ilişkisi iyi olanlar sanki bir bedel ödercesine takım başkanı olursa nasıl takım başarılı olsun ki.

Gaziantep spor'a ait tesisler imar rantına kurban edilip bi başka takım desteklenirken ki karşıyım belediye kaynakaları neden bir takıma veriliyor.

Vali mesaj atıyor belediye başkanı takım ile geziyor.

Evet takım olması şehre katkı sağlar o zaman bu iş başka şekilde çözülebilir. Takım şehir ile beraber olması için etkinlikler yapılır olayı tepeden inme yöntemler ile çözmeye çalışıyoruz.

Altyapıdan futbolcular takım ile maça çıksalar altyapıya önem verilse neyse stadyum ile alakalı konu değil ama insan üzülüyor. boşa giden yatırımlara.

Eski başkanlardan takımını bu haline sizce cidden üzülen var mı?????

harunt23
1 ay önce - Sal 31 Oca 2023, 13:02

Yeni yapılan birçok stadyum gibi Gaziantep Kalyon Stadyumu da kentin epey dışında. Ulaşım zor ve uzun sürüyor. Kent merkezine daha yakın bir konumda olsa, birde proje takımı değil de esas Gaziantepspor Kulübü bu stadı kullanabilse eminim Gaziantepliler bu stadı her maç ciddi oranla doldurur.

berdan ak
1 ay önce - Sal 31 Oca 2023, 13:05

Alıntı:
Gaziantep eski statta komple kuzey kale arkasını İstanbul takımlarına veriyordu 2013’te buna şahit oldum zaten dolduramıyorlar versinler işte deplasman taraftarına

Kamil Ocak Stadyumu (Gaziantep'in eski stadyumu) kale arkası kuzey batı deplasman tribünüydü. Kuzey doğu ise ne olduğunu tam anlamadığım ve her zaman boş kalan tribün idi. Bugün yeni stadyumda da galiba kuzey kale arkası tribünü büyük maçlar dahil yine hep boş bırakılıyor.

Alıntı:
Yeni yapılan birçok stadyum gibi Gaziantep Kalyon Stadyumu da kentin epey dışında. Ulaşım zor ve uzun sürüyor.

Harun bey, stadyumun dolmamasının bir çok nedeni var ama inanın uzaklık zurnanın son deliği bile değil.
Çünkü stadyum şehrin merkezindeyken Gaziantepspor zamanında bile insanlar maça gitmiyordu. Hatta Gaziantepspor'un küme düşme tehlikesi olan Sergen Yalçın ile 5 maçlık anlaşma yaptığı zamanda bedava olmasına rağmen bile tribünler zar zor dolmuştu. Şehirde futbola olan ilgi azaldı ve giderek yok oldu.

Gaziantep gibi bir sanayi şehrinde bir futbol takımına başkan ve sağlam bir yönetim kurulu bulunamaması gerçekten çok garip. Bana versinler, ben bile daha iyi yönetirim.

Harun Küçük
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 20:16

(+)

sedat bulutt
2 gün önce - Pzr 26 Mar 2023, 22:29

(+)

sayfa 1025
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET