| 2009 için 9 Düm Tek Tek sorusu - Hangisi Size Uyuyor ? |
| 01 - Eurovision artık rezil bir şov'a döndü - ne hali varsa görsünler .. |
|
18.6% |
[29] |
| 02 - Moskova Hadise ile şenlenecek - bu yıl ilgimi çekiyor .. |
|
37.2% |
[58] |
| 03 - Eurovision'un standart izleyicisiyim - Hadise madise beni ilgilendirmiyor .. |
|
7.1% |
[11] |
| 04 - Bu önemli bir yarışma - şow bile olsa önemli .. |
|
10.9% |
[17] |
| 05 - Bu yarışma ile ilgilenmiyordum taa ki Hadise piyasaya çıkana kadar .. |
|
1.3% |
[2] |
| 06 - Dünya'nın 1 numaralı müzik yarışması - ülkemiz katılsada katılmasa da izlemesi keyf .. |
|
9.0% |
[14] |
| 07 - Uzun bacaklı, mini etekli ve bol bol göğüs gösterisinden ibaret - bana mı dert .. pff |
|
7.7% |
[12] |
| 08 - Ya .. bu yarışma Sertabnizm ile birlikte çığır aştı - elbette izleyeceğim .. |
|
4.5% |
[7] |
| 09 - Sertabnifikasyon anlamam ben - fuzuli işler bunlar - zap yapar sms yollarım ya da yollamam .. |
|
3.8% |
[6] |
|
| Toplam Oy : 156 |
|
|
fatih civelek
site görevlisi
|
Çrş 11 Şub 2009, 14:18 Eurovizyon Eurovision Günlüğü - Moskova 2009
>>> Eurovision Tarihimiz :: Türk Ulusal Finalleri ile ilgili bütün detalylı bilgiler burada <<<
(+) bu yıl ilk defa slogansız logo belirlendi - Fantasy Bird - Hayal Kuş
* Source logo - kaynak logo
* Source News - Haberin Kaynağı
Evet, arkadaşlar gün geldi çattı. Yeni bir sene yeni bir heyecan .. bu yıl günlüğümüze erken başlıyoruz ve müthiş yeniliklerle karşınızda olacağız.
.. ve IDDIAA ediyoruz .. bu yıl internet üzerinde bu yılı bu kadar geniş bilgi yelpazesiyle, farklı renkleriyle ve inanılmaz Eurovision Bilgi Birikimiyle hiç kimsenin ummadığı yeniliklere imza atmaya hazırlanıyoruz. Türk Dünyası Eurovision'u Wowturkey'den öğrenecek, takip edecek ve Hakikaten Eurovision'un keyfini %100 alacak .. Yeni tanıtım fikirleriyle Eurovision severlerle ve fanatikleriyle buluşacak .. Üstüne üstlük Menkibelere, hikayelere ve gerçek öykülere hazır olun .. çünkü bu sayfa çok konuşulacak ..
YANMAYA HAZIR OLUN
İki sene evvel Fince " Tervetuola " dedik & Hartwall Areena'da Lordi'nin ateşiyle yandık ..
Geçen sene ise Sırpça " Dobrodoshli " ile tekrar hoşgeldiniz demiştik & Beogradska Arena'da ise Patinaj yaptık .. ve Deli'nin 9. zarftan çıkmasıyla tekrar tutuştuk ..
Bu yıl ise Rusya'dan Olimpiisky Arena'dan Kocamaan " добро пожаловать - Dobro Pozhalovati " ile karşınızdayız !! Bu sene de Kalbimiz Hadise ile atacak .. Düm Tek Tek ile tekrar yanmaya hazır olun !!!
Hepinize tekrar eurovision renkli ve bir o kadar da oha dedirten dünyasına hoşgeldiniz diyoruz ..
Eurovision Günlüğü - Helsinki 2007 arşivine dalmak isteyenler için buraya tıklasınlar. Bu sene bu arşivi tekrar canlandıracağız, raflarda saklı kalan ama bugüne kadar yayımlanmayan fotoğrafları aktaracağız. Sadece ve sadece wowturkey ahalasi için .. sakın kaçırmayın !!
Eurovision Günlüğü - Belgrad 2008 başlığımızda ise Türk Tarihinde görülmemiş ve Türk Eurovision Edebiyatına ülke ülke & provadan provaya yorumlarla zengin içerikli tertipli arşivmize tekrar göz atmak isteyenler ise her finalin ayrı ayrı top 10 tahminlerimizin nasıl tutturduğumuza tekrar şahit olacaklardır.
Eurovision Günlüğü - Moskova 2009 .. Ve bu başlık bu sene de müthiş arşiv kazanımımız olacak .. Bu günlüğe sizinde katkılarınızı bekiyoruz !!
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
borayeter
|
Çrş 11 Şub 2009, 21:09
elemeler en geç mart ya da nisan ayına kadar biter ve ülkeler şarkılarını açıklarlar.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Yakup
|
Çrş 11 Şub 2009, 21:31
Oylamalar birbirine benziyorlar
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
onurkaya60
|
Prş 12 Şub 2009, 21:41
Güney Kıbrıs'ı 16 yaşındaki Christina temsil edecekmiş.
Türk kızı Zeliş maalesef yeterli oyu alamamış.
Kaynak
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
umutberk
|
Prş 12 Şub 2009, 22:40
şıklardan hiç birini işaretlemedim çünkü şöyle bir şık olmasını isterdim;
*Eurovisionun standart izleyicisiyim bu sene hadise ile daha iddialı olduğumuz için daha çok ilgimi çekicek.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
009^Nazmi
|
Prş 12 Şub 2009, 23:02
Sertap Erener'den sonra Eurovision'u takip etmeye başlasamda fazla önemsemiyorum.
Hadise ile ilk 5 garanti,%22,79 birinci gelme ihtimalimiz var bence.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
fatih civelek
site görevlisi
|
Cum 13 Şub 2009, 05:37 yarı final 1 & yarı final 2 & final
Bomba gibi geliyoruz .. Yeniliklere hazır olun ..
Aşırı not :
... Tercümanlar aranıyor ..
43 ülkenin şarkı sözlerini Türkçemize kazandırmaya hazırlıklı olun .. geçen seneden tecrübesi olanlar ve bu sene talip olmak isteyenler bana özel mesaj atabilirler ...
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
MAHMUT HALLAÇ
|
Cmt 14 Şub 2009, 02:33
Bende Sertap Erener'den sonra Eurovision'a bakıpta takip edenlerdenim ki Türkiye yani TRT o yılla birlikte tekrar bir dönüş yaşadı kampanyalar tanıtımlar yaptı. Bu yarışma çok çok önemli olmasa da az buçuk müzik konusunda Avrupaya sesimizi duyuruyoruz. Kendi kanaatim akıtmasada damlatıyor.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
niltas1975
|
Çrş 25 Şub 2009, 17:29
Merhaba;
Sertab Erener'den önce TÜRKİYE'YE En İyi Dereceyi 1997 yılında ŞEBNEM PAKER-DİNLE ŞARKISI İLE 3. LÜK Getirdi.
TRT'nin Sertab Erener'in 1.liğinden sonra düzenlediği Eurovısıon hala konuşuluyor!
Bugüne kadar hazırlanmış en iyi organizasyon!!!!
HADİSE'YE gelince İlk 3 te yer alacaktır(gönlüm 1.lik) ama politikaya yenilmezse.
Kurallar değişti..............
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
ünsal_yastık
|
Cum 27 Şub 2009, 20:10
Merakla beklenen Moskova 2009 sahnesi
Bu görkemli yapı John Casey tarafından tasarlandı.
John Casey daha önce 1997 yılında Dublin'de yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nın sahnesini de tasarlamış ve 1994 - 1995 yıllarında da sahne tasarımı işinin içinde yer almıştı.
2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nın sahne tasarımını aşağıdaki linkten görebilirsiniz:
http://www.eurovision.tv/img/upload/news/2009/stageESC2009.png
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
|