1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 7  |
 |
hunlu
12 yıl önce - Pzr 07 Ksm 2010, 23:05
Alıntı: |
Derken tuvaletleri kastediyorsanız siz hiç Agora, Ege Park, Bornova Forum'a falan gitmediniz herhalde. Ayrıca Konak Pier'in tuvaletlerine ben de girdim hiç de öyle rezalet değildi. Sanırım size öyle denk gelmiş. Daha önce de dediğim gibi, işletmede hata varsa görevliler orada duruyorlar gidip şikayet etmeniz gerekir. |
Bahsettiğiniz alışveriş merkezlerin lavabolarında sorunlar vardır ama bu sorunların ciddiyeti Konak Pier'le yarışamaz.
Agora'nın yeni kısmında havalandırma eksiği vardır, eski kısmında ise kapılarda ufak aşınmalar vardır, Ege Park'ta da kapılarda deforme olma ve el kurutma makinesinde sorunlar vardır, Forum'da klozetlerin yere yakın monte edilmesi sıkıntısı vardır.
Konak Pier'e gelince Mezzaluna'nın personel girişi kısmındaki lavabolar son derece eskimiş, temizliği yapılmıyor ve muslukları sorunlu; Rıhtım kısmındaki lavabolarda ise klozetlerin plastik parçaları kırık olabiliyor, musluk vanalarında sorunlar var, temizliği diğer tarafa göre iyi olsa da yetersiz.
Bir İzmirli olarak isterim ki bloklar halinde alışveriş merkezleri yapılmasın, zaten İzmir kaldırmıyor. Bunun yerine eski alışveriş merkezlerine ciddi bakımlar yapılsın.
|
 |
Ayhan
12 yıl önce - Pzr 07 Ksm 2010, 23:20
Bizim evin de kapısında aşınmalar vardı...
Allah aşkına bu başlıkla tuvaletlerdeki dekorasyonun ne ilgisi var ? Gediz bir sayfa önce herşeyi sıralamıştı zaten...
|
 |
Açıkgöz
12 yıl önce - Çrş 23 Mar 2011, 15:30
Ödemiş'e de bir uğramanızı tavsiye ederim.
|
 |
Aykutayhan
11 yıl önce - Cmt 23 Nis 2011, 04:04
Karşıyaka
Konak
Alsancak
İnciraltı
İnciraltı müze gemi
|
 |
Berk
11 yıl önce - Cmt 23 Nis 2011, 07:11
cok fazla yer bilmiyorum ama bu yaz gittigimde fuar alani, karsiyaka, konak, alsancak(kordon boyu civari) gibi yerleri gezdim..
tabi asik olmama yetti
hele sahildeki o kafeler, insanlar..cok guzeldi.
**izmirin deniz kirliligine bir cozum bulunmali...gercekten cok pis ve kirli(duzelmis hali diyorlar gerci ama eskisini merak ediyorum)
|
 |
fevzi üzmen
8 yıl önce - Cum 01 Ağu 2014, 16:58
Değerli arkadaşlar,
20 yıl aradan sonra İzmir'e 4 buçuk günlüğüne eşim ve iki küçük ( 11 yaş-4 yaş)çocuğumla geleceğim.Konaklamayı Konak'ta yapacağım. Sizlerden gidilecek ve görülecek gözümden kaçan yer önerisi istiyorum.İlginize şimdiden teşekkürler.Benim ilk aklıma gelenler Kemeraltı,Kordon,Fuar Alanı,Karşıyaka,İnciraltı ve gemi müzesi,Doğal Yaşam Parkı ,Asansör.Bir günüm Selçuk-Şirince,Efes ve Kuşadası'na ayrıldı.Alışveriş için Kemeraltı ve Forum Bornova.Tekrar ilgileneceklere teşekkürler.
|
 |
hüseyin79
8 yıl önce - Cum 01 Ağu 2014, 17:08
Alıntı: |
Değerli arkadaşlar,
20 yıl aradan sonra İzmir'e 4 buçuk günlüğüne eşim ve iki küçük ( 11 yaş-4 yaş)çocuğumla geleceğim.Konaklamayı Konak'ta yapacağım. Sizlerden gidilecek ve görülecek gözümden kaçan yer önerisi istiyorum.İlginize şimdiden teşekkürler.Benim ilk aklıma gelenler Kemeraltı,Kordon,Fuar Alanı,Karşıyaka,İnciraltı ve gemi müzesi,Doğal Yaşam Parkı ,Asansör.Bir günüm Selçuk-Şirince,Efes ve Kuşadası'na ayrıldı.Alışveriş için Kemeraltı ve Forum Bornova.Tekrar ilgileneceklere teşekkürler. |
20 yıldan beri İzmir'de değişen bir şey olmadı aslında. Aklıma sadece Doğal Yaşam Parkı geliyor. İyi vakit geçirmenizi dilerim.
|
 |
Bornovaaa
8 yıl önce - Cum 01 Ağu 2014, 20:51
İzmir manzarasını en iyi şekilde görmek için Karşıyaka'da hemen Çevreyolu'nun yanında bulunan Seyirtepe' ye ugramanızı tavsiye ederim yada hemen arkasındaki yoldan Karagöl e gidebilirsiniz ama ben Doğal Yaşam Parkı'na gidecek olsam yol üzerindeki Seyirtepe deki kafede oturup birde Kuş Cennetini ziyaret ederdim.Birde gitmenizi tavsiye edeceğim yer Kadifekale eskisi gibi tehlikeli değil yapacak bir şey yok ancak oradan manzaraya ve kaleye bakıp Konak ta zaman gecirebilirsiniz mesela önce kaleye çıkıp varyanttan inip asansör e gitmenizi öneririm. Bunun dışında söylediğiniz yerlere mutlaka gidin ve Sahilevleri yada Güzelbahçe de balık yiyebilirsiniz
|
 |
Kürşat BAŞBUĞ
8 yıl önce - Pzr 03 Ağu 2014, 02:33
Çamlik tren muzesini de tavsiye ederim ayrica Buca kaynaklar golet hancilar da tavsiyemdir
|
 |
Erdogannn
8 yıl önce - Pzr 03 Ağu 2014, 02:42
Tabiki kordon da akşam güneşi, yada hilton restoranında akşam yemeği izmir manZaralı, tabiki vapurla karşıyaka bostanlı yapmak. Ayrıca kadifekale ve karataştaki zeki müren parkının manzarasıda iyi. Bolçova termal tesissler, açıldığında teleferik, incir altında yürüyüş, haftasonu dağcılık kulüpleriyle doğa yürüyüşü, yazın dikiliden tutun kuladasına kadar bütün sahil şeridi, birgi, tire gezileri, bozdağ gezisi ve gölcük etrafında piknik.... Pardon kısa keseyim bu böyle gider. Tekrar nereyi görmek istemiştiniz izmirde?
|
 |
sayfa 7  |
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
|