sayfa 4  |
 |
b4ds3ct0r
16 yıl önce - Cmt 06 Oca 2007, 02:32
Bence..
Bence arabaya atlayip bi ksk yapip gelsek yeter diye dusunuyorum (:
|
 |
muratmaca
16 yıl önce - Cmt 06 Oca 2007, 02:35
Alıntı: |
Bence arabaya atlayip bi ksk yapip gelsek yeter diye dusunuyorum (:
|
işin içinde özlem olunca izmirin i`si bile yeter insana (:
|
 |
busegül
|
 |
mesutguven
16 yıl önce - Çrş 28 Mar 2007, 15:17
İZMİRDE NERELER GEZİLMELİ?
Hafta sonu gezmek maksadıyla arkadaşlarla İzmire gidiyoruz.İzmir hakkında pek bir bilgim yok.Acaba nereleri gezmeliyiz.Yardım ederseniz sevinirim
|
 |
russo
15 yıl önce - Pzr 01 Tem 2007, 00:51
İzmir'de doğdum ve ilkokuluna kadar ordaydım. Şimdi tekrardan 1 haftalığına bir ziyarette bulunacağım. Gitmeye değer yerlere ve hangi otobüsle gidebileceğimi bilen varsa en kısa zamanda cevap bekliyorum. Pazar (yarın) yola çıkıyorumda...
Teşekkürler.
|
 |
H.Bayraklı
12 yıl önce - Cum 05 Ksm 2010, 19:02
Turgut Özal Rekreasyon Alanı (Bayraklı)
hafta sonlarında İzmir körfeziyle iç içe mangal keyfi yapmak için idealdir...
TURGUT ÖZAL REKREASYON ALANINA NASIL ULAŞILIR?
Kendi aracınız var ise Altınyol ve Anadolu Caddesi'nden ulaşabilirsiniz.
Toplu taşıma araçları ile ulaşmak isterseniz;
1-BAYRAKLI VAPUR İSKELESİ'ne çalışan vapurlar ile
2-iZBAN (Aliağa-Cumaovası) METRO kalitesinde banliyö tren hattının Bayraklı İstasyonunda inerek;
3-Altınyol ve Anadolu Caddesini kullanan otobüslerden Bayraklı ve Bayraklı İstasyon duraklarında inerek ulaşabilirsiniz.
NOT: Lütfen alanı terk edeceğiniz zaman çöplerinizi ulu orta da bırakmayınız!
|
 |
K.Sürer
|
 |
hunlu
12 yıl önce - Pzr 07 Ksm 2010, 16:52
İzmir'in çevresinde çok gezilecek yer var ama şehir merkezinde bir o kadar gezecek yer az.
Misalen İstanbul'daki Emirgan Parkı, Yıldız Parkı gibi bir park ya da kentin içinde ormanlık alan yok. Aynı şekilde, mimari dokusu olan bir binada oturup denizi seyrederek bir şeyler içilecek yer de yok.
Yoksa yanılıyor muyum?
|
 |
Ayhan
12 yıl önce - Pzr 07 Ksm 2010, 18:44
İzmir'in çevresinde çok gezilecek yer var ama şehir merkezinde bir o kadar gezecek yer az. |
Emin misiniz?
Misalen İstanbul'daki Emirgan Parkı, Yıldız Parkı gibi bir park ya da kentin içinde ormanlık alan yok. |
İstanbuldakilerle kıyaslanamaz belki ama... Kültürpark, İnciraltı, Hasan Ağa var...
Aynı şekilde, mimari dokusu olan bir binada oturup denizi seyrederek bir şeyler içilecek yer de yok. |
Var olmaz mı ? Pasaport'ta var... Ayrıca Asansör
En son Ayhan tarafından Pzr 07 Ksm 2010, 18:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
H.Bayraklı
12 yıl önce - Pzr 07 Ksm 2010, 18:50
İzmir'in çevresinde çok gezilecek yer var ama şehir merkezinde bir o kadar gezecek yer az.
Misalen İstanbul'daki Emirgan Parkı, Yıldız Parkı gibi bir park ya da kentin içinde ormanlık alan yok. Aynı şekilde, mimari dokusu olan bir binada oturup denizi seyrederek bir şeyler içilecek yer de yok.
Yoksa yanılıyor muyum? |
İzmir'de Kentin İçinde Ormanlık Alan YOK MU?
1-İnciraltı Kent Ormanı
2-Kültürpark (Fuar)
3-Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı
4-Bornova Küçük Park ve çevresi
5-Bornova E.Ü. Kampüs Ormanı
6-Atatürk Orman Sahası - Turan/BAYRAKLI
Şu an aklıma gelenler bunlar... Pınarbaşı, Buca taraflarında da ormanlık alanlar var.
Mimari dokusu olan bir binada denizi seyrederek birşeyler içecek yer YOK MU?
Kordon'dan başlayarak Güzelbahçe'ye kadar sahil boyunca denize 0 metre birçok mekan mevcut.
Fiyatları benim bütceme uygun olmadığı için gidemiyorum isimleri nedir bilemiyorum ama;
çok sayıda mekan mevcuttur.
Sizin bu saydıklarımı bilmeyişinizin nedenini televizyona bağlıyorum. Çünkü İstanbul'da bahsettiğiniz mekanlar televizyonda sık sık gösterildiği için tanınıyor. Dizilerde falan v.s.
Fakat İzmirdeki mekanları ulusal kanalların neredeyse hiçbiri göstermiyor.
Mesela ARKA SOKAKLAR dizisini KADİFEKALE'de çekin...
AKASYA DURAĞI dizisini ALSANCAK veya BALÇOVA'da çekin
GENİŞ AİLE dizisini YAMANLAR veya BAYRAKLI'da çekin
v.s. v.s. v.s. say say bitmez...
En son H.Bayraklı tarafından Pzr 07 Ksm 2010, 19:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
|
 |
sayfa 4  |