Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Esra
18 yıl önce - Cmt 26 Hzr 2004, 04:43
İzmir'de nereleri gezip görmeli?

Arkadaslar,
Cogunuzun bildigi gibi,TEmmuz ayinin ikinci haftasi,esim ve ben ,4-5 gun Izmir ve Cesme'de olacagiz.
Yaklasik iki yil Izmir'de (Hatay-Kucukyali arasi) yasadim.Ama cok uzun suredir  Izmir e gidemedim.

Alsancak,Asansor,Kordonboyu'na gidecegiz.Gormemizi tavsiye edebileceginiz ,benim hatirlayamadigim mekanlar var mi? (tarihi mekan,gozde bir restaurant,kulturumuze yonelik her turlu etkinlik vs )

Fikir alisverisinde bulunabilirseniz,cok memnun olacagim.

p.s.: Tabii ki , ilk  öğünümuz "karisik" olacak !!!  

cinümit
18 yıl önce - Cmt 26 Hzr 2004, 09:11

benim favorilerim eski foça ve karaburun

CAN
18 yıl önce - Cmt 26 Hzr 2004, 19:43

Eğer Priştina nın mezarı İzmirde ise bence o büyük hizmetlere vererek İzmir'i İzmir yapmış Priştanın mezarını ziyaret edebilirsiniz...Çok dramatik bir cevap belki ama en kısa zamanda yolum üzerinde gideceğim bir nokta...

Ethem
18 yıl önce - Pzr 27 Hzr 2004, 20:24

Alacati Tasevler, Selcuk ve Sirince kasabasi Laila,Istanbool,Kusadasinda bulunan Aquaparklar, cesme ve Kusadasi yemekli yat gezileri
Alacati'da bulunan surf paradise, balik Restorantlari,Izmirde Kemeralti carsisi,Izmir de Cöpsis, Cigerci zarif,Cesme,Kusadasi ve cevrelerinde bulunan 5 yildizli Hotellere Kahve icmeye gitmek vb..................................

Esra
18 yıl önce - Pts 28 Hzr 2004, 01:04

Sirince,Kemeralti,Cesme,balik rest. Asansor,Izmir koftesi...hepsi listemde,gun gun programladim.

5 gunde ne gorsek kardir.

Tesekkur ederim arkadaslar.

Mehmet YASA

18 yıl önce - Pts 28 Hzr 2004, 12:53

Merhaba Esra, sana şimdiden iyi bir tatil dilerim.. Ben de sana tarihi mekan olarak AGORA'yı görmeni tavsiye ederim..İkiçeşmelik caddesi üzerinde, katlı otoparkın arkasında..Fırsat bulursan Kadifekale'ye çıkıp İzmir'i seyret...

Elif

18 yıl önce - Sal 29 Hzr 2004, 10:31

Çeşme'de Ilıca plajına, Ayayorgi'ye, Altınkum plajına da uğranmalı bence.

Nejdet Düzen

17 yıl önce - Pts 09 Oca 2006, 15:18

Bu başlığı biraz canlandıralım. izmir'in gizli kalmış yörelerini ortaya çıkaralım. Tabiiki fotoğraf ekleyerek.
Ben İzmir'in görülmesi gereken yerlerine SIĞACIK ve TEOS'u da eklemek istiyorum.

Orhano
17 yıl önce - Sal 10 Oca 2006, 02:45

Eski cesme yolu ustu Balikcilari aksam yemegi icin. Sirince de guzel. Eski Foca da ... izmirin heryeri guzel zaten.

birDilek
16 yıl önce - Çrş 17 May 2006, 17:52

Esra Izmiri gezerken arada dinlenip bir fincan kahve icmek icin güzel bir secenek bence:
Izmir Hilton otelinin 31. katindaki Cafesi.
Müthis bir Izmir manzarasi var. Iyi tatiller  

sayfa 1
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet