1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
 |
Esra
18 yıl önce - Cmt 26 Hzr 2004, 04:43
İzmir'de nereleri gezip görmeli?
Arkadaslar,
Cogunuzun bildigi gibi,TEmmuz ayinin ikinci haftasi,esim ve ben ,4-5 gun Izmir ve Cesme'de olacagiz.
Yaklasik iki yil Izmir'de (Hatay-Kucukyali arasi) yasadim.Ama cok uzun suredir Izmir e gidemedim.
Alsancak,Asansor,Kordonboyu'na gidecegiz.Gormemizi tavsiye edebileceginiz ,benim hatirlayamadigim mekanlar var mi? (tarihi mekan,gozde bir restaurant,kulturumuze yonelik her turlu etkinlik vs )
Fikir alisverisinde bulunabilirseniz,cok memnun olacagim.
p.s.: Tabii ki , ilk öğünümuz "karisik" olacak !!!
|
 |
cinümit
18 yıl önce - Cmt 26 Hzr 2004, 09:11
benim favorilerim eski foça ve karaburun
|
 |
CAN
18 yıl önce - Cmt 26 Hzr 2004, 19:43
Eğer Priştina nın mezarı İzmirde ise bence o büyük hizmetlere vererek İzmir'i İzmir yapmış Priştanın mezarını ziyaret edebilirsiniz...Çok dramatik bir cevap belki ama en kısa zamanda yolum üzerinde gideceğim bir nokta...
|
 |
Ethem
18 yıl önce - Pzr 27 Hzr 2004, 20:24
Alacati Tasevler, Selcuk ve Sirince kasabasi Laila,Istanbool,Kusadasinda bulunan Aquaparklar, cesme ve Kusadasi yemekli yat gezileri
Alacati'da bulunan surf paradise, balik Restorantlari,Izmirde Kemeralti carsisi,Izmir de Cöpsis, Cigerci zarif,Cesme,Kusadasi ve cevrelerinde bulunan 5 yildizli Hotellere Kahve icmeye gitmek vb..................................
|
 |
Esra
18 yıl önce - Pts 28 Hzr 2004, 01:04
Sirince,Kemeralti,Cesme,balik rest. Asansor,Izmir koftesi...hepsi listemde,gun gun programladim.
5 gunde ne gorsek kardir.
Tesekkur ederim arkadaslar.
|
 |
Mehmet YASA
18 yıl önce - Pts 28 Hzr 2004, 12:53
Merhaba Esra, sana şimdiden iyi bir tatil dilerim.. Ben de sana tarihi mekan olarak AGORA'yı görmeni tavsiye ederim..İkiçeşmelik caddesi üzerinde, katlı otoparkın arkasında..Fırsat bulursan Kadifekale'ye çıkıp İzmir'i seyret...
|
 |
Elif
18 yıl önce - Sal 29 Hzr 2004, 10:31
Çeşme'de Ilıca plajına, Ayayorgi'ye, Altınkum plajına da uğranmalı bence.
|
 |
Nejdet Düzen
17 yıl önce - Pts 09 Oca 2006, 15:18
Bu başlığı biraz canlandıralım. izmir'in gizli kalmış yörelerini ortaya çıkaralım. Tabiiki fotoğraf ekleyerek.
Ben İzmir'in görülmesi gereken yerlerine SIĞACIK ve TEOS'u da eklemek istiyorum.
|
 |
Orhano
17 yıl önce - Sal 10 Oca 2006, 02:45
Eski cesme yolu ustu Balikcilari aksam yemegi icin. Sirince de guzel. Eski Foca da ... izmirin heryeri guzel zaten.
|
 |
birDilek
16 yıl önce - Çrş 17 May 2006, 17:52
Esra Izmiri gezerken arada dinlenip bir fincan kahve icmek icin güzel bir secenek bence:
Izmir Hilton otelinin 31. katindaki Cafesi.
Müthis bir Izmir manzarasi var. Iyi tatiller 
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
|