sayfa 2008  |
 |
Vural Demir
|
 |
Ömer_KSK
|
 |
Okan Kaya 94
|
 |
Samet531
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 22:50
Merhabalar, hep merak ederim:
Neden sitede yazdığımız mesajları silemiyoruz? Eğer böyle bir şey mümkünse neden uygulamaya geçmedi?
|
 |
JiletCan
|
 |
JiletCan
1 ay önce - Prş 09 Şub 2023, 15:22
Sitede depremde ölenlere yas ve saygı için wowTurkey yazısının sağına siyah yas kurdelesi koymak veya sitenin temasının veya logosunun bir süre siyaha karartılması veya bunlardan ikisinin yapılması mümkünmüdür acaba?
Bu arada site üyeleri depremde vefat edenlere saygı için profildeki meslek bölümüne geçici süre #BaşınSağolsunTürkiyem, ilgi alanları bölümüne #GeçmişOlsunTürkiyem yazabilirler...
Öte yandan sitemizin üyeleri olarak denetçilerle beraber organize olup wowturkey adına depremzedelere yardım kampanyası başlatmamız lazım.
|
 |
Enes_04
1 ay önce - Cum 10 Şub 2023, 09:38
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=181174
Hesap çalılnmış ki böyle bir başlık açılmış birkaç gün içindeki 2. vaka, bunun için nasıl önlem alınması lazım yoksa bilgisi dahi olmadan böyle mesaj yazanın ve linke tıklayanın başı ağırır, site denetçilerinin dikkatine.
|
 |
Patron
1 ay önce - Cum 10 Şub 2023, 10:22
İnternette her yere aynı şifreyi yazanların işi zor. Her site için ayrı şifre kullanın. Kendi şifrenizi koruyamazsanız site denetçilerinin yapabileceği birşey yok. Reklam içerikli linkler zaten sitemiz tarafından otomatik sansürleniyor, o yüzden bir tehlikesi yok.
|
 |
Uğuray
site denetçisi
1 ay önce - Cum 10 Şub 2023, 10:43
Patron her site için ayrı şifre kullanmakta doğru ama verdiğimiz yeri önemsemediğimizde bu durumlara düşüyoruz.
Burayı önemsemedikleri için muhtemelen kolay tahmin edilen "123456" "987654" gibi şifreler kullanırsalar kolay tahmin edilmesi de normal.
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=150584
|
 |
JiletCan
1 ay önce - Cum 10 Şub 2023, 13:18
Alıntı: |
Site olarak yardım kampanyası yapmıyoruz, hatta yardım toplamak için banka hesapları paylaşılması da yasak, site kurallarında yazıyor.
Nedenini biraz düşününce bulabilirsiniz..
Sitemizin ismi kullanılarak yardım talep edenlere itibar etmeyiniz. |
Patron bey enazından sitemizdeki wowTurkey logosunun yanına bir süreliğine siyah yas kurdelesi eklenebilir ya da sitenin tasarımı geçici bir süre için siyah beyaz olabilirdi.
WowTurkey üyeleri kendi aralarında İnstagram'da bir grup oluşturularak sitenin adı verilmeden deprem bölgelerine bağış yapabilir.
|
 |
sayfa 2008  |