Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Patron
18 yıl önce - Prş 24 Hzr 2004, 11:28
wowTURKEY hakkında soru, öneri ve fikirler [SİTE]

Forumun genel işleyişi ile ilgili sorularınızı, önerilerinizi ve fikirlerinizi bu başlıkta yazabilirsiniz.

Herhangi bir konuda öneri veya fikirlerin belirtilmesi durumunda hemen birisinin
iş başına geçip bunu halletmesini lütfen beklemeyelim.
Zaten çok uzun bir "yapılması gerekenler listesi"ne eklenecek sadece..

Arkadaşlar, site kurallarında yazdığı üzere :

Sitemizi, site yönetimini, site kurallarını, site amacını eleştiren,
kötüleyen, şikâyetçi olan yazılara burada izin verilmesi beklemeyelim.

Yapıcı ve yararlı önerilerimiz için bu başlığı kullanalım.

Alıntı:
Bu başlığın özetini aşağıdaki "soru/cevap" sayfasında okuyabilirsiniz :
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=9550

cinümit
18 yıl önce - Cum 25 Hzr 2004, 01:40

ben mesajlara kimin not verdiğinin görülmesinden yanayım.gayet objektif yorum yapıyorum ve birisi hoşuna gitmiyor diye eksi veriyor ve yanında da üyelere laf atmadan yazılabilir diye buyuruyor.kim olduğunu yazmasını rica ediyorum çünkü eğer düşündüğünde samimi ise ve bana sen yanlış düşünüyosun diyosa elinde ispatıda varsa özelime gelir tartışırız.o kişi kendini belirtsin böylece diğer üyeler zan altında kalmaz.yaptığım şey de külhanbeyliği değil ,herkez inandığı değerleri açık açık savunsun istiyorum.yıldızı atıp kaçmak çok kolay

Patron
18 yıl önce - Cum 25 Hzr 2004, 07:13

Neden not verenlerin isminin görünmediğini özetlemişsin aslında...

1- Not verdiği kişiye hesap vermek zorunda kalmadan fikrini belirtebilmek
2- Sırf karşılık olarak negatif puan vermek çocukluğunda bulunabilecekleri engellemek

Beğenilmeyen her mesaj için tartışma olsa burası savaş alanına döner herhalde.
Negatif puan alınca bunu alınmadan kabullenip, kimin verdiğini değil, kendi hatamızı
araştırmak daha doğru. Demek ki birilerinin hoşuna gitmemiş.

Taha
18 yıl önce - Cum 25 Hzr 2004, 09:10

Mesajlarim hergun azaliyor, acaba nedenini sormamda bir mahsur varmi. Moderatorlerden bazisi kasitli mesaj silmiyordur insallah. Ben siteden 6 ay uzak kalsam heralde bu gidisle "0" mesajim kalicak. Emeklerim bosami gidiyor. Belki 2 sene sonra eski mesajlarimi okumak isteyecegim.

sipahi
18 yıl önce - Cum 25 Hzr 2004, 09:15

Tahacigim ben azaltiyorum kasit yok..
benimkide azaliyor farkina variyorsan,
sadece ikimizinki degil hepimizinki azaliyor...
Burc'un ki bile..yani yaramaz basliklar geyik
ve yersiz eski(yeni) mesajlarimizi cöpe atiyoruz.

cinümit
18 yıl önce - Cum 25 Hzr 2004, 12:41

Mehmet abi herkez aynı fikirde olsa tartışmaya gerek kalmaz demişsin..sorun da bu ..fikrini savunan kişi özelde tartışsın.ama şu an tartışma yok..oyu atıyor gidiyor. o kadar değer verip fikrimi okuyan kişi biraz kendi fikirinede değer verip cevap yazsın..net kablosundan girip kafasını ısırcak halim yok.Ayrıca Burç abi o mesaj da hatam ne..isim yok cisim yok.o kişinin lafını referans gösteriyorum.eninde sonunda devlet büyüğümüz deyip susmalımıydım?daha önce de dediğim gibi ..çözüm politikayı bu siteden uzak tutmak..çamlıca fotoğraflarına bir kez daha bakıp rahatlamaya geldim ..yine gerim gerim gerildim

Patron
18 yıl önce - Cmt 26 Hzr 2004, 10:29

wowTURKEY hakkında şikayet başlığı kitlendi. (Site kurallarına uymuyormuş)
Yani kısacası siteden memnun olmayanlar, şikayet edemiyor...
(Başka sitede takılmalarını tavsiye ediyoruz)
Yapıcı öneri ve fikirler varsa, bu başlığa yazılıyor.

Başka üyelerin mesajları hakkında şikayetler için adres de burası :
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=3854

cinümit
18 yıl önce - Pts 28 Hzr 2004, 11:58

sitede hiç insan fotoğrafı yok.sanırım kurallara aykırı.sitenin genel düsturu ülkemizi tanıtmak olduğuna göre insan fotoğrafları konabilir..mesela efelerimiz oynarken veya adana da seyyar bir şalgam suyu satıcısı geleneksel kıyafetleri içindeyken.tabii fotoğrafları olabildiğince aslen ülkemizi tanıtmayan şeylerden(örneğin 'KARA' FATMALARDAN arındırmak koşuluyla

Aydinsert
18 yıl önce - Pts 28 Hzr 2004, 12:00

sadece insan fotografı olmamalı mesele bu, mesela önde el ele tutuşmuş bir çift arkasında boğaz köprüsü gibi,ana konu insan olmamalı,o sadece konuyu tamamlayan,destekleyen bir unsur olmalı anlatılmak istenen bu sitede

Okhan
18 yıl önce - Pts 28 Hzr 2004, 12:18

Alıntı:
mesela önde el ele tutuşmuş bir çift arkasında boğaz köprüsü gibi,ana konu insan olmamalı

Aslinda bu pek dogru degil, ele ele tutusmus bir cift arka planda Bogaz köprüsü mükemmel bir wowturkey fotografi olur. Yakin plan cekilmis ülkemiz ile hic bir alakasi olmayan, yani dünyanin her yerinde cekilmis olabilecek fotograflar sitemize uymuyor. Sitemizde insan fotograflari yeterince var ama tabii ki de Türkiye ile ilgili oldukca ve önyargilari yikmaya yararli oldukca. Özellikle fotograflarda insanlarin olmasi sitemiz tarafindan istenen bir sey, bu yönde Burc zaten bir kac kere bu konuda fotografcilarin ilgisini cekmeye calismisti. Fakat fotograflarda sadece yakin plan insan olup, ülkemiz ile ilgili her hangi bir ayrinti olmazsa bu fotograflar silinir. Ne de olsa sitemizin bir amaci var ve bu fotografcilik degil, amacimiz ülkemizi tanitmak ve önyargilari yikmak.

Mesela bu olmamis:
http://wowturkey.com/tr19/k_tolga_c_Resim_013.jpg

Ama bu olmus:
http://wowturkey.com/tr01/carsi0947.jpg

sayfa 1
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET