sayfa 4  |
 |
mahmut11
7 yıl önce - Cmt 13 Şub 2016, 04:03
Burada kesinlikle avm olmamalı. öncelik yolu genişletme olmalı, ardından park yapılabilir. altına da otopark. Çünkü şuanki menderes caddesinde bir avm = trafik katliamı...
|
 |
ismail1925
7 yıl önce - Cmt 13 Şub 2016, 09:59
Yol genişletme nasıl olacak çok merak ettim. Ne demek istediğinizi anlamadım. Alt tarafı 100 metre kadar cephesi olan bir yer için yolu genişletme fikri çok ilginç geldi bana
|
 |
mahmut11
7 yıl önce - Cmt 13 Şub 2016, 13:01
İsmail bey ESHOT için durak cebi. Böylece otobüs durakta durduğunda trafik bozulmayacak, biliyorsunuz Buca Belediye durağından Evka-1 , İzkent ve Şirinkapı hatları Menderes caddesine katılıyor, sıkışıklık yaratıyor.
Yukarıdaki misafir de hep konuşur zaten çünkü zamanında atıldığı için kuyruk acısı var
|
 |
mahmut11
7 yıl önce - Cmt 13 Şub 2016, 15:22
Elbette park halinde araçlar da trafiğe etki eder ama bunun sebebi de İzmir belediyesinin bütün zengin semtlere otopark inşaat edip, Buca'ya otopark yapmamasından kaynaklanıyor.Çünkü belediye başkanı Buca'yı her zaman yok sayıyor. Sadece Kasaplar meydanında otopark yapılıyor. O da Şirinyere yetmez. Asıl körüklü otobüsler arka arkaya yığılarak trafiğin tıkanmasına sebep oluyor. Ben her gün buradan geçiyorum, senden daha iyi biliyorum. Mithatpaşa dediğin caddenin en azından alternatifi otoban var, bu caddenin bir alternatifi yok. Yolun o kısmı genişletilerek durağı daha geriye çekmek çok hayırlı olacaktır...
Sen de kendi çapında eğlen dur, ya he he
|
 |
ismail1925
7 yıl önce - Pzr 14 Şub 2016, 01:00
Durak cebi fikriniz de haklısınız mantıklı ama sorun halka kaldırılmda otobüs bekletme alışkanlığını kazandırmak ya da başlarına memur Önder koymak tansas önünde olduğu gibi adamlar resmen 2.. seritte otobüs bekliyor cep olmazsa karşı serite kadar ilerlerdiler heralde 
|
 |
Tolgax35
7 yıl önce - Pts 15 Şub 2016, 10:36
Ticarethane olmadan o proje ilerlemez. siz araziyi bedava getirmeye kalkarsanız adalet bakanlığı arazisini teslim etmez. yeni yere daha büyük bir tesis yapması lazım, bunun için de ciddi bir bütçe lazım. Ne yazık ki kapitalist düzende yaşıyoruz
|
 |
ismail1925
7 yıl önce - Pts 15 Şub 2016, 11:48
O bölge kesinlikle yeşil alan yapılmalı. Buca da özellikle o bölgede nefes alabilecek bir yer yol. Belediye onunde patenciler kendine yer bulmaya çalışıyor resmen. En iyisi o cezaevi sosyal bir alan olmalı ve tabiki büyük bir yer altı otoparkı da gerekiyor
|
 |
Ali Mert
7 yıl önce - Cmt 27 Şub 2016, 18:26
Buraya bir Avm ve Avm üstüne de 25 katli plaza yapılmalıdır.
|
 |
mahmut11
7 yıl önce - Cmt 27 Şub 2016, 21:38
Bir şey bilmeden yazmayalım lütfen. O bölgedeki trafik son derece yoğun, orası yeşil alan ve altı otopark olabilir.
|
 |
Misafir 44c
7 yıl önce - Cmt 27 Şub 2016, 23:06
ben ali mertin diğer msjlarınıda biliyom o avmde biraz hassas bi arkdaş
ona kalsa heryer avm olsun yazık çocuk beyin bedava... 
|
 |
sayfa 4  |