Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
umutberk
13 yıl önce - Prş 28 Oca 2010, 21:14

Bence Buca'da avm yapmaya en uygun yer Tınaztepe kampüsü girişindeki Üniversiteye ait olmayan arazi.Burada üniversite olması dolayısıyla İzmir'in bir çok noktasından otobüs var,ulaşım kolay. Belediyenin planladığı Buca metrosu da bitirilince buraya ulaşım çok kolay olur. Ayrıca üniversite öğrencileri,yani biz ,potansiyel müşteriyiz

(+)

erdal ırgat
13 yıl önce - Pts 15 Şub 2010, 12:09

Adı cezaevi...Kaynaklar gibi bir beldede cezaevi projesi o güzelim yeşili yok etmek anlamına geliyor... bence adına yakışır bir yerde olmalı... Kaynakları ziyan etmeyelim....

donnerstag
13 yıl önce - Çrş 17 Şub 2010, 14:11

Niçin Buca'da alışveriş merkezi açılmalı diye konular açıldığında cezaevinin olduğu yer konusunda takılıp kalınıyor.
Buca geniş ve büyük bir ilçe.Gelişime açık ve potansiyeli yüksek bir ilçe.Özellikle Tınaztepe ve Gölet bölgesi.
Ben buna bir türlü anlam veremiyorum ya da ben mi yanlış düşünüyorum...

erdal ırgat
13 yıl önce - Cum 19 Şub 2010, 23:53

Neden AVM ? Bu kentin müzeye çok ihtiyacı var....Kütüphaneye çok ihtiyacı var...Neden bunlar düşünülmüyor ? Üstelik burası öğrenci yoğun yerleşim bölgesi....Bence kütüphane olmalı....

tolgailgim
11 yıl önce - Çrş 01 Şub 2012, 18:12

Valla yıllardır bu söylenti var. Adalet bakanlığıda hiç oralı değil , ceza evi bucanın içini bayıyor resmen kaldırılsında yerine ne yapılıyorsa yapılsın. Ama oraya avm yapılmamalı çünkü hem büyük arazi hemde o bölgede trafik sorunu var birde avm eklenirse felç olur.

35CEM35

11 yıl önce - Cum 03 Şub 2012, 11:23

Her ilçede olan, neden Buca'da olmasın?
İstemezükçülere şaşırıyor ve kızıyorum.
Müze yapsınlar AVM yerine nasıl bir düşüncedir?
Buca halkı onlarca km aşarak mı AVM'lerden faydalansın?
Bütün ilçeler gelişsin, Buca köy kalsın yani?
Cezaevi arkasındaki yol, uçan yola bağlandığında trafik rahatlar.
Zaten öğrenciler okullar kapanınca memleketine gidiyor, ilçe yarı terkedilmiş hale geliyor.
Bırakın avm ile hareket gelsin, Buca gelişsin.

tolgailgim
11 yıl önce - Cum 03 Şub 2012, 17:39

Alıntı:
Her ilçede olan, neden Buca'da olmasın?
İstemezükçülere şaşırıyor ve kızıyorum.
Müze yapsınlar AVM yerine nasıl bir düşüncedir?
Buca halkı onlarca km aşarak mı AVM'lerden faydalansın?
Bütün ilçeler gelişsin, Buca köy kalsın yani?
Cezaevi arkasındaki yol, uçan yola bağlandığında trafik rahatlar.
Zaten öğrenciler okullar kapanınca memleketine gidiyor, ilçe yarı terkedilmiş hale geliyor.
Bırakın avm ile hareket gelsin, Buca gelişsin.

Haklısınız. Avm lerden yararlanmak için onlarca km aşıpta faydalanabiliyoruz anca, ama cezaevi ne avm yapılabilmesi için önce ceza evi için biyer yapılması ve sonra mevcut yerin yıkılması gerekiyor ki öyle yapılsın. Zaten cezaevinin kolay kolayda kaldırılacağını düşünmüyorum ben. AVM için aklımda birkaç yer var
buca arena stadının yanındaki boş dere , tınaztepe ve kaynaklar bu bölgelerde müsait araziler var.

enginkrmn
11 yıl önce - Cum 03 Şub 2012, 21:42

Alıntı:
Haklısınız. Avm lerden yararlanmak için onlarca km aşıpta faydalanabiliyoruz anca, ama cezaevi ne avm yapılabilmesi için önce ceza evi için biyer yapılması ve sonra mevcut yerin yıkılması gerekiyor ki öyle yapılsın.

Buca Ceza evi bu sene taşınıyor. Aliağa Şakranda yapılan ceza evi geçen sene bitti. Google da taratırsanız ilgili haberleri bulabilirsiniz. Umarım alışveriş merkezi gibi birşey yapılmaz.

tolgailgim
11 yıl önce - Cum 03 Şub 2012, 21:50

Alıntı:
Buca Ceza evi bu sene taşınıyor. Aliağa Şakranda yapılan ceza evi geçen sene bitti. Google da taratırsanız ilgili haberleri bulabilirsiniz. Umarım alışveriş merkezi gibi birşey yapılmaz.

Bundan hiç haberim yoktu. Fakat cezaevi taşınsa bile mevcut yerin yıkılması biraz zaman alır gibime geliyor , Değeri baya yüksek bir arazi avm yapılırmı bilmem fakat ben Adalet bakanlığının yerinde olsam araziyi avm yapılmaması kaydı ile buca veya büyük şehir belediyesine satardım. Belediyede bu büyük araziyi yeşillendirip çok güzel büyük bir park ve yaşam alanı haline getirebilir.

Çağatay735
11 yıl önce - Cmt 04 Şub 2012, 00:13

Buca'ya mutlaka AVM lazım. Şirinyer Tansaş-Şirinyer Migros dışında alışveriş merkezi kalmalı.Gölet tarafı için Carrefour Sa Ekspres açılabilir.Çünkü pikniğe gidenler olduğu için piknik ihtiyaçlarından dolayı güzel iş yaparlar.Carrefour Sa Ekspres zaten Migros büyüklüğüde.Cezaevi yakınında Evka-1 otobüslerinin Buca Belediyesi'nden sonraki yoldan çıkınca Barış Mah. yolunun sağındaki yolun ilerisindeki boş araziye yapılabilir.Az yürüyerek Menderes Caddesi'ne çıkılabilir.Ya da 285-374/874-875/274-275 kullanılabilir.Gölet için Şirinyer İst.-Carrefour Sa servisi konulabilir.AVM için şu servislerle trafikten kurtulunur:
Buca AVM-Barış Mah.-Evka 1-İzkent-Evka-1 Toki saatte bir.
Buca AVM-Barış Mah.-Evka 1-İzkent-Evka-1 Toki-Adatepe-Hasanağa Bahçesi-Kozağaç-Çamlıkule-Çamlıpınar saatte bir.
Buca AVM-Barış Mah.-Şirinkapı-İşçievleri-Ufuk Mah.-Esentepe-Çınartepe saatte bir.
Buca AVM-Barış Mah.-Şirinkapı-İşçievleri-Ufuk Mah.-Şirinyer-Onat Cad.-Güven Mah.-Mehtap Mah.-İsmetpaşa saatte bir.
Buca AVM-Barış Mah.-Evka 1-İzkent-Evka-1 Toki-Adatepe-Hasanağa Bahçesi-Yıldız Mah.-Buca Koop-
Tınaztepe saatte bir.
Buca AVM-Barış Mah.-Evka 1-İzkent-Evka-1 Toki-Adatepe-Hasanağa Bahçesi-Tınaztepe-Yeni Mezarlık-Buca-Gölet-Kaynaklar-Kırıklar-Doğancılar-Demirciköy 90 dkda bir.784+Servis şeklinde Torbalı'dan Avm'ye ulaşılabilir.
Buca AVM-Barış Mah.-Evka 1-İzkent-Evka-1 Toki-Adatepe-Hasanağa Bahçesi-Forbes Cad-Şirinyer İst.-Şirinyer Tansaş-Şirinyer Park-Enhoşlar-Yenigün Mah.-Yeşilbağlar-Gediz-Beyazevler-Esbaş 90 dkda bir.
Buca AVM-Menderes Cad.-Akıncılar-Hiprodom-Göksu-Gediz-Yeşilbağlar 90 dkda bir.
Bu servisler sorunsuz çalışırlar.Kroki Buca AVM ve Yeni Ceza Evi'ni göstermektedir:

(+)

sayfa 2
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet