sayfa 98  |
 |
semih_44
1 yıl önce - Prş 06 May 2021, 20:01
(+)
(+)
İftar sonrası Kanalboyu normal zamanda adım atacak yer olmazdı
|
 |
fatih44444
1 yıl önce - Prş 06 May 2021, 22:09
Offff beee. Muhtesem bir foto olmuş. Ellerine sağlık. Şu yeşilin oldugu yer nasıl kötü olabilir. Cekilen makinanın hicbir önemi yok. Yesilin oldugu her yer harika. Rabbim şu yeşil olan yerlerimizin sayısını artırsın. Yeşile göz dikenlerin gözünü çıkarsın. Agaclar harika bir sekilde hem kanali hem yolu tamamen kaplamış. O beton binalari görmemek cok iyi. Süper bir manzara. yeni agac dikilen yerlerde de keske böyle büyüyen ağaçlar dikilse.
|
 |
semih_44
1 yıl önce - Cmt 08 May 2021, 21:07
(+)
|
 |
semih_44
1 yıl önce - Sal 11 May 2021, 20:17
(+)
İkinci Kanalboyu
|
 |
Muneccim
1 yıl önce - Sal 11 May 2021, 23:33
2016 yılında 3 farklı mesajda korkulukların yeniden kullanılmasını öven AhmetDemir
Alıntı: |
Ve kanalin etrafindaki korkuluklari yeniden kullanmayi dusunen insanlari kutlarim. |
Ve sevindigim ilk ayrinti korkuluklarin tekrar uyumlu bir sekilde kullanilmasi oldu. |
Yok kardesim korkuluk aksesuar olarak goruluyorsa ben 3. 4. Sirada gorurum korkuluklari. Cok Goze takilacak bir sey degil (bence). Yeniden kullanilmasi en dogrusuydu |
2021 yılında korkulukların kullanılmasını eleştiren AhmetDemir
Sozde tasarruf ediyoruz goruntusu vermek |
Sırf AhmetDemirin mesajlarındaki tezatlarla sitede hiç üye olmadan tartışmalar devam edebilir.
Ağaçlar çok güzel bir görüntü oluşturmuş. Büyük ihtimalle 2 3 yıl sonra yeniden budanması gerekecektir. Tekrar kel bir görünüme kavuşacak, sonrasında yeniden yeşillenecektir.
|
 |
Abdullah Egemen
1 yıl önce - Çrş 12 May 2021, 01:19
Kardeşim sen nerelerdesin yahu.. Hoşgeldin tekrar diyelim
Ahmet de gelsin azıcık şenlensin buralar..
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Çrş 12 May 2021, 03:54
Ahanda geldim Abdullah hocam Şahıs ônce agababalarini elestirsin diyoruz ama yuzu de kizarmiyor. Neyse sallamiyorum bile ne yazarsa yazsin mesajlarini okumadigim icin herhangi bir bir sekilde yanitlamam mumkun degil yani şahsı ben bir şeye saymiyorum yok hukmunde hala bir seyler yazip duruyor agababalarina yaranmaya calisiyor
|
 |
yusufyuşa
1 yıl önce - Prş 13 May 2021, 13:39
(+)
|
 |
ekrem.
1 yıl önce - Prş 20 May 2021, 11:18
(+)
|
 |