sayfa 2  |
 |
serkan90
14 yıl önce - Prş 01 Oca 2009, 14:22
Alıntı: |
kent hastanesi ege bölgesinin en büyük hastanesi.
|
En büyük özel hastanesi demek istediniz sanırım
Genel hatlarıyla Çiğli beğendiğim bir ilçe,taktir ettiğim bir belediye başkanı sayesinde daha iyi yerlere gelmiş durumda. Ama bana göre hala bir kaç eksiği var Çiğli bölgesinin;
-Belediye binası (gerçekten yakışmıyor Çiğli'ye işhanı içerisinde belediye)
-Düzensiz sokaklar(sanırım Türkiye gerçeği artık bu)
-Bitmek bilmeyen kaldırım yapım onarımı(en çok Çiğli'de görüyorum bunu)
-Anıl arkadaşımın dediği gibi alt geçitin üst tarafında kalan kısımda çok yeşillik bırakılmış üst taraftan gidecek araçlar için büyük bir sıkıntı oluşturuyor yolun darlığı
|
 |
-mert-
14 yıl önce - Pts 02 Mar 2009, 23:32
Çiğli'yi çok severim.İzmir'den ayrı bi yer gibi.Birde o kuşcenneti bölgesi harika.Dümdüz ne güzel.Türlü türlü kuşlar vardır orda!Birde birşey merak ediyorum;acaba Kaklıç Havaalanı uluslararası bi hava alanı mı
|
 |
batuhan
13 yıl önce - Çrş 09 Eyl 2009, 23:59
Alıntı: |
-Anıl arkadaşımın dediği gibi alt geçitin üst tarafında kalan kısımda çok yeşillik bırakılmış üst taraftan gidecek araçlar için büyük bir sıkıntı oluşturuyor yolun darlığı |
Aslında İzmirde yapılan tüm altgeçitler o genişlikte oluyor üst tarafı ancak çiğli kahvelerin orada mal yüklenmek ve ya indirmek için kamyonlar olsun dolmuşlar olsun durduuğu için bi sıkışıklıkj oluyor.
|
 |
batuhan_66_06
13 yıl önce - Pts 30 Ksm 2009, 20:25
Merhaba
Üzelerek söylüyorum İzmir türkiyenin köyü çiğli de İzmirin köyü ...Gelişmişlik yok denecek kadar az bakımsız sokaklar bitmek bilmeyen yol yapımları dar caddeler ışıklandırma yok kısacası yoklar ilçesi hemde izmirin merkez ilçelerinden birisi...
|
 |
Ayhan
13 yıl önce - Pts 30 Ksm 2009, 20:43
O kadar da değil... Çiğli, İzmir'in en düzenli ilçelerinden biri olmaya aday yerlerdendir. Toplu konut cenneti oldu, keza toplu konut olmayan merkezdeki yerlerde bile düzenli yerleşimler mevcut... Gecekondular ise fazla olmasına rağmen zamanla azalacaklar... Ayrıca, İzmir nasıl Türkiye'nin köyü oluyormuş, şehrin birazı gecekondu dolu diye hemen köy mü oldu ?
(Ankaralıların çekememezliği başladı gene)
|
 |
sayfa 2  |