sayfa 3  |
 |
Barbaros Vurucu
13 yıl önce - Pts 30 Ksm 2009, 21:14
Ankaralı sen nasıl İzmir'e Türkiye'nin köyü dersin..Akşam akşam beni çok güldürdün valla teşekkür ediyorum sana...Çiğli anlattığın kadar düzensiz bir yer değil...Eski haline göre bakarsak günümüzde her geçen gün altyapı vs. çalışmaları ile kendini geliştirmektedir..Bilip bilmeden öyle izmire köy vs. demekte kolay değildir.
|
 |
meds3
13 yıl önce - Pts 30 Ksm 2009, 21:17
Görmezden gelin arkadaşlar. İzmir Türkiyenin şamaroğlanıdır ben alıştım artık böyle şeylere.
Atiye Deniz'in de dediği gibi Salla!
|
 |
erkin1
13 yıl önce - Pts 30 Ksm 2009, 21:19
Çiğlinin geçmiş yıllardaki belediye bütçesini bilen var mı... Araştırmaktan üşeniyorum da !
Çiğlinin topladığı vergi'nin yüksek olması gerekir... Çünkü sınırları Atakent içinden geçen dereden başlar... Yani Sadece Kipa değil, Carfour ve Koçtaş... Soyak sitesi, Bozoğlu,Karya evleri gibi sitelerde Çiğliye bağlıdır....
Vergi gelirleri yüksek olmasına rağmen, kendi bünyedsinde pek yatırımı görünmemekte...
İzmir büyükşehiş son 1 yılda 100 milyon Tl'nin üzerinde ilçeye yatırım yapmıştır...
Bunları yazana kadar belediyenin bütçesini öğrenmiş olurdum
|
 |
Ayhan
13 yıl önce - Pts 30 Ksm 2009, 21:22
Carrefour geri Karşıyaka'ya bağlandı diye biliyorum... Bir ara Mavişehir bile bağlanacaktı sonra iptal oldu...
BYŞ'in epey yatırımı oldu daha da yatırım yapacaklar Çiğli'ye...
|
 |
alper karahan
13 yıl önce - Cmt 05 Arl 2009, 16:11
Alıntı: |
Üzelerek söylüyorum İzmir türkiyenin köyü çiğli de İzmirin köyü ...Gelişmişlik yok denecek kadar az bakımsız sokaklar bitmek bilmeyen yol yapımları dar caddeler ışıklandırma yok kısacası yoklar ilçesi hemde izmirin merkez ilçelerinden birisi... |
ben hergün çiğliden geçiyorum gayet düzenli temiz bi yer gecekondu maalesef bütün şehirlerimizde var çiğli köy değil gelişmiş bi ilçe görünümündedir
|
 |
sayfa 3  |