1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 5 |
 |
Ustura Faysal
4 ay önce - Pzr 20 Ksm 2022, 15:30
Alıntı: |
Türkiye'de maalesef donanımlı ambulans sistemi çok geç başladı...
|
Beğenmediğin ve her fırsatta eleştirdiğin o hükümet yaptı işte o dediklerini
|
 |
Yiğitler
4 ay önce - Pzr 20 Ksm 2022, 15:57
90'larda ambulans sistemi kurulmaya çalışılsa da ülkenin parası olmadığı için çok başarılı olunamadı |
Türkiye acil sistemleri için milat 1999 Marmara depremidir. 80ler ve 90larda yapılmayan/ önemsenmeyen sağlik işleri siyaseti mecbur etti deprem faciası ile. Ülkemiz ancak bir büyük musibetle karşılaştıktan sonra bu işlerin nekadar önemli olduğunu idrak etti.
En son Yiğitler tarafından Pzr 20 Ksm 2022, 16:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Cemoli D18
4 ay önce - Pzr 20 Ksm 2022, 16:04
Veli_55
44 dakika önce - 15:16 (bugün)
Türkiye'de maalesef donanımlı ambulans sistemi çok geç başladı...
1960'larda ve 1980'lerde teknoloji çok gelişmemiş olsa bile gelişmiş ülkelerde acil durumlarda hemen yardıma koşacak bir ambulans sistemi vardı.
Eskiden ambulansta görev yapmış bazı doktorlarla konuştum, devlete ait ambulanslarda şok cihazı bile olmadığını söylediler.
90'larda ambulans sistemi kurulmaya çalışılsa da ülkenin parası olmadığı için çok başarılı olunamadı.Yetersiz şartlar ve yetersiz donanıma sahip ambulanslar yüzünden kaç kişi ölmüştür kim bilir... |
Ak Parti iktidarı, hükümeti ve Erdoğan'ı öv desek ancak bu kadar överdiniz.
23 banka hortumlanana kadar,
Kendi ağababalarına kaynak akıtana kadar,
Başörtüsü, türban gibi konulara kafa yoracaklarına kadar,
Ölü ya da iyileşen kişiyi rehin tutana kadar,
Bu tür şeylere kafa yormayan yöneticilerin, yönetemediği ülkedir Türkiye Cumhuriyeti...
|
 |
Emir kaan
4 ay önce - Pzr 20 Ksm 2022, 16:45
mahallenin muhtarları ve böyle mi olacaktı dizilerinden ufak ve nostaljik ilkyardım araçları kareleri
|
 |
hasana23
3 ay önce - Pzr 27 Ksm 2022, 01:18
Eskiden ambulansta görev yapmış bazı doktorlarla konuştum, devlete ait ambulanslarda şok cihazı bile olmadığını söylediler.
|
Şimdi öyle mi.
Devletimizden yöneticilerden Allah razı olsun.
Şimdi çok çok iyi durumdayız.
|
 |
sayfa 5 |
ANA SAYFA -> ULAŞIM
|