Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Trabzon Projeleri
« önceki   1234 ... 242526   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
cevap yaz
sayfa 3
agah cubukcu
12 yıl önce - Cum 03 Eyl 2010, 17:21

Otel Yerine Marina Yapılacak

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, “Arap işadamı Hilton’un Otel yapmayı planladığı arazide incelemelerde bulundu. Otelin yanına Marina da yapmak istiyorlar, teklif yazısını yazdılar, bizden cevap bekliyorlar” dedi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, son dönemde Trabzon’un turizm konusunda önemli mesafeler aldığını ve bunun sonucunda da bir cazibe merkezi haline gelmeye başladığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’a son dönemde Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiğini ve bu ilginin artık yatırıma dönüşmeye de başladığını belirtti.

Turizm alanında Hilton adına Türkiye’deki yatırımcı şirket ile hotel yapma sözleşmesini imzalamalarına rağmen şirketin yaşadığı bazı ekonomik sorunlar nedeniyle bundan vazgeçtiklerini hatırlatan Vali Kızılcık “Ama aynı yere yani Yalıncak’taki Özel İdare’ye ait denize sıfır, 14-15 dönümlük arazi üzerindeki sosyal tesislerin bulunduğu alanı Arap bir işadamı Ramazan ayının ilk haftasında özel jeti ve ailesi ile gelerek incelemelerde bulundu. Teklif yazısını da yazdılar bizden cevap bekliyorlar.

Zaten burayı kendilerine biz teklif etmiştik. Hatta otelin yanında marina yapma projesini de gerçekleştirmek istiyor. Olumlu yaklaşıyoruz. Fizibilite çalışmalarını en kısa sürede başlatacaklar. 2010 yılı sonuna kadar da teşvik belgesini alıp yatırımı başlatmalarını bekliyoruz” dedi.

agah cubukcu
12 yıl önce - Çrş 29 Eyl 2010, 15:47

TOKİ, Of'a konut yapacak
29 Eylül 2010 / 14:38
TOKİ, Trabzon'un Of ilçesinde alt gelir grubuna yönelik 200 konut yapacağı açıkladı

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, yaptığı açıklamada, Of'ta sağlık tesisi, 48 afet konut, 24 derslikli lise ve 300 kişilik pansiyona ek olarak, alt gelir grubuna yönelik 200 konutluk bir sosyal konut projesini uygulamaya geçireceklerini belirtti.

B1 tipindeki konutların brüt genişliklerinin 84,40 metrekare ve iki oda bir salon (2 1) olacağını ifade eden Bayraktar, ''Bodrum ve zemin katla birlikte 10 kat olarak düşünülen blokların her katında 4 daire yer alacak ve projede toplam 5 blok bulunacak. Proje kapsamında ayrıca ticaret merkezi de yapılacak. Planlama çalışmaları tamamlandıktan sonra proje için ihaleye çıkılacak'' dedi.

TOKİ'nin Of'ta yapacağı, proje ve ihale aşamasında olan bir diğer projesinin de 14 daireli lojman ve spor salonu projesi olduğunu bildiren Bayraktar, şunları kaydetti:

''Lojman Milli Eğitim Bakanlığı için yapılırken, spor salonu ise yapımı devam eden 24 derslikli lise için inşa edilecek. Of'ta TOKİ tarafından yapımı tamamlanan sağlık tesisi ve lojmanın ihale bedeli 2,4 milyon, 40 afet konutunun ihale bedeli 2,7 milyon lira. Trabzon Karşıyaka'da yapımı devam eden 24 derslikli lise ile beraber aynı pakette yer alan Of'taki 24 derslikli lise ile 300 kişilik pansiyon projelerinin toplam ihale bedeli 8,6 milyon lirayı buluyor.''

eyupmus

12 yıl önce - Çrş 13 Ekm 2010, 23:53
ATASU BARAJI

Trabzon Atasu Barajı
1998 yılında yapımına başlanan Atasu barajı Maçka ilçesine bağlı Galyan vadisinde Galyan ve Kuştul derelerinin birleştiği yerde kurulmuş nihayet kasım ayı içersinde su tutmaya başlayacak.

(+)

(+)

(+)

(+)

murad_1299
7 yıl önce - Cmt 23 Oca 2016, 21:43

Novotel kapanmış galiba, önünde de inşaat falan mı var tam anlamadım site falan mı yapılıyor acaba Cevahir AVM'nin yanına

Trafik akşama doğru aşırı berbattı sahilden yol yapılması lazım Değirmendere-Çömlekçi çok kötü sıkışıyor

Gürbüz KESKİNDEMİR
7 yıl önce - Pts 01 Şub 2016, 19:08

Alıntı:
Novotel kapanmış galiba, önünde de inşaat falan mı var tam anlamadım site falan mı yapılıyor acaba Cevahir AVM'nin yanına

Trafik akşama doğru aşırı berbattı sahilden yol yapılması lazım Değirmendere-Çömlekçi çok kötü sıkışıyor
Novotel kapanmadı inşaat görülen alanda dünya ticaret merkezi vardı yıkıldı yerine otel yapılacak

Lazo89
6 yıl önce - Pzr 17 Nis 2016, 10:58

Tranzon yalincak Teras konut projesi

(+)

Ahmet Çolak 61

6 yıl önce - Pzr 17 Nis 2016, 11:16

Kaşüstünde devam eden projelerden genel bir görünüm..

(+)

(+)

Ahmet Çolak 61

6 yıl önce - Pzr 17 Nis 2016, 12:13

Avrasya yerleşkesinin karşısında böyle bir bina yapılıyor nedir bilmiyorum ama

(+)

(+)

Lazo89
6 yıl önce - Pzr 17 Nis 2016, 13:06

Bana otel gibi geldi ama guzel projeymis. Bu arada fotograflar icin tsk Ahmet bey. Bunun karsindaki otel yapilicakti gelisme yok degilmi?

Ahmet Çolak 61

6 yıl önce - Pzr 17 Nis 2016, 13:11

Karşısında otel yapılacak mı bilmiyorum ama karşısında Avrasya yerleşkesi var otel neresinde yapılacak bilmiyorum.

Ayrıca otobüsle geçtim ordan geçerken ramadayı nın yanında başlanan rezidans inşaatını da gördüm baya yoğun bir çalışma var orda.

(+)

sayfa 3
« önceki   1234 ... 242526   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET