Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 844
Nuri 9238
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 12:58

131Y hattında O1157'ye denk geldim. Pek çok Ayazağa aracı gibi bunda da çamurluğu kapsayan şu lastiklerden yok. Araçtaki arka reklam yarım yamalak sökülmüş.

selim beytullah
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 16:59

Alıntı:
Selim Beytullah sen bilirsin bu değişikliğin sebebi nedir?Bu durumdan senin de pek memnun olmadığını zannediyorum. Ne değişti bu transferle?

Bizde bilmiyoruz ama değişim çok sıkıntı oldu şuan kimse memnun değil kullandığımız araç bile arıza yaptı.

Anadolu garajından 10 yada 15 tane Mercedes Benz Citaro gelmiştir geçici olarak

Evren
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 19:01

Sıra Yunus Garajına geliyor ne dersin Selim? Gelenler malesef döküntü.

Döküntü deyince de burada bazı insanlar bazı şeyler söylediler. Selim'in söyledikleri ve araçların dış görünüşleri bile bazı şeyleri açıklamaya yeter diye düşünüyorum. Mesele gelenlerin pert olması da değil. Gidenlerin pestilinin çıkacak olması.

arda5050

1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 19:39

Bence artık Anadolu garajına otokarların gelmesi lazım en son yanlış hatırlamıyorsam pandemiden önce ordalardı

selim beytullah
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 19:58

Alıntı:
Sıra Yunus Garajına geliyor ne dersin Selim? Gelenler malesef döküntü.

Orasını bilemeyiz 1 yıl sonra görücez ihalede neler olup olmadığını

Alıntı:
Döküntü deyince de burada bazı insanlar bazı şeyler söylediler. Selim'in söyledikleri ve araçların dış görünüşleri bile bazı şeyleri açıklamaya yeter diye düşünüyorum. Mesele gelenlerin pert olması da değil. Gidenlerin pestilinin çıkacak olması.

Yeni gelen araclar döküntüden gidilmiyor. Yolda gaz kesiyor gaz yemiyor kaloriferden değişik sesler geliyor yani anladığın araclar berbat halinde bence gelen arabaları komple düzenliyecekler

arda5050

1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 21:15

Selim abi yunus garajından da mı sarıgazi garajına geldi bikaç gündür hep 132V de yunus garajında denk geliyorumda

osman akar
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 21:21

Bugün O-1171'e 11/P hattında iken Kısıklı - Askerlik Şubesi arası bindim. İçi genel olarak iyi görünüyor. Ancak İndikten sonra Durakta yaklaşık Bir dakika içinde gördüğüm, Aracın ön çamurluk ile ön kapı birleşim yeri epey paslanmış açık göz ile Belli oluyor. Yine arkada arka kapıdan sonraki bölüm ve arka çamurlukta paslanma başlamış. Yakında iyi bir bakıma alınması gerekli.

Cann Bey
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 22:10

Döküntü diyince benim aklıma gelen şey bir aracın asla kullanılmayacak vaziyette olması. Bu araçlar da o halde olmadığına göre döküntü değildir. Yaklaşık 500 araca bakan garajın 170-180 araçlı garaja göre fireleri, bakım kalitesi elbette değişecek. Abartıldığı kadar bir durum olduğunu hala düşünmüyorum yıllarca bu araçları kullanmış biri olarak. Birkaç düzenlemeyle toparlanacak araçlardan döküntü diye bahsedilmesine dün de karşı çıktım, bugün de karşı çıkıyorum, yarın da karşı çıkacağım.

yusa FİRAT AKGÜN
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 23:02

ayazağ garajı kapandımı?

ArifMMg
1 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 02:18

Alıntı:
Yunus otoları, Sarıgazi garajına takviyede:

132V—>O3131-3285-3254-3174.

Başka bir başlıkta takviye giden Yunus otolarının bilgisini vermiştim. Galiba bir araç daha var ama kodunu hatırlamıyorum. Bu araçlar geçici süreyle Sarıgazi garajına geçmiş.

sayfa 844
ANA SAYFA -> ULAŞIM