1 milyon Türkiye fotoğrafı
|
 |
Rifat Behar
|
 |
fatihyanar
14 yıl önce - Sal 11 Ksm 2008, 17:34
Size büyük oranda katılıyorum.Fakat, Şişhane istasyonundan hangi hatta gideceği belli.Zaten o istasyondan geçen bir tane hat var.Peki ya Taksim.Taksim'de hem finiküler hem M2 var.Ama bencede hat isimleri oturtulmalı.Taksim-4.Levent Metrosu demek yerine M2 demek daha kolay.Bu numaraların dilimize pelesenk olması lazım.Tabii sık sık görerek.
Harita ile ilgili bir diğer konu da T3 denilen nostanjik tramvay.Madem Kadıköy-Moda tramvayına T3 deniyorda Taksim-Tünel'e neden T... denmiyor?Haritada yazana göre işletmesi farklı.Bunu haritada belirtmenin gereği yok herhalde.Birde Metrobüs de raylı sistem haritasına dahil edilmeli mi sizce?Buna "Metrobüs'ü Ulaşım AŞ. işletmiyor" diye bir savunma gelmez herhalde.Halihazırda Ulaşım AŞ.'nin işletmediği raylı sistemler zaten mevcut.
En azından bir turist raylı sistemler haritasını eline alınca metrobüs'le de gideceği yerleri görebilsin.Yoksa espirisi aynı tek fartı lastik tekerlekli olması.İzole bir yol.Trafik yok.Sık sefer aralığı.Hızlı vs.
Fatih Yanar Beylikdüzü/İstanbul
|
 |
|
ANA SAYFA -> ULAŞIM
|