sayfa 3  |
 |
alev
16 yıl önce - Cum 28 Nis 2006, 23:42
bugün gittik emirgana..
laleler ve sümbüller bitmek üzere. yeni açanlar da var ama. İstanbul'da olupta henüz görmeyenler, bu renk cümbüşünü kaçırmayın derim!
(+)
(+)
(+)
(+)
(+)
|
 |
alev
16 yıl önce - Cum 28 Nis 2006, 23:54
(+)
(+)
|
 |
Engin
16 yıl önce - Pzr 30 Nis 2006, 13:08
melike ve alev hanım fotoğraflarınız bir harika! maslaktaki yurdumda hergün ne yapacağımı oturup düşünmekten, alışveriş merkezi gezip para harcamaktan gına gelmişken; bana 30 dk uzaklıktaki böyle bir yerin varlığından haberdar olabildiğim için çok mutluyum!
bu lalelerin olduğu yerler herhangi bir işletmeye mi ait yoksa halka açık mı?
bir de
Alıntı: |
Nisan'ın 7 sinden 13 üne kadar lale festivali düzenlenecekmiş |
demişsiniz, ama bu lalelerin bugün (30 nisan) itibariyle yerlerinde olmadıkları anlamına gelmiyor değil mi?
bir de bu belediyenin işletmelerindeki fiyatlar nasıldır? sadece lokanta mı, cafe hizmeti veriyor mu?
örnek olarak çay kahve tost fiyatları yazılabilir mesela
aydinsert bey siz gitmiş olsanız gerek, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
iyi çalışmalar
|
 |
çulçapur
16 yıl önce - Pzr 30 Nis 2006, 14:54
lale bayramı
eskiden 1 mayıs baharı temsil ederken istanbulda lale bayramı denirdi isvan zamanı ist.belediyesi park ve bahçeler müdürü idi dayım ben bu laleleri çok gördüm şimdiki belediye daha iyi tost çay fahiş fiyatlı degil lalelerde daha güzel dagıtılmış ve sayıca daha çok ama gidip görmeye deger insanın ruhu degişir hele bide bekar ve aşıksanız...
|
 |
ilyas aydın türken
16 yıl önce - Pzr 30 Nis 2006, 20:50
İstanbul Vapurlarında olduğu gibi belki İstanbul Lalelerinin de bir arşivini yapmak lazım.
(+)
(+)
(+)
(+)
(+)
(+)
(+)
(+)
|
 |
sayfa 3  |