Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Gaziantep - Trafik Fotoğrafları
« önceki   123 ... 22232425   sonraki »

ANA SAYFA -> GAZİANTEP
cevap yaz
sayfa 23
mehmet20
1 yıl önce - Çrş 19 Oca 2022, 15:03

(+)

Harun Küçük
1 yıl önce - Çrş 19 Oca 2022, 15:04

Alıntı:
Ama sen bana burada Ekrem veya Mansur trollüğü yapacaksan, bunlara karnım tok.Baştan rengimi belli edeyim.

Bende rengimi belli edeyim o zaman, ben kimsenin trollüğünü felan yapmam. Benim tek amacım vatanın milletin yararına olan neyse onu konuşmaya çalışırım

Alıntı:
Ben de onu kastediyorum aslında. Yolda tipi ,fırtına varsa yol temizlensin, yarım saat sonra yine tıkanır. Bazı zamanlarda yağmur kar çok yağada bilir Geçen sene neden TAG da herhangi bir kapanma olmadı mesela!

Bunu kast ediyorsanız olayın içine amerikaydı, eski dönemlerdi vs yi karıştırmadan gayet açık bunu yazabilirdiniz.

Alıntı:

Yolda kalan kamyoncuya sorulmuş; yoğun kar yağışı olacağını biliyor muydun ? Kamyoncu cevap veriyor. Evet haberimiz vardı. Ancak bu yolda bugüne kadar hiç yoğun kar yağışı görmedik, geçeriz zannettik.

Serkan Bey o konuda haklısınız halkımız da üzerine düşen sorumluluğu yapmayabiliyor herkesin yola çıkarken gerekli önlemleri alıp uyarılara uyması lazım.

En son Harun Küçük tarafından Çrş 19 Oca 2022, 16:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

burak5866
1 yıl önce - Çrş 19 Oca 2022, 15:10

Alıntı:
Açın meteorolojinin sayfasını da ne kadar kar yağmış bir bakın. Şehir merkezine yağmış 30- 40 cm kar var. Tillahı gelse temizleyemez . İstanbul a 2 cm kar yağsa trafik felç olur. Gelmişsiniz diz boyu kar yağmış yer nasıl temizlenmez diye soruyorsunuz. Allah akıl fikir versin. Ben Ecevit iktidarda olduğu zamanda kışın 9 saat yolda kaldım Kayseri yolunda. Ona ne diyeceksiniz?

Sivas'a bundan daha çok kar yağdı üstelik sabaha kadar sürdü ve sabaha kadar da bütün ana artetler açıktı hiç kapanmadı yollar. Belediye gece boyu kar küreme ve tuz serpme çalışması yaptı. Ben de ana cadde üzerinde oturuyorum 15 dk da bir kar temizleme araçları geçti. Sivas Belediyesi de Akp de ve bence her ne kadar başarısız olsa da belediye kar temizleme konusunda gayet başarılı. Burda siyaset yapmıyorum Gaziantep belediyesi kesinlikle hazırlıksız yakalanmış kara. Önceden hazır olsa hiç bir türlü sorun yaşanmazdı. Çünkü resimlerde gördüğüm kadarıyla ne küreme çalışması yapılmış ne de tuz atılmış yollara. Oysaki 20-30 tane teknesinde tuz olan kar küreme kamyonu olsa hiçbir sorun yaşanmazdı Gaziantep de

Alıntı:
dün çevre yolundan gideyim dedim gazikent kavşağında kaldım hastaydım allhtan geri dönebilme firsatım oldu seyrantepe perilikaya (mucize eseri yol boştu) kilis yolundan çevre yoluna geçtim oradanda akkente gelebildim ama yolda kalsa hastanelik olurdum kesin
bilmiyorum kar yağan her şehir böylemi oluyor ama
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

boranhoca
1 yıl önce - Çrş 19 Oca 2022, 15:58

Havuz medyasının muhalif belediye halk otobüslerinin bozulan yolda kalan otobüslerini takip etmek için kurduğu özel bir ekip vardı. Onlara söyleyelim Gaziantep’e gelsinler Antep’te şuanda bol miktarda bozulmuş yolda kalmış vatandaş tarağından itilen otobüs var çeksinler haber yapsınlar

mimar m. karakoç
1 yıl önce - Çrş 19 Oca 2022, 18:02

Bu kadar yazı yerine düzgün bir kar fotoğrafı koysaydınız. Her zaman yağmıyor Gaziantep'e bu kadar.

sayfa 23
« önceki   123 ... 22232425   sonraki »
ANA SAYFA -> GAZİANTEP