Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İstanbul Metrobüsün 'Topkapı-Zincirlikuyu' Etabı Hizmete Girdi
123 ... 606162   sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM
cevap yaz
sayfa 1
Akın Kurtoğlu

14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 04:18
İST » Metrobüsün 'Topkapı-Zincirlikuyu' Etabı Hizmete Girdi

Bugün 8 Eylül 2008 Pazartesi... Birkaç saat sonra İstanbul'daki devasa Metrobüs sisteminin ikinci ayağı olan "Topkapı-Esentepe(/Zincirlikuyu)" arası hizmete girecek.

Tam 158 sayfayı bulan; Cevizlibağ-Mecidiyeköy-Zincirlikuyu Metrobüs Sistemi adlı başlığımız artık kapasitesini zorlar hale geldi. Ayrıca adıgeçen başlık, Metrobüs'ün II. etabının inşası ile ilgili bilgileri içermektedir.

İçinde bulunduğumuz bu yeni başlık ise; Metrobüs hizmete girdikten sonraki fotoğrafları, bilgileri ve çeşitli dokümanları içerecektir. Açılış yapıldıktan sonraki normal çalışma prosedürü devreye girdiği andan itibaren bu başlık da sitede aktif hale getirilecek ve yukarıda linki verilen eski başlık, öğlene doğru kilitlenerek arşivlenecektir.

İstanbul-ULAŞIM Denetçisi
Akın KURTOĞLU

Serhat Atan

14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 04:20

Umarım ilk etapta geçen sene ilk günkü yaşanılan sıkıntılar yaşanmaz ve halkımız beklediği hizmeti alır.Ki ben öyle olacağını düşünüyorum.Bugün baktığım kadarıyla son resimlerde filan deneme seferlerinde pekâla bir sorun yok gibiydi.Herkes inip-biniyor;gidiyor..

Enes A.
14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 04:23

İlk iki etabı takiben diğer etaplarında tamamlanmasıyla birlikte yer üstünden giden devasa bir ulaşım aksımız oalcak inşallah. Tabi öncelikle metrobüsü köprüden doğru düzgün geçirmemiz gerekecek. Bu ana aksa paralel, dikey metrolarla, tramvaylarla şehrimizi baştan başa demir ağlarla örerek toplu taşımanın zevkini yaşayacağımızı düşünüyorum.

İstanbul'lu olmak bir ayrıcalıktır

Ramazan ARICI

14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 04:28

İnip binmelerde biz yolcular açısından sorun yok ama hatta çalışan yeni şoförler açısından bazı sorunlar olabilir.Bu gece başıma gelen olayda bizim bulunduğumuz otobüsün şoförünün acemiliğinden kaynaklanan ( yol çalışmasının da suçu var ) bir olayda iki otobüs karşılıklı olarak cam cama buluştuk Gündüz gözüyle bu tür aksiliklerin olmaması temennisiyle...

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=929961#929961]

En son Ramazan ARICI tarafından Pts 08 Eyl 2008, 13:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Selcuklular
14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 09:48

Hemen hemen her durakta metrobüsler görmek mümkün kameralardan. Metrobüs çok hızlı açıldı.

Esentepede otobüsler platform üzerinden kendileri dönüş yapabiliyorlar.

Tam 6 otobüs var, 30 saniyeden de daha sık sefer aralığı sanırım.

[/code]

ozhanc
14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 09:53

Bugün sabah 7,28 de Merterden bindim 7,50 de Zincirlikuyudaydım.

halil.kocatas
14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 10:16

85 Mecidiyeköy-Bakırköy hattı tarih olmuş.
Yeni hat 85 Mecidiyeköy-Cevizlibağ.
Bu arada Cevizlibağ istasyonu çok yoğun idi yarın
bir de Ömür durağını deneyeceğim.

En son halil.kocatas tarafından Pts 08 Eyl 2008, 14:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

İSMAİL ÇELİK

14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 10:42

Bu sabah Zincirlikuyu'dan Yenibosna'ya capacity'nin şark köşesini andıran koltuğunda geldim.Sefer 27 dakika sürdü.Edirnekapı hariç bütün duraklar kullanılabiliyor.Edirnekapı durağınında üstgeçit parçalarını gördüm demekki bu hafta monte edilmeye başlanacak.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

İSMAİL ÇELİK

14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 10:45

Hayırlısı olsun bu sabah bende metrobüsle işe geldim.Edirnekapı hariç bütün duraklar tamam.Edirnekapı'nında üstgeçit parçalarını gördüm demekki bu hafta montaja başlanacak.Yolcu patlamsı olacak hiç şüphesiz bu hatta,ama çift körüklülerin aciliyetide ehemmiyet kazandı şimdi,çünkü müthiş bir talep var ve dahada artacak.

Mak.Tek.Mehmed

14 yıl önce - Pts 08 Eyl 2008, 11:25

Bugün Saat 07:55 te Zincirlikuyudan Metrobüse bindim. Aksaklıklar dolayı biraz sıkıntı çektim.

1. Boğaz köprüsünden geçtikten sonra ki ilk durakta inenler uzun ve tehlike bir yol izliyor. Duraktan yukarı doğru çıkan mernivenle çıkılıyor ardından Beşiktaş yönüne doğru yüründükten sonra karşı geçmek zorundasınız. Ama burda herhangi bir geçit yok. Ve büyük bir tehlike arzediyor.

2. Çelik halatların tamamlanmadığını gördüm.

3. Şehitlik durağı. Bugün Otakçılarda indim mecburen ve tekrardan otobüse binerek şehitliğe çıktım. Bugün problem yoktu çünkü otobüsler ücretsizdi. Ama 3 gün sonra ne olacak.

Bunlara rağmen yinede 77 günde çok mükemmel bir başarı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

sayfa 1
123 ... 606162   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM