Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
Mustafa Noyan

14 yıl önce - Cum 11 Tem 2008, 13:00
Çınarcık Belediyesi Mercedes O302

Çınarcık Belediyesi 1 numaralı Mercedes O302 otobüsünün, Süha tarafından Nisan ayında çekilmiş detay fotoğraflarını, "Çınarcık Belediye Otobüsleri" yeni bir başlık altında tekrar düzenlendiğinden bu mesaja taşıdım, BMC midibüslerden biri kaza yaptığından bu yana bu otobüs diğer BMC ile karşılıklı olarak Yalova seferlerini yapmaktadır:

1 Numaralı Çınarcık Belediye Otobüsü: - İç - Dış - Detay

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

yılmaz büktel

14 yıl önce - Cum 11 Tem 2008, 18:22

Bir karışıklık var, Süha kardeşimiz bir açıklık getirse:

BMClerin ön ve yan cephelerinde Çınarcık Belediyesi yazıyor ama gazete haberinde Halk otobüsü olarak lanse edilmiş. BMCler belediye otobüsü mü? Halk Otobüsü mü? problem çıkaran BMClerin yerine Mersedesler ikame ettiğine göre herhalde beldiye otobüsü olmalılar diye düşünüyorum.

kemalcanhakkı

14 yıl önce - Cum 11 Tem 2008, 21:59

Süha Kardesimizin Cektigi Belediye Otobusu Guzel Yalnız Cınarcık Belediyesine Ait Bu Otobusun Sefer Saatlerini Belirtilen Bir İlan Yada Yazıya Ratlamadım Ben Cınarcıkta Bu Bir Eksiklik Bence

Süha
14 yıl önce - Cmt 12 Tem 2008, 14:02

Yılmaz Büktel abi demişki:
Alıntı:
Bir karışıklık var, Süha kardeşimiz bir açıklık getirse:

BMClerin ön ve yan cephelerinde Çınarcık Belediyesi yazıyor ama gazete haberinde Halk otobüsü olarak lanse edilmiş. BMCler belediye otobüsü mü? Halk Otobüsü mü? problem çıkaran BMClerin yerine Mersedesler ikame ettiğine göre herhalde beldiye otobüsü olmalılar diye düşünüyorum.

Yılmaz abi çınarcıktaki tüm otobüsler belediyeye aittir. Özel halk otobüsü taşımacılığı yapılmamaktadır. Gazete haberlerindeki tamamen yazım hatasıdır. Düşüncelerine katılıyorum abi.

[ Halk otobüsü tabiri geçen mesajlara düzeltme ekledim Mustafa Noyan - Pzr 13 Tem 2008 10:55 ]

kemalcanhakkı demişki:
Alıntı:
Süha Kardesimizin Cektigi Belediye Otobusu Guzel Yalnız Cınarcık Belediyesine Ait Bu Otobusun Sefer Saatlerini Belirtilen Bir İlan Yada Yazıya Ratlamadım Ben Cınarcıkta Bu Bir Eksiklik Bence

Kemalcanhakkı tamamen haklısın bu konuda. Ben bu konuda çınarcık belediyesi internet sitesinde de hiç bir bilgi görmedim. Kısa zamanda ben bir çizelge hazırlayıp sizlere sunacağım.

kemalcanhakkı

14 yıl önce - Pts 14 Tem 2008, 00:36

Alıntı:
Yılmaz abi çınarcıktaki tüm otobüsler belediyeye aittir. Özel halk otobüsü taşımacılığı yapılmamaktadır.

Bak Ben Bunu Bilmiyordum Nasıl Yani Cınarcık-Yalova Arasında Sefer Yapan Sarı Minibusler Belediyeyemi Ait? Peki Bu Ust Resimde Gordugumuz Kırmızı Otobusun Diger Minibulerle Arasında Ucret Farkı Varmı?

Süha
14 yıl önce - Pts 14 Tem 2008, 00:45

kemalcanhakkı demişki:
Alıntı:
Bak Ben Bunu Bilmiyordum Nasıl Yani Cınarcık-Yalova Arasında Sefer Yapan Sarı Minibusler Belediyeyemi Ait? Peki Bu Ust Resimde Gordugumuz Kırmızı Otobusun Diger Minibulerle Arasında Ucret Farkı Varmı?

Sarı minibüsler belediyeye ait değil. Özel halk otobüsü deyince kelime karışıklığı oluyor. Hata buradan kaynaklanıyor. Kırmızı Mercedes otobüsler ve beyaz BMC otobüsler belediyeye ait. Yani daha önceden nasıl biliyorsan. Sarı minibüslere özel halk otobüsü diyince bende karıştırıyorum.

Yalova - Çınarcık arası minibüsler 2,75 YTL oldu. Belediye otobüslerinde son fiyat ne oldu bilmiyorum.

Süha
14 yıl önce - Sal 15 Tem 2008, 17:42

Bugün Bursa da kaza yapan çınarcık BMC belediye otobüsünü gördüm galiba tamir olmuş sanayide dolaşıyordu ama ne yazık ki resmini çekemedim. Galiba yakın zamanda seferlere döner.

Süha
14 yıl önce - Pzr 20 Tem 2008, 01:20

ÇINARCIKTA EĞLENCELİ TREN SEFERİ
Alıntı:

Marmara'nın incisi Çınarcık'ta eğlenceli tren seferleri ilgi görüyor. Çınarcık Belediyesi halkın ulaşımını kolaylaştırmak ve turizme katkıda bulunmak için özel olarak yaptırılan tren görünümündeki taşıma aracını halkın ve turistlerin hizmetine sundu. Çınarcık Meydanı’ndan hareket ederek sahil güzergahından ilerleyip kum plajına ve oradan da Taşliman’a kadar giden tren, hafta sonları çeşitli sürpriz animasyonlar ve enstrümanlar eşliğinde seyahat eden yerli ve tatilcilere keyifli anlar yaşatıyor. Treni kullanan makinistler günde 30 sefer yaptıklarını ve sefere çıktıklarında trenin yolcu kapasitesinin tamamen dolduğunu söylediler. “Çınarcık Belediyesi’nin bu uygulaması Çınarcık'a bambaşka bir hava veriyor. Uygulamadan çok memnunuz” diyen yerli ve yabancı tatilciler, hizmetinden dolayı belediyeye teşekkür ettiler.

Kaynak: http://www.haberci.com.tr/Haberler/HaberDetay.asp ...berID=7647

Not: Çınarcığa yolunuz düşerse mutlaka binin bir uçtan bir uca seferleri var.

Süha
14 yıl önce - Çrş 23 Tem 2008, 00:24

Belediye Garajı

Trenimizin Önü

Mustafa Noyan

14 yıl önce - Pts 04 Ağu 2008, 10:07

Çınarcık Belediyesi Yalova - Çınarcık hattı belediye otobüs sefer saatleri:
Çınarcık' dan
06.50
07.15
08.30
09.00