Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
Cem Telgeren
15 yıl önce - Pts 11 Hzr 2007, 01:02

Alıntı:
Bugün çınarcık belediyesi garajına baktım 1 ve 2 numaralı eski 302’lerde orda idi ve yeni alınan BMC’ler den 1 numaralısı orda idi maalesef foto çekemedim.

Sanırım Çınarcık Belediyesi yeni BMC'lerine tekrar başa dönerek 1 den başlayarak filo numarası vermiş. Süha'nın yukarıda yazdıklarından o anlaşılıyor.

tarkan arslan

15 yıl önce - Pts 11 Hzr 2007, 18:31

Cumartesi günü bu araçlardan biri trafikten men edildi. sebebi trafik sigortası yapılmaması ayrıca 36 kişilik bu araçlar 36 yolcu kapasiteli karşılıklı çift koltuk olduğundan ayakta yolcuda alamıyormuş Ayakta yolcu aldığından ceza yedi. Umarım başka kötü bir durum olmaz

Süha
15 yıl önce - Sal 19 Hzr 2007, 01:27

ÇINARCIK YENİ BELEDİYE OTOBÜSLERİ SEFERLERE BAŞLADI
Alıntı:

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber her yaz mevsiminde faaliyet gösteren Yalova Çınarcık Belediye Halk Otobüsleri seferleri başladı.

Kişi başı 2,5 YTL olan ve her saat başı hizmet sunan Çınarcık Belediyesi Halk Otobüsleri ilk otobüs saati Yalova geçiçi Terminali’nden sabah saat 06:50 Çınarcık’a hareket eden Belediye Halk Otobüsleri akşam Çınarcık’tan Yalova hareketlerini ise saat 21.00’de bitiriyor.

Yaz mevsiminde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla Çınarcık Belediyesi’nin vatandaşlara sunduğu bu hizmetten çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Yaz mevsiminde denize girmek için Çınarcık’a gitmek için Belediye otobüsleri kullanıyoruz. Yaz mevsiminde Yalova’dan Çınarcık’a birçok vatandaş gidiyor. Belediye Halk otobüsleri bizler için çok yararlı oluyor. Çınacık Yalova seferlerini bizler için düzenleyen Çınarcık Belediyesine çok teşekkür ederiz” dediler.

Not : Bende çınarcık belediyesine teşekkür ederim kendi gözlerimle gördüm dakika sektirmiyorlar. Gerçektende yakışır güzel otobüs aldılar. Yalova’da tek sevindiğim nokta bu yani açık açık söyleyeyim. Ayrıca sayın çınarcık belediye başkanı " MURAT ERDOĞAN " ı tebrik ederim. Gerçektende yakışır bir iş yaptı hem çınarcığa hem yerlisine.

[ Kaynak haberde nedense "halk otobüsü" deyimi kullanılmış olsa da bahsi geçen araçlar Çınarcık Belediyesi' nin kamu malı olup düpedüz "belediye otobüsleri"dir. Mustafa Noyan - Cmt 12 Tem 2008 13:12 ]

Süha
15 yıl önce - Cum 27 Tem 2007, 19:14

İŞTE YENİ ÇINARCIK BELEDİYESİ OTOBÜSLERİ

Önden:

(+)

İçinin:

(+)

Arkadan:

(+)

Buda Hızlı Giden 2. Yeni Çınarcık Belediyesi

(+)

Not: Yeni belediye otobüslerinin şoförüyle konuştum. Çok memnunuz dediler. Rahat otobüslermiş. Bu otobüsler her 10.000 binde bir bakıma gidiyormuş. Biri olmadığı zaman eski belediye otobüslerini hatta koyuyorlarmış. Ayrıca çınarcık belediyesine ait sarı MAN otobüs çürüğe ayrılmış ve bir kaç güne kadar ihalesi olacakmış. Çınarcık hattından şimdilik haberler bu kadar.

Süha
15 yıl önce - Sal 31 Tem 2007, 17:20

Buda 2. Çınarcık Belediyesi Otobüsü :

(+)

(+)

(+)

Not: Farklı açılardan çekilmiştir.

Erkan_T
15 yıl önce - Sal 31 Tem 2007, 17:32

Alıntı:
Yeni belediye otobüslerinin şöförüyle konuştum. Çok memnunuz dediler.

Buna sevindim...
Nedense Antalya , Bursa daki ÖHO şoförleri bu 215 - SCB lerden memnun olmadıklarını dile getiriyorlar...
Ama Yalova dan bana göre güzel bir haber...  Tabi tüm şoförler böyle düşünüyorsa.

İnsan kendi emeğini böyle görünce gururlanıyor canım...  

alperen9lar
15 yıl önce - Prş 08 May 2008, 16:30

şu çınarcık belediyesinin yeni aldığı otobüsler çok güzel onların fotolarını yayınlarsanız sevinirim ben gördüğümde genelde foto makinem yanımda olmadığından çekemiorummm

Mustafa Noyan

15 yıl önce - Prş 08 May 2008, 17:19
Yalova Çınarcık Yeni BMC Probüs Otobüsler

Alıntı:
şu çınarcık belediyesinin yeni aldığı otobüsler çok güzel onların fotolarını yayınlarsanız sevinirim

Şimdilik bu fotolar var:
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=561444#561444
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=564238#564238

77 DL 844

77 DL 845

Süha
14 yıl önce - Sal 01 Tem 2008, 19:11

ÇINARCIK HALK OTOBÜSÜ KAZA YAPTI: 1 YARALI
Alıntı:

Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde öndeki araca çarpan Çınarcık İlçesi Belediyesi Halk Otobüsü ağır hasar görürken araç şoförü Ş.M (36) hafif yaralandı.

Çınarcık İlçesi ile il merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapan Ş.M idaresindeki 77 DL 845 Plakalı Çınarcık Belediyesi Halk Otobüsü Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde öndeki aracın aniden firen yapması sonrasında duramadı. Hızla A.R (32) yönetimindeki 34-TU-9812 plakalı beton nakliye aracına çarpan belediye otobüsünde ağır hasar meydana gelirken Belediye Otobüsünün şoförü Ş.M ise hafif yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne götürülen şoförün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kazadan dolayı Şehit Ömer faydalı Caddesi kısa süre trafiğe kapanırken beton nakliye aracının şoförü A.R ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: http://yalovamiz.com/news.php?id=10222

Not: Çok üzücü bir haber. Geçmiş olsun diliyorum kazada yaralananlara.

:BARIŞ:

14 yıl önce - Pzr 06 Tem 2008, 03:38

77 AN 805 İstanbul'da

(+)

sayfa 2
ANA SAYFA -> ULAŞIM - Marmara