Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 5
Furkan ÇINAR
10 yıl önce - Pts 29 Ekm 2012, 14:23
--

Atatürk Lisesi önündeki kavşağa acilen bir çözüm gerekiyor !!! Artık günün her saatinde yoğunluk yaşanıyor !!! Bu kadar kısa aralıklarla ışık konulursa olacağı budur malesef !

Konu hakkındaki önerim ise , Şanlıurfa Abide Kavşağı başlığında yer alan proje gibi bir çözüm yolu bu kavşağı kesinlikle rahatlatacaktır !!!

Kavşaktaki viraj olsun , kavşağın durumu olsun aynı bizim Atatürk Lisesi önündeki göbek gibi .

Yanlız bizim buradaki kavşağa bu kadar büyük değilde ,bunun biraz daha küçüğü [şerit bakımından ] yapılırsa kesinlikle fayda sağlayacaktır.

Proje resimlerini başlık altından kopyalıyorum .

(+)

Aşağıdaki resimde bahsettiğim kavşak yer almakta.

Cumhuriyet Bulvarı ve Atatürk Bulvarı istikametinde batçık olmalı . Yani hafif sağa doğru virajlı bir şekilde . [Cumhuriyet Bulvarı yönüne giderken]

altano22
10 yıl önce - Pts 29 Ekm 2012, 23:21

İyi bir düşünce ancak bildiğim kadarıyla Cumhuriyet bulvarının bir şeridinin altında dere akıyor diye biliyorum. Akarbaşı' ndan yer altına girip Eski Cezaevi, Yeni adliyenin oradan yüzeye çıkan Porsuk un kollarından birisi. Tam geçtiği yeri bilmiyorum ama Atatürk lisesinin önünden geçtiğini duymuştum. Fotolarda derenin giriş ve çıkışı görülmekte. Bu durumda bat-çık olması imkansız gibi görünüyor.

Bu konu hakkında kesin bilgiye sahip olan üyelerimiz bizi daha çok aydınlatabilir.

(+)

(+)

davutbkler
10 yıl önce - Sal 30 Ekm 2012, 01:00
es es

eskişehire 1 defa geldim nasip olursa birdaha gelmeyi düşünüyorum güzel bir yer

İsmail Kaplan

10 yıl önce - Çrş 31 Ekm 2012, 02:38

Alıntı:
ncak bildiğim kadarıyla Cumhuriyet bulvarının bir şeridinin altında dere akıyor diye biliyorum.

Haklısınız, bahsettiğiniz noktalar arasında Cumhuriyet Bulvarı boyunca dere akıyor yolun altından. Bu da bir çözümü iyice zor hale getiriyor diyebiliriz.

Bu konuyu Eskişehir Trafik Sorunları ve Çözüm Önerileri başlığında da tartışmıştık. Yolun altından akan dereyi de düşünürsek üst geçit mantıklı bir çözüm olabilir. En azından Yunusemre Caddesi yönünden gelen ve bu yöne giden araçlar için ışıksız bir çözüm bulunsa bu bile yeterlidir

muratmuratçelik

8 yıl önce - Cum 06 Mar 2015, 01:27

(+)

sayfa 5
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR