Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
Kaan1327
14 yıl önce - Prş 25 Arl 2008, 14:00
Zavallı düşünce

Alıntı:
anlamadigim biseyvar bu hristiyanlar balkanlarda osmanlidan kalan tum camileri yikip yakmadimi israel tum muslumanlari atmadami filistinden ne diye biz bu adamlari kiliselerini sinagoglarini hala saygi duyuyoruz yikalim gitsin onlarin yaptigi gibi

Hayatımda bu kadar zavallı ve bu kadar kompleksli bir düşünce görmedim. Bir kere o hristiyanlar ve museviler Türk Vatandaşı ve vergi ödüyorlar. Daha da komiği o hristiyan ve musevilerin ödediği vergilerden diyanete pay ayrılıyor ve onların ödediği vergiler ile imamların maaşı, camilerin giderleri ödeniyor.

Kilise ve sinagogların yıkılması bir yana, diyanete ayrılan paradan hristiyan ve musevi yurttaşlarımızın nüfusu nispetinde pay ayrılmalıdır ve bu maduriyetleri giderilmelidir.

Kiliseleri ve sinagogları yıkalım diyen ve daha Londralı arkadaşa da ayrıca sormak lazım, İngiltere'de kaç tane cami var ve İngilizler bu camileri yıkıyorlar mı? diye.

Ben Türkiye'de hiç bir Türk'ün ve Müslüman'ın "Kiliseleri ve Camileri yıkalım" diyeceğine inanmıyorum ama sanırım bu ülkeden uzak kalanlar zamanla Türklük bilinceinden de uzaklaşıyorlar.

mhkose
13 yıl önce - Cum 24 Nis 2009, 22:50

(+)

(+)

Misafir f25

8 yıl önce - Pzr 23 Ksm 2014, 00:52

pazar ayini kaçta başlıyor

Haldun Turan

11 ay önce - Prş 21 Nis 2022, 21:16

(+)

salihhr

7 ay önce - Prş 11 Ağu 2022, 20:02