1 milyon Türkiye fotoğrafı
|
 |
osmancık
15 yıl önce - Çrş 28 May 2008, 23:52
Adice saldırı: V(s)atan Gazetesi
Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Dolmabahçe Sarayı'nda yaptıkları görüşmede, eşi ile ilgili kendisine dosya sunulduğu iddiasını gündeme taşıyan eski Bakanlardan Fikri Sağlar ve VATAN Gazetesi hakkında dava açtığını açıkladı. Org. Büyükanıt, "Bugüne kadar çok saldırıya maruz kaldım; ama bu kadar adicesi olmamıştı" dedi.
yalancılığın yeni adresi Vatan gazetesi oldu.
artık haberleri kalemle değil, salyalarıyla yazmaya başladılar.
kime saldıracaklarını da şaşırdılar.
sözde sivil gazete, askerden çok askerci, cuntadan çok darbeci olduğu için, hayal kırıklıklarını gidermenin yolunu Paşa'ya saldırmakta buldu.
yazar kadrosuna hiç girmiyorum. koca kıyağından yazar olan ruhat mengü ve can ataklı başlı başına facia..
|
 |
Atakan Kanat
15 yıl önce - Çrş 28 May 2008, 23:56
Umdukları dağlara kar yağdı. Yaşar Büyükanıt'ın darbecilere yeşil ışık yakacağını umuyorlardı. Umulan olmayınca, Yaşar paşayı köşeye sıkıştırıyorlar. Bel altı vuruş yapıyorlar.
|
 |
MeteHan!
15 yıl önce - Prş 29 May 2008, 00:00
sayın paşamla ve hükümetin arasını bozamayınca ikitelli medyası (çiftetelli medyası) kudurdu.
|
 |
kemalsoylemez
15 yıl önce - Prş 29 May 2008, 00:04
Nazım Hikmet 1959'da, diyordu ki Ahmet Emin Yalman için:
...
Ona göre her devirde, her zaman
satılacak bir gazeteydi "Vatan"
...
|
 |
|
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|