sayfa 2  |
 |
berkaysezer
10 yıl önce - Pzr 02 Oca 2011, 01:24
Ne yazık ki su an da delık desık heryerı kazılmıs bır sekıl de ve hergun onlarca arac ya kaza yapıyor ya da araclarının bır yerlerı maddı hasar goruyor. . .Acılen bır cozum uretılmelı altyapı hızlıca halledılıp bu yol eskı saglıklı goruntusune kavusturulmalı . . .
|
 |
İsmail Kılıçaslan
10 yıl önce - Pzr 02 Oca 2011, 01:32
Bu yazdıklarıma bazı arkadaşlar kızabilir ama Mersine sık sık giden biri olarak Mersinin imar konusunda eksikliklerini giderecek hükümetten torpilli bir sağcı belediye başkanına (bir dönemliğine de olsa) ihtiyacı var
|
 |
sezgin soylu
10 yıl önce - Pzr 02 Oca 2011, 15:54
Alıntı: |
Bu yazdıklarıma bazı arkadaşlar kızabilir ama Mersine sık sık giden biri olarak Mersinin imar konusunda eksikliklerini giderecek hükümetten torpilli bir sağcı belediye başkanına (bir dönemliğine de olsa) ihtiyacı var |
Ya da sosyal demokrat bir partinin hükümete gelmesine ihtiyaç var. Mevcut belediye başkanının o hükümet döneminde de başarılı olamayacağına eminim maalesef.Türkiye de sosyla demokrat bir parti (solcu) hiçbir zaman tek başına iktidar olamayacağına göre sizin dediğiniz çok daha mantıklı.
|
 |
serkan33
10 yıl önce - Pts 03 Oca 2011, 18:30
Alıntı: |
Bu yazdıklarıma bazı arkadaşlar kızabilir ama Mersine sık sık giden biri olarak Mersinin imar konusunda eksikliklerini giderecek hükümetten torpilli bir sağcı belediye başkanına (bir dönemliğine de olsa) ihtiyacı var |
Çok güzel bir tespit kesinlikle katılıyorum, bunun en güzel örneği de Antalya'da Menderes Türel'in yaptığı bir dönemlik belediye başkanlığı. Mersin'de de kesinlikle soldan olmayan şöyle adam gibi çalışacak, aklı fikri 5 sene boyunca belediyecilikte olacak bir sağ partiden belediyeye ihtiyaç var. Daha 2 saat önce geldim Mersin'den, doğalgaz yüzünden bütün ama bütün caddelerden sokaklara varana kadar heryer kazılmış, toz toprak pislik içinde heryer, düzgün asfalt-kaldırım ikilisi diye birşey kalmamış kentte ve ben bu belediyenin o yolları eski haline çevireceğinden bile kuşkuluyum...
|
 |
erolcoş
10 yıl önce - Pts 03 Oca 2011, 19:06
Hizmetin sağı solu olmaz ! Önce bu düşünceden kurtulun arkadaşlar . Bakın en güzel örnek Eskişehir yeterki belediye başkanı hizmet vermek, bişeyler üretmek istesin .
|
 |
sayfa 2  |