Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
Baki ÖZTÜRKCİ
14 yıl önce - Sal 08 Nis 2008, 10:27

Eskişehir zikrettiğiniz su gerçekten çok harika bir su Adı gibi güzel olan suyu afiyetle içmenizi tevsiye eder.Van'dan selamlar Türkiyeyi seviyorum.

altanonel
14 yıl önce - Sal 08 Nis 2008, 10:58

Ben kalabak suyuyla büyüdüm ondan sonrada bir daha o tadı bulamadım ne yaparsınız oda eskişehirimin şansı onada o yakışır....

kıvanç

14 yıl önce - Pts 14 Nis 2008, 12:51

kalabak suyu şaşırtıcı derecede güzel bir su.eğer tüm illere dağıtımı yapılırsa piyasada kesinlikle iyi bir yer edinebilir.

cakug
14 yıl önce - Çrş 06 Ağu 2008, 12:21
Kalabak tesislerine tam not

Kalabak Suyu Damacana ve Pet Şişe Dolum Tesislerinde denetim yapan Sağlık Bakanlığı Uzmanları, tesise her yönü ile tam not verdiler. Uzmanlar yapılan denetim sonucunda hazırladıkları raporda işletmenin insani tüketim amaçlı sular hakkında yönetmelik hükümlerinin tamamına uygun olarak hizmet verildiği yönünde görüş bildirdiler.
Kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı tarafından tüm Türkiyeye örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi Kalabak Suyu Dolum Tesisleri, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri denetçilerinin denetiminden de tam not aldı. Yapılan denetimler ve tesis ile ilgili bilgi veren Kalabak Tesisleri Genel Koordinatörü Ahmet Demir, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşenin 1999'da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ile birlikte Kalabak Suyuna yönelik çok büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini hatırlattı.
1936'da inşaa edilen ve o tarihten sonra yenilenmeyen 42 Kilometrelik İsale Hattının yenilenmesi ile başlayan Kalabak Yatırımlarının, aralıksız sürdüğünü belirten Demir Eskişehirin en önemli değerlerinden olan Kalabak Suyuna çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. İsale hattının yenilenmesinin ardından Kalabak Suyunun ilk kez ruhsatını aldık ve markamız tescil edildi. Yeni Pet Şişe yatırımları ile Kalabak Suyunu yurt geneli ve dışına tanıtmaya başladık. Mevcut dolum tesislerimizi son teknoloji ürünü olan bilgisayar kontrollü filtre ve dolum sistemlerine kavuşturduk. Saka kamyonlarımızın tamamını yeniledik, tankerle su dağıtımını sona erdirdik. Ayrıca hiçbir su işletmesinde olmayan tam donanımlı laboratuarlar kurduk.

anıl26esk
14 yıl önce - Pzr 17 Ağu 2008, 17:29

sayfa 3
« önceki   1234 ... 232425   sonraki »
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR