sayfa 3  |
 |
Murat Caner
15 yıl önce - Cum 14 Mar 2008, 19:40
Abi tramvaya sığmıyor 500 kişi. Ehehehehe
|
 |
Semih Yaşar
15 yıl önce - Cmt 15 Mar 2008, 00:16
Phileas kapasite
Ben bu otobüslere 200 kişiden fazla yolcunun binebileceğine inanmıyorum. Genelde
otobüse bindiğimde yolcuları kabaca saymaya çalışırım, 12 metrelik bir Citaro'nun içinde
70'den fazla yolcu görmedim, çok zorlasan 80 olur. 26 metrelik Phileas'a 200 kişiden fazlası
kesinlikle binmez, çünki yolcular kalabalık otobüsü görünce bir sonrakini bekleyeceklerdir.
Bu hesaplarda teorik kapasite değil gerçek fiili durumlar önemlidir bana göre.
|
 |
Er Kut
15 yıl önce - Cmt 15 Mar 2008, 00:22
Alıntı: |
Yaz aylarında otobüsün tavanı da kullanılabilir.
Tolga KAPROL |
Hindistan'da (klasik bir tren yolculuğu) olduğu gibi Istanbul'da da bu tablo mu görülmek isteniyor acaba?
Saygılarımla.
|
 |
OSMAN TUNCA
15 yıl önce - Cmt 15 Mar 2008, 00:23
Bu sayı saymasını bilmeyen acar muhabirler araç İstanbul'a gelince gecekondular ile karıştırıp Metrobüse kaçak kat çıkarılabileceğini düşünmüşler galiba
|
 |
tolginho
15 yıl önce - Cmt 15 Mar 2008, 00:39
Hindistan´da (klasik bir tren yolculuğu) olduğu gibi Istanbul´dada bu tablomu görülmek isteniyor acaba? |
Evet aslında ben de tam olarak bunu düşünmüştüm.
Artık şaşırmıyorum bu tür haberlere.
Zamanında Trafiği Çözecek 116 Proje içinde Avcılar Kampüsü tretuvar düzenlemesi vardı. Cidden kaldırımlar yapıldıktan sonra kampüs içi trafik rahatladı. Eskiden yemekhane-fakülte arası 30 dk çekiyordu pik saatlerde. 10 dk ya indi şimdi.
Tolga KAPROL
|
 |
burakyavuz01
15 yıl önce - Cmt 15 Mar 2008, 00:41
26 metrelik Phileas'a 200 kişiden fazlası
kesinlikle binmez, çünki yolcular kalabalık otobüsü görünce bir sonrakini bekleyeceklerdir.
Bu hesaplarda teorik kapasite değil gerçek fiili durumlar önemlidir bana göre. |
kesinlikle katılıyorum...
|
 |
recep demirbas
15 yıl önce - Cmt 15 Mar 2008, 01:26
Zamanında Trafiği Çözecek 116 Proje içinde Avcılar Kampüsü tretuvar düzenlemesi vardı. Cidden kaldırımlar yapıldıktan sonra kampüs içi trafik rahatladı. Eskiden yemekhane-fakülte arası 30 dk çekiyordu pik saatlerde. 10 dk ya indi şimdi. |
8 dakikada giden arkadaşlarımız varmış o güzergahta, sanırım bazı köşeleri kestirmeden alıyorlar
ama pierre loti teleferiği istanbul trafiği için kesinlikle çok önemli bir yatırımdı. tek yönde ayda 120 bin taşıma kapasitesiyle eyüp halkını adeta şehre bağladı
aracın 500 kişi taşıyacağı ise neden saçma geldi size anlayamadım
bugün metrobüs hattında bir araç gün içinde ortalama 2500 yolcu taşıyor (220000 yolcu /86 araç )
|
 |
Ulaşımcı DOĞUKAN
15 yıl önce - Pzr 16 Mar 2008, 20:06
Bu araçların 500 yolcuyu taşıyacağını sanmıyorum. Gerçi ne ahlakası var ama yinede örnektir bir düğün salonu bile 500 kişiyi zor alıyor. Bu ufacık dar olan araçlara 500 kişi nereye sığacak o zaman yolcuları birbirine yapıştırıcı gibi yapışık olursa haydi yallah araç zaten 60 km hız yapıyor. Kesinlikle 500 kişi taşımaz en fazla 200 yolcu alır bu durumda bir yerde yanlışlık olduğunu diye düşünüyorum.
|
 |
korkutyil
15 yıl önce - Pzr 16 Mar 2008, 20:20
Bu araçları ÖHO şoförleri kullanırsa ikide muavin koyarlarsa bir öne bir arkaya bu adamlar bu araçla 500 değil 700 kişide taşır.
|
 |
Akın Kurtoğlu
15 yıl önce - Pts 17 Mar 2008, 03:02
Netice itibarıyla, necip basının bir abartması olmuş bu haber... Mevcut kapasite birden 1.5 (2.0?) ile çarpılmış ve haber olarak bizlere sunulmuş... Üyelere, geyik için iyi bir malzeme oldu birkaç günlüğüne...
Akın KURTOĞLU
|
 |
sayfa 3  |