Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 4
Furkan

13 yıl önce - Sal 04 May 2004, 17:33

Burada kıymalı kapalı, kaşarlı ve karışık açık oluyor.. Ben muhafazakar bir insanım, kapalıyı tercih ediyorum

filiz

13 yıl önce - Sal 04 May 2004, 17:41

ben kiymali acik gordum o ne olaki .) kandiriyolar sizi galiba disarida kiymali olan seylere sogani bol koyup kiymadan caliyolar anlasilmasin diyede kapali yapiyolar

Furkan

13 yıl önce - Sal 04 May 2004, 17:42
tadı inanılmazdı...


Isparta fırın Kebabı..



(+)




Furkan

13 yıl önce - Sal 04 May 2004, 17:55

Isparta kebabı

Şimdi Adana sofrası diye bir yere gidiyorum.. güzel bişiler bulursam gönderirim

Ah şu damak zevkim yok mu...


filiz

13 yıl önce - Sal 04 May 2004, 18:01

ciya kebabi Bıçak kıyması, ceviz, yoğurt, kaşar, maydanoz, nane, sumak

(+)


filiz

13 yıl önce - Sal 04 May 2004, 18:08

vee benim favorilerim mezeler:Yoğurtlu Patlıcan, Kürt Köftesi, Zahter, Avrat Salatası, Cevizli biber, Sarma içi, Kazayağı, Dövme

(+)




En son filiz tarafından Sal 04 May 2004, 18:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi


filiz

13 yıl önce - Sal 04 May 2004, 18:25

costum bugun fotograflar icin ciya'ya tesekkurler bu da cacikli arap koftesi

(+)


ata
13 yıl önce - Cum 07 May 2004, 19:43

bugün öğlen yemek söyledim hemen aklıma böyle bir topic olduğu geldi üzerinize afiyet huzurlarınızda Tire köftesi



(+)


ata
13 yıl önce - Pts 10 May 2004, 16:34

Mehmetyasa ile cumartesi akşam yemeğimiz.. yapım esnasınıda fotoladım hadi afiyet olsun




(+)





(+)


Esra
13 yıl önce - Cum 28 May 2004, 14:08

Benden size coook kolay bir cerkes tavugu tarifi:

Bir adet kemiksiz tavuk gogsu
1/2 bayat ekmek ici
2 dis sarimsak
250 gr ceviz(cekilmis)
yeteri kadar tavuk suyu
zeytinyagi,kirmizi biber

Yikadiginiz tavuk gogsunu bir tencerede haslayin.Hasladiktan sonra,genis bir tabaga alip lime lime didikleyin (dogru mu yazdim?)-Tavugun suyunu atmayin.

Onceden cektiginiz cevizi,sarimsagi ve ekmek icini karistirin.Hazirladiginiz karisima,tavuk suyunu ekleyip sosu yumusatin (varsa ceviz yagi,yoksa zeytinyagida ekleyebilirsiniz)
Hazirladiginiz karisimi didikleyip tabaga yaydiginiz tavugun uzerine yerlestirin,biraz karistirin.
zeytintaginda kizdirdiginiz kirmizi biber-pul biberi uzerine dokunuz.

Afiyet olsun !



sayfa 4
cevap yaz
(üye olmadan da mesaj yazabilirsiniz)
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET