sayfa 1252  |
 |
metrogülü
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 23:00
İstanbul Gündem diye bir Twitter hesabı var. Durup durup İMES istasyonunun girişini paylaşıp duruyorlar. İstasyon girişinin tavan kaplaması ve dekorasyonu tamamlanmadan içleri rahat etmeyecek anlaşılan. Halbuki bunlar zamanla hallolacak detaylar. Bu kadar takılmaya gerek yok. İstasyon kullanıma açık mı açık. Önemli olan bu.
https://twitter.com/istgundem/Reklam_link/1620798779871072256
Not: reklam_link yazan yeri silip statüs yazın u harfiyle.
|
 |
mertatay
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 23:12
Sen doğru düzgün açılış yapmayıp koz verirsen paylaşırlar tabii.
Bakanlık Kağıthane 3. Havalimanını açtı onla ilgili böyle paylaşımlar niye görmüyoruz bir sormak lazım. Demek ki istenirse düzgün bir şekilde açılış yapılabiliyormuş.
|
 |
Ocuz
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 23:27
İmes
(+)
|
 |
Tk_eg
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 23:42
M11 eksik açıldı, son durağı Gayrettepe,
|
 |
BCanKılıç
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 00:04
Bakanlığın açtığı hat eksiksiz nasıl olmaz? En önemli istasyon henüz hazır değil. 20 dakikada bir sefer süresi var. Bizzat gidip deneyimledim. Aynı şekilde M8’i de deneyimledim. Her ikisininde eksikleri zamanla hallolacak şeyler. Lütfen artık karalama yapmayın. Baydınız insanları. Keşke Gayrettepe istasyonununda tavanı tamamlanmamış olsaydı da açılsaydı diyen kim bilir ne kadar insan vardır. Bıkmadınız işi karalamaya sürmekten. Zamanla halledilecek şeyleri ısıtıp ısıtıp sunmayın artık.
|
 |
reşitözen
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 00:53
Yahu, M 4 Kadıköy metrosunun Kozyatağı şubesini hiç mi görmediniz?
Turnikeden aşağıya indikten sonra tren sahasına kadar duvarlar hâlâ gri beton kabartmalı duruyor, senelerdir üstüne bir şey kaplamadılar.
Bir şey diyen çıktı mı?
|
 |
hoşbeş
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 00:54
Başarılı bir öğrenci başarısinı planlı ve disiplinli çalışmaya borçludur.Zamanini doğru bir şekilde kullanır ve değerlendirir.Karşılığında ödülünü alır.
Belediye yönetmekte bir öğrencinin çalışma hayatı gibidir.Her işini planlı proğramlı yapmalıdir.Ancak İBB çalışma başarısı düşük not alan öğrenci gibi...Ağır aksak işleyen çalışmalar,plansızlığın getirdiği kusurlar velhasıl başarılı olmayı reklam ve pr çalışmasıyla göstermeye çalışan bir anlayışla değilde yaptığı hizmetin kalitesiyle gönüllere girmeye çalışmalıdır.
|
 |
mertatay
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 01:11
Havalimanı metrosunda Gayrettepe istasyonunun açılmama sebebini istasyonun çok derinde olması, istasyonun bulunduğu alanda çok miktarda yapılaşma olması ve gelecekteki potansiyeli Söğütlüçeşme İncirli metrosu için de bağlantı inşa ediliyor olması diye açıkladı bakan. Diğer istasyonlara kıyasla daha ince iş yapıldığından daha geride kalmış ve yetişmemiş. Ayrıca bir istasyonun açılmamasıyla yarım yamalak açılıp vatandaşı zor durumda bırakması bir değil.
Bakan en azından vatandaşı insan yerine koyup bir açıklama yapmış.
Peki belediye bu hattı niye yarım yamalak açtığı konusunda vatandaşa herhangi bir sebep sundu mu? Hayır. Adamlar Kozyatağı’ndaki aktarma tünelini bile bitirmemiş. Gerekçeleri nedir merak ediyorum.
|
 |
aslan amca
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 02:20
Temizlik benim için ikincil öneme sahip.
Peron alanında otururken arka duvar tozdur diye arkama yaslanmaya çekiniyorum.
Aynı şekilde yürüyen merdivenlerin tutma yeri de kirli. En azından yolcuların kıyafet temizliğini etkileyecek yerler temizlenmeli.
Metro treninin içi de oldukça tozluydu. Yere eşya koymaya çekindim.
En acil problem kendi açımdan Kozyatağı ve marmaray aktarma! Hiçbir tarih verilmiyor.
|
 |
Ferhat1010
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 02:27
Alıntı: |
En acil problem kendi açımdan Kozyatağı ve marmaray aktarma! Hiçbir tarih verilmiyor. |
Kozyatağı'ndaki bağlantı tünelinin yakın zamanda açılması zor gibi ama Bostancı'da Marmaray'a en yakın çıkış ise nisanda açılacakmış bir yerde okumuştum ama nerede okudum tam hatırlamıyorum.
|
 |
sayfa 1252  |