sayfa 475  |
 |
Seferoğlu Suphican
3 ay önce - Prş 23 Şub 2023, 22:07
Alıntı: |
5'İNCİ ANA BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ |
Sıhhiye Adliye önünden numarası 5 ile başlayan (K.Kazan EGO ve Kızılcahamam EGO hariç) herhangi bir otobüse binip, AFAD'da (Sivil Savunma durağı) inip, biraz ilerideki üst geçitten karşıya geçerek ulaşılır.
Kazan ÖHO'suna denk gelirse AFAD'da ineceğini söylesin şoföre. Yoksa Kazan parası düşer.
Mamak'da 220 ÖHO'ya yakın yerdeyse, buna binip Velux'de inip 10 dk kadar yürüyerek de o yere ulaşır.
Dolmuş olarak , Sıhhiye köprü üzerinden İst.Yolu-Sincan veya İst.Yolu-Eryaman dolmuşuna binsinler.
|
 |
MUAMMER10
2 ay önce - Pzr 12 Mar 2023, 18:02
Merhaba.
Geçici olarak Ankara'ya gitme olasılığım var.
Ankara'da güvenli ve metro istasyonlarına yakın merkeze çok mesafesi olmayan hangi semtlerden kiralik ev bakmalıyım? Hangi semtlerde evler daha uygun olur?
|
 |
mursel kasap
2 ay önce - Pzr 12 Mar 2023, 22:30
Kolej,demirtepe,maltepe,kurtuluş buralardan ev bakabilirsiniz merkezin dibidir bunlar.
|
 |
Mete ÖZTÜRK
2 ay önce - Pzr 12 Mar 2023, 22:41
Anıttepe, Kavaklıdere ile Çankaya'da olabilir MUAMMER
Yani bütçe ile alakalı bu işler bütçen ne kadar bilmiyoruz, malum kiralar baya bir arttı son zamanlarda
|
 |
MUAMMER10
2 ay önce - Pts 13 Mar 2023, 05:03
Aidatla beraber 8 bin kira verebilirim 2+1 ve eşyalı olması ilk tercihim.
|
 |
Seferoğlu Suphican
2 ay önce - Pts 13 Mar 2023, 13:46
Konuyu saptırmayalım. Burası ulaşım tarif sayfası.
|
 |
Okan Kaya 94
2 ay önce - Pts 13 Mar 2023, 13:49
Bence de saptırmayalım konuyu monuyu. Burası ulaşım tarif, soru, yanıt ve yardım sayfasıdır.
|
 |
onurnazliaka
2 ay önce - Sal 28 Mar 2023, 14:50
EGO web sitesi üzerindeki Şehir İçi Ulaşım Bilgi Sistemi'ni bazı bilgisayarlarda çalıştırırken bazısında çalıştıramıyorum. Bunun çözümü daha önce yazılmıştı ama ilgili mesajı bulamadım. Çözümü bilenler cevap yazarsa sevinirim.
|
 |
Teoman Efe
|
 |
Muhammed emin akso
3 hafta önce - Çrş 10 May 2023, 18:20
Merhaba bir kaç gün önce akşam 7 civarı antares besevler dolmuşu bekledim en az 30dk bir tane göremedim besevler dolmuşu bilgisi olan var mı akşam saat kaçtan sonra geçmiyor. Bidaha gidicem çünkü aksilik yaşamak istemiyorum . Aydan aya Ankara'ya gelen birisiyim o yüzden yabancıyım yardımcı olursanız sevinirim
|
 |
sayfa 475  |